Изпитани сайтове за парфюми - Октомври и ноември 2025

• 82 576
  • 605
  •   15
Отговори
# 510
Добър вечер,

Намаление в https://fragrancetale.bg/index.php?route=common/home

Има интересни предложения, доверен сайт, макар да не изглежда много професионално. Simple Smile

Някой успява ли да приложи кода? Пробвам с различни парфюми, но не го приема.

Здравейте,

Явно вече не е актуален. Sad

"Внимание: Купона е невалиден, изтекъл или достигнал своя лимит за ползване!"

# 511
Аз лично съм писала тук, че парфюмите в Озон са от  el Fragrance, така знам, но дали е така наистина?!?

Вече седмица няма движение по поръчката, а парфюмът си го има наличен в el Fr..., в Озон го дава изчерпан вече.

# 512
# 513
Мейкъп са пуснали странна оферта на https://makeup.bg/news/12427/
Някои парфюми се намалят в кошницата,а други не.Трябва да се пробва. https://makeup.bg/product/897/
И кода : autumn_bg
За две мостри подарък над 76 лв.

# 514
Исках да попитам, тъй като parfium.bg от групите е считан за читав сайт, но не мога да разбера как продават парфюми с огромни разлики в цените. Montale Arabians Musk в нотино - 235 лв., а в parfium.bg е 155.

# 515
Въпреки драстичнта разлика в цената, спокойно поръчайте от Parfium.bg. Парфюмите им са оригинални.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 20:47 от Magda Dimitrova

# 516
Момичета, този сайт как ви се струва? Намерих си нещо тук на добра цена, но го виждам за пръв път.

# 517
Отлични цени за 75/100 мл. на Roja Parfums в Parfimo.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 21:29 от LSF MCMXIV

# 518
# 519
Последната ми придобивка, пристигна вчера...

Обаче много е сходен с други парфюми, които притежавам. Това е първото впечатление от едно малко фъс на дланта. Ще се преценява след цялостно разносване, но нека да застудее повече, че сега още му е рано да излиза навън Simple Smile.

# 520
Елинор се излагат много. Поръчал съм 4 парфюма на 01.11., а статусът на поръчката е още в "приготвяне". Виждам, че два от парфюмите, които поръчах вече не са налични, но в момента на поръчката всички уж бяха в наличност. Освен и тогава да не са били налични и да са ги държали просто да имат по-голяма номенклатура, но имам посочен телефон и мейл в профира си, а до момента никой не се е свързал с мен. Ето, вчера от Мол. БГ ми се обадиха, че не могат да осигурят парфюмите, които исках и се разбрахме без драми. Та един голям минус от мен за Елинор. Поръчвал съм много от тях, но последните две години поохладих малко парфюмите страсти и намалих темпото на поръчки. Имам над 200 парфюм и бях решил да спра. Сега пак нещо се засилиха нещата, но май заради Елинор ще спра отново, ха, ха. В този ред на мисли ще трябва да благодаря на Елинор, а не да се оплаквам, че не ми изпраща парфюмите, защото май пак стъпих на наклонената плоскост и така ще се предпазя от ново залитане и пропадане в парфюмерийната страст.

# 521
# 522
Писали сме и друг път за Елинор.Някой парфюми ги поръчват от външни доставчици.След направена поръчка ,изпращат мейл кога ще се получи парфюма.Някой след седмица,някой след месец.Погледнете си имвйла и доставката ще е около тази дата.

# 523
# 524
  • София
Моля за актуален телефон на Parfium.bg

Общи условия

Активация на акаунт