Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ОКТОМВРИ 2025 (Тема 10)

• 47 717
  • 977
  •   1
Отговори
# 840
Преди 1 месец имах купони в акаунта, които така и не използвах и срока им изтече. Днес писах на чат бота с молба да ми ги възстановят, но ми отказаха, защото бил минал срока. Има ли начин да ги накарам да ми ги активират?

# 841
  • На изток от Ада
Преди 1 месец имах купони в акаунта, които така и не използвах и срока им изтече. Днес писах на чат бота с молба да ми ги възстановят, но ми отказаха, защото бил минал срока. Има ли начин да ги накарам да ми ги активират?
Няма,  на мен също така ми направи. Бяха преди седмица получени . Отказа пробвах няколко пъти , даже тук питах....

# 842
Ако бота отказва възстановяване няма как по друг начин да се възстановят.

# 843
Сега ми излезна нова игра с купони, ако поръчам 2 артикула и ще получа 360лв купони. Тази оферта добра ли е и кога се получват купоните. Веднага след закупуването на 2та артикула или, когато ги получа?

# 844
  • София
Сега ми излезна нова игра с купони, ако поръчам 2 артикула и ще получа 360лв купони. Тази оферта добра ли е и кога се получват купоните. Веднага след закупуването на 2та артикула или, когато ги получа?
Купони, получавате веднага след плащане. Дали са изгодни зависи, какво ви предлагат. За мен са изгодни такива за -50%, за други -30%, вижте какво ви пише в условията.

# 845
  • Асеновград
Сега възстанових купони. Да не са отказали по причина върната поръчка с която са дадени или някакво друго не спазено условие. При мен на тези които не могат да се възстановяват , пише : Не подлежи на възстановяване.

Влезте си в купони , на изтекли и те се виждат.

# 846
Много благодаря, на повечето ми изписваше, че не може да се възстанови, защото поръчката е върната, но имаше 1 неопорочен и го посочих на бота, след което ми го възстанови.

# 847
Доста изгодна е тази промоция. Закупуваш две джунджурийки от типа на ластичета, химикали или друго на стойност 5-10 лева и вземаш купони от типа 100/450, 90/270, 70/220, 40/130... Погледни на въпросчето какви купони са включени в пакета.

# 848
От офертата с двата подаръка, аз ползвам купоните от 10 лв. Гледам да взема 2 най евнини неща от предложените. Поръчките раздробявам - купувам за 35+ и плащам 25+.

# 849
  • София
Днеска куриера си е размятал пратки където му падне.... Моята също е в друг квартал. Обадих се да пренасоча, момчето от custum service се учуди чак защо ми е там пратката след като аз всеки път получавам на едно и също място...

# 850
Доста изгодна е тази промоция. Закупуваш две джунджурийки от типа на ластичета, химикали или друго на стойност 5-10 лева и вземаш купони от типа 100/450, 90/270, 70/220, 40/130... Погледни на въпросчето какви купони са включени в пакета.
  Какъв е кода за извикване на тази оферта ?

# 851
Не знам, на мен Тему само тази оферта ми предлага вече. Ако пробвам да извикам друга ми дава "Дейността е изтекла" или нещо подобно.

# 852
Ето сега попитах за две поръчки, направени на 23-ти, които още не пътуват - понеже писахте, че ботът давал по 10 лв (за което аз писах, че не е правило и го прави само ако иска).
Отговори ми, че поръчките ще пристигнат в срока (което е възможно и сигурно ще стане) и не ми даде нищо.

# 853
  • София
Ето сега попитах за две поръчки, направени на 23-ти, които още не пътуват - понеже писахте, че ботът давал по 10 лв (за което аз писах, че не е правило и го прави само ако иска).
Отговори ми, че поръчките ще пристигнат в срока (което е възможно и сигурно ще стане) и не ми даде нищо.
Може и да са се усетили… При мен онзи ден излезе, че ако пратките не пристигнат до 25-ти, ще ми възстановят сумата на 100%. Но като писах на 26-ти, се оказа, че са при куриера – от 15-ти ги разнасят насам-натам в Сеймдей. Дадоха ми 10 лв. за забавянето отдавна, но за жалост с тях няма свързване. Тези са ми най-ненадеждни – по-зле са дори от Експрес Уан.

# 854
Малко отзиви:
Дъждобран. Става като за 5 лв. Взех го, защото на последния концерт приятелка беше взела едни дъждобрани по-зле и от торбички за плодово от Лидл 😂 Та да имам нещо малко по-добро, ако се наложи. Иначе чадър ми върши работа. Един размер е, но бих го определила като за Л, максимум ХЛ размер.

Чанта за лампа и лакове. Нямам толкова лакове, за да запълня долния ред, но ми се искаше да е всичко на едно място.

Затворена. Още е смачкана от опаковката. Цвета е ментов, но тук я снимах на тъмно.

Долния ред. Сложих един лак за проба. Има дунапренчета за всяка дупка, които се махат, за да се сложи лак.

Много сладки чорапки. Минаха един тест на сушилня. Да видим колко ще изкарат, че нещо не съм доволна от дрехите им. Няколко изпирания и губят цвят.

Много сладка шапка

Елече. Става. Като мина сушилня и стои малко като картонено 😂 И странно се прегъва.

И пак имаме етикет отвън

Още имам кредити и се чудя какво да купя. Определено дрехите са некачествени. Ако трябва да дам пари от себе си - не бих ги изхарчила там, определено. По-добре нещо турско от Трендиол, от колкото китайчета. Ако  пера на ръка, сигурно ще ги запазя по-дълго, но нямам това време 😃

Общи условия

Активация на акаунт