На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 27 589
  • 501
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте на всички,
Чета ви отдавна и 2026 края на август ще сме на море. Ще сме аз и двете ми деца -на 9 и на 5. За пръв път сме на AI и си харесахме Alua Helios Bay. Далече ли е от центъра, защото децата ще искат бънджита и т.н. глупости. От къде да резервирам за ранни записвания - знам само съни тур и visit?

# 181
Където ти дават най-ниска цена и условия на плащане, които са ти удобни.
Може и в сайта на хотела да провериш също.
Allinclusive.bg също са точни...при тях виждаш цената веднага, без запитвания и имейли.

# 182
Където ти дават най-ниска цена и условия на плащане, които са ти удобни.
Може и в сайта на хотела да провериш също.
Allinclusive.bg също са точни...при тях виждаш цената веднага, без запитвания и имейли.
Благодаря ти, Тета, дано имаме късмет

# 183
  • Beyond the stars
Здравейте на всички,
Чета ви отдавна и 2026 края на август ще сме на море. Ще сме аз и двете ми деца -на 9 и на 5. За пръв път сме на AI и си харесахме Alua Helios Bay. Далече ли е от центъра, защото децата ще искат бънджита и т.н. глупости. От къде да резервирам за ранни записвания - знам само съни тур и visit?
5-10мин са ви до паркчето с атракционни и сергийки.
До луна парка са ви пак толкова. Не му е лошо мястото като цяло.

# 184
Още един глас за allinclusive.bg, ние мисля 4 или 5 години резврвираме с тях. Миналата година на Коледа си писахме на мейл, защото имаше объркване в резврвацията. За конкретния хотел не знам дали работят заедно.

# 185
Здравейте на всички,
За резервирането вече са ти отговорили, както и за разстоянията до местата за забавления. Аз обаче не бих почивала в този хотел по няколко причини. Хотелът няма включени чадъри и шезлонги в ОИ. Пред хотела чадърите са на хотел Казабланка(хотелът зад Алуа). Гостите на Алуа Бей основно стоят на басейна, за да ползват безплатна сянка и там естестевно е голяма навалица. На практика след обяд плажът изобщо не може да се ползва, т.к. сградата на хотела е висока и слънцето като се скрие зад нея на пясъка става плътна сянка без грам слънце, а задуха ли от морето направо си става студено, пък чета че ще си с малки деца, така че го имай предвид. Морето точно пред хотела отведнъж става рязко дълбоко и като има вълни, не може изобщо да се къпеш във водата. До хотела има река, която точно там се влива в морето, която често носи кафяви, мръсни води от града!!! Не знам дали ще си с автомобил, но там може да се каже, че хотелът не осигурява паркоместа, т.к. гостите са основно чужденци, които пътуват със самолет и ползват трансфери, а шарят паяци и ако паркараш на непозволено място като нищо да ти вдигнат колата.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 08:46 от Fatalina

# 186
Има ли причина цената на NOA да е по-ниска от тази на Encanto? Очаквах NOA да е топ хотелът на Грифид и най-хубавият от веригата, но явно нещо бъркам?

Също така, макар и всички теми и страници да са изчетени, аз пак да си питам за предложения за около 4 000 – 4 500 лв. за 6 нощувки. Основните ни изисквания са:

Да е на първа линия до морето
    Да има подходящ плаж за деца (на 3 и 9 години) - т.е.
плитко и спокойно
Да предлага вечерна анимация и забавления
Храната  – предполагаме, че в този ценови клас ще е на ниво[/list]

Хотели, които вече сме пробвали:

Marina Sands
    Serenity Bay
    Sunrise All Suites

Иска ни се да пробваме нещо ново.

Хотели, които обмисляме:

Algara – харесва ни, но  бяха писали в темата, че морето там е непредвидимо (може да е плитко или дълбоко. спрямо годината предполагам)
    Voya – много искаме да го пробваме, но липсата на плаж ни спира, като че ли
    Encanto и NOA – мненията са смесени, затова се колебаем

Също така се нтересуваме дали има подобни хотели в Китен или Созопол (приемаме предложения по цялото черноморие, но просто питанка), но:

Почти не срещаме предложения в този ценови диапазон на самия плаж
    Ако има такива, често са по-бюджетни и не отговарят на търсените условия
    Възможно е да пропускаме нещо, затова сме отворени за препоръки

(а може грешката да е в моя телевизор)

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 12:37 от vlla

# 187
От мен - DIT Majastic в Слънчев бряг.
Първа линия. Буквално.
Широк  плаж с вкл.чадъри и шезлонги.
Плитко море.
Добра храна ултра ОИ.
Безплатен паркинг за една кола на стая.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 08:58 от teta75

# 188
Погледнете и Dreams Sunny Beach. Плажът е идеален там за деца. Другите изисквания също се покриват.
Тази година цената им е доста нагоре за моя вкус, макар че ми се иска пак за там да резервирам.
Скрит текст:
За ориентир - на ранни ми дава цени от 3900лв до 6000лв /в зависимост от стаята/ за 7 нощувки, но при нас едното дете ще е вече на 13г тогава и ползва само 20% отстъпка от цената за възрастен.

# 189
vlla ,къде Ноа е по евтин от Енканто?!На сайта в момента Ноа е с 30% отстъпка, Енканто с 25%.В Ноа стандартните стаи са с друга концепция който мисли да резервира там да чете внимателно.

# 190
  • Сф
В изредените по горе хотели се учудвам, че и SunriseAllSuit resort е споменат. Един път не е на плажа и второ ,мисля че е компромисен. Не мисля, че в Китен или Созопол има подобен, най- вече заради анимацията. Не разбрах и за кой период търсите. Ние сме ходили с малко дете в Блу ориндж Созопол, заради плажа,  но сега няма много общо с преди години като че ли да не влизам в подробности.
 Май Тета е права. Щом анимацията е водеща - Слънчев бряг примерно Еврика бийч.

# 191
Noa ме разочарова с това,че си плащаш отделно паркинга…нали е ултра ол инклузив?!не разбирам..имам желание за ултра ол инклузив,но всички хотели,които са пет звездни и предлагат УАИ,имат все някакви кусури(това,което съм чела като отзиви и информация за хотела):
Воя-малък плаж
Ноа-30 лева на ден за паркинг
Рейна-много хора се оолакват от лошата храна и че преобладавал румънски персонал
Уейв- потребители са качили снимки на мръсни тоалетни,чаши,гаден плаж
Някой моля да ми препоръча други хотели от таИ категория,които предлагат поне ол инклузив,ултра нали не е задължително,но да да на първа линия с достатъчно капацитен на плажа спрямо стаите на хотела,вкусна храна,басейни(задължително и вътрешен,за да може да отпускаме при лоши метеорогични условия) и интересни игри,детски кътове,аниматори и тн. за детето ни(2 г.).
Благодаря предварително
И другото изискване е да не е в Сл. Бряг,просто не ми харесва този курорт.
Намерих един.Казва се Hotel Palace Sunny Day Resort.Някой опит?

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 02:41 от Sweettiee

# 192
  • Beyond the stars
Не искам да ви разочаровам, но в един огромен процент от хотелите се плаща паркинг. А при някои дори като платиш, пак не си паркирал пред хотела, за да си ползваш колата при необходимост.

За Палас имаше отзиви в предходните теми, не бих го избрала с деца. Таргет групата му е съвсем различна.
Погледнете HVD Miramar Обзор- добра храна, на плажа буквално, басейни, аниматорите бяха симпатични, вечерните програми - също. Да речем, че има нужда от реновация в стаи и общи части (без да има мръсно, скъсано, счупено, захабено), но като общо качество на предглаганата all in услуга е доста добре. Нашият младеж беше най-очарован от щанда почнички и пуканки за следобедна закуска. Bowtie

# 193
На първа страница  са събрани реални отзиви от списващи в темата за мнооогооо хотели. Предлагам ви да разгледате и изчетете отзивите и да си селектирате според вашите критерии.

Има хотели с безплатен паркинг включен в цената на стаята, но са в курорт, който вие не харесвате.

Така че...продължавате да търсите в другите.

# 194
Аз тази година смятам да огледам Сол Несебър Палас и другите два в комплекса - Бей и Маре. Били сме там преди години и всичко ни хареса, с изключение на плажа. Дриймс също ни хареса миналата година, но не обичам да повтарям много-много и сега съм в голяма чуденка. Цените на всички са ...

Общи условия

Активация на акаунт