Изпитани сайтове за парфюми - Октомври и ноември 2025

• 113 225
  • 781
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря за споделената оферта на мъжкия травъл комплект на Мосю. Днес пристигна най-после 😅
Търся и дамския комплект. Моля да сигнализирате ако го намерите на по-тънка цена някъде. Благодаря! 💐

# 556
Днес прецъках любимия си магазин grazia.bg и смело твърдя, че цените им като цяло са едни от най-ниските и конкурират дори промоциите. Над 100 лв БД, звънят за потвърждение и изпращат веднага.

# 557
Може ли да пуснеш някоя оферта,че не ми се разглежда целия сайт?
Днес прецъках любимия си магазин grazia.bg и смело твърдя, че цените им като цяло са едни от най-ниските и конкурират дори промоциите. Над 100 лв БД, звънят за потвърждение и изпращат веднага.

# 558
Кои парфюми те интересуват?

# 559

Montale Vanilla Cake Eau de Parfum Spray 100 ml унисекс - 107 лв.
https://www.elfragrance.bg/montale-vanilla-cake-eau-de-parfum-sp … seks-p-17033.html

Mancera Vanille Exclusive Eau de Parfum Spray 120 ml унисекс - 119 лв.
https://www.elfragrance.bg/mancera-vanille-exclusive-eau-de-parf … seks-p-20492.html

На добра цена за подарък
Donna Karan DKNY Be Delicious EDP 30 ml + Body Lotion 100 ml комплект за жени - 49 лв.

https://www.elfragrance.bg/donna-karan-dkny-be-delicious-edp-30- … jeni-p-19231.html

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 22:17 от MaiKa2000

# 560
Да вметна една подробност, която е:
Това, което е налично в този сайт може да се купи от parfium.bg (може да има 1-2% разминаване, защото не съм гледал целия асортимент), но с код за намаление. Единствената разлика е, че някои марки не се предлагат в grazia и има БД над 100 лв. Всичко друго е в полза на parfium.bg

# 561
Не съм сравнявала цени парфюм по парфюм, но поръчах от Грация  такъв без опаковка, който излезе по-изгоден и с БД срещу кодовете в парфюм бг, които таксата НП и доставката нерядко елиминират почти изцяло. Освен това от грация винаги звънят за потвърждение, което говори за добра комуникация, докато от липсата на връзка с парфюм.бг има оплаквания.
Никого в нищо не убеждавам, споделям опит, а и много зависи кой какво търси.
Пазарувам от мейкъп, венера, грация, по-рядко елфрагранс, ароматикс и парфимо.
В последните кампании на мейкъп с подаръци за определени марки и сума за покупка нямаше собствен избор на подарък. Слагат в кошницата най-тъпия възможен.

# 562
https://elinor.bg/product/fragrance-du-bois-sirne

Някои брандове свалят автоматично в кошницата 35% и се комбинират с black - общо 57% намаление. Такива са Nishane, THOO, New notes, Moresque, The Merchant of Venice. Другите в премиум секцията свалят 20%+black

# 563
  • Стара Загора
Момичета, този път се нуждая от вашата помощ и мнение. За първи път достоверен сайт ме кара да се съмнявам в оригиналността на конкретен парфюм. От години поръчвам от този сайт, но до сега подобно нещо не се е случвало. Сега поръчах Dior J'adore EDP. Не стигнах до разопаковане на парфюма, защото няколко разлики в кутията ме стопираха. Не желая да споделям кой е сайта, защото се надявам грешката и незнанието да са от моя страна и не искам да правя лоша реклама без реални доказателства. На този етап са само в моята глава.
Ето и основните разлики, които аз забелязах:
1. Златната лента горе липсва.
2. Кутията е бяла и матирана (старите ми парфюми са в гланцирани кутии)
3. В златното кръгче горе е знака на марката (а не пише Dior)
4. "Eau de Parfum" e със  златни букви и е разположен по-надолу.
5. Надписът "DIOR" е с различен шрифт
6. Лепенката горе на кутията е бяла и матирана (старите са гладки и гланцирани)
Прилагам и снимки. Силно се надявам всички тези разлики да са предприети от марката. Очаквам вашето мнение.

# 564
# 565
В Дъглас и Нотино кутиите са еднакви

Скрит текст:

ехее, дублирахме се без да искаме, но ще го оставя

# 566
В Прити шоп също е като тази в дясно.

# 567
  • Стара Загора
Много благодаря за мненията. Интересното е, че когато търсих снимки в гугъл ми излизаха само като старата кутия (тази в ляво). Сега отворих сайта на Прити шоп и видях, че там е като тази в дясно, та вече се успокоих, че проблемът е в моята глава. Grinning

# 568
GA Onde Vertige - прекратен

Kiton Black - прекратен

Creed Tabarome Millesime, тестер - топ цена

Balmain Extatic EDP

# 569

Общи условия

Активация на акаунт