Отговори
# 240
Толкоз ми се яде тиква,с га като тръгна за село да нахраня куч, ще видя да си купя.
    Пия чай, ама после ще се поправя.

# 241
  • Euskal Herria
Наработих се за днес, утре пак. Сега само трябва да отметнем и пазаруването, че утре магазините не работят.
Стиснати палци за всички, които имат нужда!
Скрит текст:
Черпя виртуално една торта/чийзкейк. Много ми допадат този тип торти, най-бързо и лесно стават.

# 242
Ето, ме.
Палци стиснати, дано не съм закъсняла. Дочетох ви от оня ден.
Днес цял ден бях на събитие, хиляда и кусур хора, и се прибрах изцедена. Вчера си купих кожени кецове за днес, да не съм на ток, ботите оставих в офиса и в понеделнкк не знам как ще ходя, ако пак се отворят вратите на климатичния ад 😂 и чадъра си забравих 🫣
Кафе си купих чак днес. Утре ме чака ои и готвене, а така имам нужда да спя ли да спя.
И топличко спа искам, и тишина. Хвърлям го на вятъра, да се манифестира.
Гардеробът ми е мъка и тъга. Установих, че нямам никакви офис дрехи за студено 😒 Имам еднк дънки и те не ми стават 🤣
Забравих др какво, палците ми свършиха.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 11:31 от zlatenceto

# 243
  • sf
ЗакъсАх го. Открих в тему цяла раздел с артикули на Барса 😆

# 244
Хахах, Донс, търсиш си белята!
   А продължавам със самопредизвикателството да не пазарувам .

# 245
  • София
Злате, и аз тъй с офис гардероба. Предменото нещо се бъзика с мен и ми изхвръкна коремът, нищо не ми става, ако ми става - ми стои смешно. Да поръчваме заедно, а? Мразя да ходя по магазини.

Янче, добре изгрежда тортата.

# 246
Злате, много добре звучиш! Като че си намерила своето място 🤗!
Аз обратно, за студеното време имам много повече дрехи за офиса, отколкото за през лятото. Зимните дрехи винаги са ми харесвали повече от летните. Дори получих няколко положителни коментара от колежки.

# 247
Бройте ме и мен в задругата на поръчките. Никакви дрехи нямам. Всичко е отесняло. И аз ненавиждам обикалянето по магазини.

# 248
Бър, ама точно така съм!! Имам 2 панталона и на шкемби ньет. 😒 Още не съм харесала нищо, всичкото дреха върнах, имам и една злощастна рокля (не знам как я взех), която е твърдо не, ше я подарявам. На обувки долу горе го докарах - освен кожените кецове, на добра цена боти кларкс тип есенни. Търся зимни боти (тези от миналата година са баници 😒).
Ако не сколасам до фитнеса, почвам вкъщи сама, щото инак няма да стане, а не обичам да съм гладна. Теле сепак 🤩

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 11:32 от zlatenceto

# 249
  • София
Сис, прати идеи за не супер-дупер елегантно облекло. Дънки, сака, кецки обичам. Високи токове, деколтета и къси рокли - ц.
Искам нещо хубаво кафяво. Да има и качулка, да е за 5-10 градуса, воданепромокаемо. И обувките,м него искам. И панталон, блузи, пуловери всичко. Пари имам, желание за нови дрехи имам, ама сили за пазар - не.

# 250
Злате, покажи ботите,  моля.

# 251
Сири, пуснах. Катарамата не ми беше най на сърце, но на живо стои добре, подметката има сцепление и вътре стелката е мекичка на свода. Изкарах с тях цял ден в офис и с ГТ, нямам забележки.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 11:32 от zlatenceto

# 252
О, екстра са. Искам линк, как да не искам. Такъв ток беше модерен в младите ми години😍

# 253
  • Пловдив
И аз харесвам ботите, ама тая марка са за тесен крак, та...

# 254
Мисте, моят е широкичък, разбрахме се, може би с модела.

Общи условия

Активация на акаунт