Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ОКТОМВРИ 2025 (Тема 10)

• 47 698
  • 977
  •   1
Отговори
# 825
Здравейте! Днес за първи път при поръчка видях, че има опция за наложен платеж. Някой досега поръчвал ли е така? Изкушавам се да пробвам, но не знам до колко в сигурно 😁

# 826
Поръчах този ароматизатор за стая. https://share.temu.com/JvJl9ndK7NB
Много ми харесва, обаче не мога да се оправя с настройките. Сложих парфюмчето, включих го на 1 и на следващия ден вечерта шишенцето беше празно. Сега го сложих на 6, но не мога да го хвана как работи, сякаш че изобщо не пуска аромат. Някой поръчвал ли е, да ми каже степените от 1 до 6 на време ли са, на количество парфюм ли?

# 827
За роботите за прозорци да попитам. Кой модел излезна най-практичен и ефективен за почистване на ъглите на прозорците? Заобления или квадратния модел?

# 828
  • пустинята Гоби
Аз приложението на Еконт го имам, просто се чудех как ще си получа пратката, ако някой знае. В момента там тя не е отбелязана по никакъв начин.

# 829
Като я приемат ще я видиш.

# 830
Много ми харесва, обаче не мога да се оправя с настройките. Сложих парфюмчето, включих го на 1 и на следващия ден вечерта шишенцето беше празно. Сега го сложих на 6, но не мога да го хвана как работи, сякаш че изобщо не пуска аромат. Някой поръчвал ли е, да ми каже степените от 1 до 6 на време ли са, на количество парфюм ли?

# 831
  • Асеновград
Поръчвам от повече от 3 г., няма да си броя поръчките и не съм имала такъв случай, не съм и чела, за първи път чувам. Може да съм пропуснала.
Нито с Еконт, нито с UPS, нито с FedEx ми е пишело кой е доставчикът. Лично аз съм писала да питам и не съм единствената.

Миналата седмица пристигна, от самото начало си изписва Еконт. Моя съвет е веднага информирай чатбота, ако има проблем, да реагират още при изпращане.
При моята пратка с Али дето изчезна , беше така. Уж не се проследява първоначално, спокойно и накрая ...............

Отзив за https://share.temu.com/JgxsPmPAD8B 5-инчова Външна Къмпинг Маса, Сгъваема и Преносима

Добро решение за къмпинг количката, която съм взимала пак от Тему

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 08:16 от Panayotu

# 832
Започвам да се зарибявам и да следя офертите. Дилемата е Shein или Temu, или и двете 😊

# 833
  • София
Този месец за първи път поръчах от Тему. Чакам 3 поръчки и се уча в движение. Благодаря, че споделяте и пишете! От Шейн приятелките ми купуват дрехи. И при мен стои дилемата дали от Шейново или от Тему да пробвам да поръчам дрехи.

# 834
  • вкъщи
И от двете поръчвам непрекъснато. В тему като сложих нещо в количката след време ти дава оферта на половин цена или една трета и изчаквам и имам страхотни попадения. Винаги гледам да не е полиестер, да е памук или вискоза. Имам мн красиви чанти и от двата сайта, дрехи вече на 90 пр само от там. Препоръчвам пачовете за очи, сутрин ме спасяват от торбичките.

# 835
Шеин има една идея повече избор, но връщането не е безплатно. Голям е шанса нещо да не ти хареса на живо или как ти стои.

# 836
Аз сега поръчах едно яке от Shein и ми го намали с купон от 160лв на 63лв... Но това е само за нова регистрация ... От Тему съм набелязала два таблета и се чудя кой да поръчам че и двата имат добри отзиви.

# 837
  • Лутаща се
И от двете поръчвам непрекъснато. В тему като сложих нещо в количката след време ти дава оферта на половин цена или една трета и изчаквам и имам страхотни попадения. Винаги гледам да не е полиестер, да е памук или вискоза. Имам мн красиви чанти и от двата сайта, дрехи вече на 90 пр само от там. Препоръчвам пачовете за очи, сутрин ме спасяват от торбичките.
Моля за линк към пачовете и малко инфо - колко време стоите с тях, съвместими ли са с крем за лице?

# 838
  • На изток от Ада
Аз сега поръчах едно яке от Shein и ми го намали с купон от 160лв на 63лв... Но това е само за нова регистрация ... От Тему съм набелязала два таблета и се чудя кой да поръчам че и двата имат добри отзиви.
от време на време има изгидни оферти в шейн. За отзив и снимки дават точки. И всеки ден също...

# 839
Имам подобен.
- На 1- пръска за 5 сек. и после пак след 10 мин.;
- На 2 - пръска за 5 сек. и после пак след 20 мин.;
- На 3 -пръска за 5 сек. и после пак след 30 мин.;
- На 4 - пръска за 5 сек. и после пак след 40 мин.;
- На 5 - пръска постоянно;
- На 6 - не пръска изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт