Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ОКТОМВРИ 2025 (Тема 10)

• 47 675
  • 977
  •   1
Отговори
# 855
Наложеният платеж на Тему пак се плаща с карта и няма предварителен преглед (но ако ви трябва по друга причина е ок).

Да похваля нещо от последните поръчки:
Тези водни бои - взех ги, защото ми предложи 60% отстъпка с карта за отстъпка и защото ми приличат на боите куретаке (използват се за някои традиционни техники) - не съм купувала такива до сега. Освен това изглеждат добре, самите бои бяха индивидуално опаковани в целофан (всеки цвят отделно - както правят сериозните марки) и са в симпатична дървена кутия:

Цветовете изглеждат добре, изпробвах ги. Впрочем, този тип бои по рецепта имат по-малко пигмент от европейските и въпреки това, марковите, които се предлагат в сайтовете за арт материали, са доста скъпи.

И тези пастели - сериозна марка (не са и много евтини, ако ги сравняваме с други пастели от Тему), освен това се водят професионални и са ръчно направени (не фабрични - затова формата е разнородна - не са идеални цилиндърчета). Професионалната линия се намира много трудно в Европа:

Имаше много прах, но не са счупени.
Повечето художници, които правят ревюта, ревюират непрофесионалната версия (за студенти) в жълта кутия, вероятно защото е под достойнството им да поръчат от Тему, а в Амазон се предлагат само другите.

# 856
  • София
Че то кога има предварителен преглед ако е се достави в някоя кутия на BOX NOW?

# 857
Така е, но по принцип при наложения платеж има преглед. Всъщност, кое е по-доброто в случая - че можете да зарежете пратката, без да я платите?

# 858
  • Асеновград
За мен единствения смисъл е ,че ако се изгуби пратката, няма да е плащана и да се разправя човек да доказва ,че липсва. Но и предполагам, тогава, няма да се ползват купони, връщане на кредит и прочие, за които пазаруваме в Тему.

# 859
  • София
Така е, но по принцип при наложения платеж има преглед. Всъщност, кое е по-доброто в случая - че можете да зарежете пратката, без да я платите?

Не е така, ако е с наложен платеж, пак няма преглед, просто плащате при получаване.

Много онлайн магазини нямат преглед при получаване с наложен платеж, но пък имат безплатно връщане.

# 860
Имах предвид другаде - примерно Озон, много аптеки, много сайтове за книги, козметика, аксесоари имат преглед.
Синсей нямат, а би трябвало, защото от време на време изпращат счупени неща.

# 861
Просто за първи път видях, че има наложен платеж. Аз кредити и т.н. пт тему не ползвам и не ме бърка, но ако наистина ми се затрие пратката ще си спестя разправиите. Отделно аз там пазарувам с Револют ии ако не съм си оставила пари по картата, които да прехвърля  си е излишна занимавка специално да ходя до банка, да внасям и т.н., таа това би било улеснение.

# 862
  • България
С НП ще се избегне рискът да не се получи нищо, както стана при мен.
Все още не са ми върнали и парите. Изчаквам до 30 октомври и ще пробвам чрез банката, ако не си ги получа.
Mama Ru ме подсети за този вариант, досега не съм имала нужда да оспорвам плащане, но винаги има първи път.

# 863
  • Асеновград

Добре,че в пратката нямаше дребни неща, а всичко беше в кутии. Така пристигна срязан плика с Бокса.
https://share.temu.com/7hB2bAAaa4B кутии за храна за фризера, чудесни са.
https://share.temu.com/NjvNc0bWTZB капак за микровълнова- изглежда добре.
https://share.temu.com/SdzWOvZ2awB дозатор за паста за зъби - вече два ползвам, и съм доволна.

# 864
  • На изток от Ада
Аз нямам наложен платеж.  И на,дяата профила.
Обаче вижте , някои неща идват по суша

# 865
Хора, ще ми изпратят якето, за което нямаше наличност! Hug Вече е със статут: "опаковане на поръчка". Жалко, че вече поръчах подобно от Шейн, но ако са хубави, и двете ще си ги нося. Ще докладвам после как е.

# 866
Сега ми излезна нова игра с купони, ако поръчам 2 артикула и ще получа 360лв купони. Тази оферта добра ли е и кога се получват купоните. Веднага след закупуването на 2та артикула или, когато ги получа?
Доста изгодна е тази промоция. Закупуваш две джунджурийки от типа на ластичета, химикали или друго на стойност 5-10 лева и вземаш купони от типа 100/450, 90/270, 70/220, 40/130... Погледни на въпросчето какви купони са включени в пакета.

И аз мислех да мина с джунджурийки, но ми изписа, че минималната сума за поръчка е 25лв. и се махнах от офертата.

# 867
Редува ги - на мен ми предлага три оферти за купони - едната е купуваш 2 неща, другата - 6 неща (тя се появява по-рядко) и третата - покупка за 26 лв.

# 868
Сега ми излезна нова игра с купони, ако поръчам 2 артикула и ще получа 360лв купони. Тази оферта добра ли е и кога се получват купоните. Веднага след закупуването на 2та артикула или, когато ги получа?
Доста изгодна е тази промоция. Закупуваш две джунджурийки от типа на ластичета, химикали или друго на стойност 5-10 лева и вземаш купони от типа 100/450, 90/270, 70/220, 40/130... Погледни на въпросчето какви купони са включени в пакета.

И аз мислех да мина с джунджурийки, но ми изписа, че минималната сума за поръчка е 25лв. и се махнах от офертата.
На мен до сега с оферта "Купи две неща и ще получиш пакет купони" - обикновено са яйцата, не ми иска минимална сума от 25 лева. Даже оня ден си взех така купони срещу покупка за 6-7 лева.

# 869
Здравейте, момичета! Върнах пратка от Теми в кутия box now и след това прочетох, че е трябвало да запиша на пакета "код за връщане". Има ли шанс да си получа парите?

Общи условия

Активация на акаунт