Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ОКТОМВРИ 2025 (Тема 10)

• 47 706
  • 977
  •   1
Отговори
# 810
  • пустинята Гоби
Аз имам такава, има номер, няма куриер. Помня, че се обсъждаше нещо по този повод, или бъркам?

# 811
  • софия
Поръчвам от повече от 3 г., няма да си броя поръчките и не съм имала такъв случай, не съм и чела, за първи път чувам. Може да съм пропуснала.

# 812
  • пустинята Гоби
Е хубаво, аз също поръчвам отдавна и на, случи се.

Открих, с Еконт идва пратката ми. Тук проверих - https://parcelsapp.com/

# 813
Някой поръчвал ли е покривало за диван или от тези с ластика, където всяка седалка се облича? Ще помоля за снимка, че отдавна им се каня. Диванът ни е светъл, съответно се цапа , а калъфките се свалят и слагат много трудно.
Да, аз поръчах от тези, които са само за седалките. Полиестерни са, много лесни за поддръжка. Когато се разлее нещо върху дивана, например вода, не попива веднага. Ако се забърше бързо, не остава следа или мокро. На вид са доста сполучливи.

https://share.temu.com/vp1ApB3hskB

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 23:19 от Елмайра

# 814
Ох, напоръчвах разни неща...отново. Голяма зарибявка, ама се бях наканила на  сушилник за обувки. Нали идва сезона на мокрото време. И към него едно-друго. Като поръчвах сушилника и другите неща покрай него и ми даде 2 пъти карта за отстъпка! Преди малко пак направих поръчка -заради майка ни - за нея са нокторезачка за дебели нокти и магнитна завеса за врата. Поръчах и шапка и пелерина за подстригване - за купони и после поръчката със завесата беше с 10 лв купон та турих и един сутиен да стигна безплатна доставка. Странно,че поръчката на 2-те неща е за 8 и нещо лв.,но не ми начисли доставка.  Ето какво поръчах, дано са читави нещата (сушилника и разклонителя са с карта за отстъпка)
Скрит текст:

# 815
Аз да попитам тези които си купиха тази машина, доволни ли сте, аз нещо не съм впечатлена и се чудя дали да я върна.
Аз я имам и съм доволна. Изчистих тапицерията на колата,дивана,един килим. Като видях каква мръсна вода изхвърлих,явно си върши работата. Но слагам и малко препарат на Керхер. Друг много се пени. С пръскане с обезмаслител на по-зацапани места,също става.
Моля, напишете какъв и колко препарат слагате на литър вода за диван, за килим и за тапицерия на кола!

# 816
Здравейте
Кога трябва да е черния петък в тему?
Понеже в алиекспрес е на 11.11.

# 817
И аз поръчвах калъфи за възглавници за диван.
Доволна съм.

https://share.temu.com/b6tuBLkJ4FB

# 818
Здравейте,някой купувал ли е таймер,който да звъни силно?

# 819
  • Испания
Скрит текст:
Аз да попитам тези които си купиха тази машина, доволни ли сте, аз нещо не съм впечатлена и се чудя дали да я върна.
Аз я имам и съм доволна. Изчистих тапицерията на колата,дивана,един килим. Като видях каква мръсна вода изхвърлих,явно си върши работата. Но слагам и малко препарат на Керхер. Друг много се пени. С пръскане с обезмаслител на по-зацапани места,също става.
Моля, напишете какъв и колко препарат слагате на литър вода за диван, за килим и за тапицерия на кола!
Поръчах този препарат от сайта на Kерхер. Слагам според упътването
За тапицерията,пръскам обезмаслител и обирам.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 14:55 от Moderator1

# 820
Поръчвам от повече от 3 г., няма да си броя поръчките и не съм имала такъв случай, не съм и чела, за първи път чувам. Може да съм пропуснала.
Нито с Еконт, нито с UPS, нито с FedEx ми е пишело кой е доставчикът. Лично аз съм писала да питам и не съм единствената.

# 821
Някой поръчвал ли е покривало за диван или от тези с ластика, където всяка седалка се облича? Ще помоля за снимка, че отдавна им се каня. Диванът ни е светъл, съответно се цапа , а калъфките се свалят и слагат много трудно.
Да, аз поръчах от тези, които са само за седалките. Полиестерни са, много лесни за поддръжка. Когато се разлее нещо върху дивана, например вода, не попива веднага. Ако се забърше бързо, не остава следа или мокро. На вид са доста сполучливи.

https://share.temu.com/vp1ApB3hskB
И аз поръчвах калъфи за възглавници за диван.
Доволна съм.

https://share.temu.com/b6tuBLkJ4FB

Много ви благодаря! Може ли да помоля и за реални снимки?
А разрошват ли се след време? Или пък да се степват?

# 822
  • пустинята Гоби
Абе помнех аз, че се дискутираше нещо за пратки без посочен куриер. В сайта на Еконт номера не се проследява за момента, само в онзи сайт, който посочих по-горе. Някой може ли да ми каже как да очаквам доставка - от куриер или в офис?

# 823
Момичета, какво ще рече "селекция преди черен петък"?

# 824
Абе помнех аз, че се дискутираше нещо за пратки без посочен куриер. В сайта на Еконт номера не се проследява за момента, само в онзи сайт, който посочих по-горе. Някой може ли да ми каже как да очаквам доставка - от куриер или в офис?

Еконт имат приложение. Изпращат известие като имат пратка за вас. Свалете го. Много е удобно. На мен там ми излизат пратки и от други сайтове - Трендиол, обувки.бг и изобщо всички, които изпращат с Еконт там си следя пратките.

Общи условия

Активация на акаунт