Да похваля нещо от последните поръчки:
Тези водни бои - взех ги, защото ми предложи 60% отстъпка с карта за отстъпка и защото ми приличат на боите куретаке (използват се за някои традиционни техники) - не съм купувала такива до сега. Освен това изглеждат добре, самите бои бяха индивидуално опаковани в целофан (всеки цвят отделно - както правят сериозните марки) и са в симпатична дървена кутия:

Цветовете изглеждат добре, изпробвах ги. Впрочем, този тип бои по рецепта имат по-малко пигмент от европейските и въпреки това, марковите, които се предлагат в сайтовете за арт материали, са доста скъпи.
И тези пастели - сериозна марка (не са и много евтини, ако ги сравняваме с други пастели от Тему), освен това се водят професионални и са ръчно направени (не фабрични - затова формата е разнородна - не са идеални цилиндърчета). Професионалната линия се намира много трудно в Европа:

Имаше много прах, но не са счупени.
Повечето художници, които правят ревюта, ревюират непрофесионалната версия (за студенти) в жълта кутия, вероятно защото е под достойнството им да поръчат от Тему, а в Амазон се предлагат само другите.

Вече е със статут: "опаковане на поръчка". Жалко, че вече поръчах подобно от Шейн, но ако са хубави, и двете ще си ги нося. Ще докладвам после как е.