На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 50 516
  • 770
  •   4
Отговори
# 765
Благодаря, Fatalina! Сега ще го разгледам.

Бюджетно не търся, по-скоро да си заслужава наистина платената цена и разпределението за единично настаняване и 2+1 да ни устройва

# 766
Боро, недей идва на Мелия само GrinningJoy
Б@си евтиния хотел е ...аз която не съм придирчива и съм всеядно грух грух....гладна и недохранена си стоя Joy

Даже Тиарата е класи над тоя недомислек.
Ама да сме здрави..другото не ми е важно!!

По рецепциите едни сульовци 20г които и български не отбират, пълни недомасленици. Сутринта паднала една чехличка детска на терасата ни, нося я в 7.30 на рецепцията. Към 8 чука човека, англичанин да си я търси, викам долу я оставих. Тръгваме за плаж, той се обяснява оше там виждам. Приближавам и казвам така и гака, оставих една обувчица..ония двама, българи!@!! ме гледат с празни погледи, ами нямало. 10 мин се обясняваме, синко се смая! Разгеле извадиха две обувки, едната търсената. Злееееее..мега злеееее са. Б@хки евтиното обслужване, честно...абеее...неАм думи.

Последна редакция: нд, 28 юни 2026, 16:37 от teta75

# 767
Благодаря, Fatalina! Сега ще го разгледам.

Бюджетно не търся, по-скоро да си заслужава наистина платената цена и разпределението за единично настаняване и 2+1 да ни устройва
Ами изчети си отзиви на различни места в нета и си прецени.
На същата верига е и Арсена в новия Несебър. Може и него да разгледаш, ако разбира се не държиш точно на СБ.

Последна редакция: нд, 28 юни 2026, 16:36 от Fatalina

# 768
  • София
Здравейте, нова в темата, но благодарение на вас и отзивите ви попаднахме на приятно място.

Обичайно сме фенове на северното черноморие и първоначално се бяхме насочили към Марина на Слънчев ден, но тоя чутовен преход дотам адски много ме разубеди ( бременна в средата на 6 месец) и се искаше нещо по-близичко до Бургас... та се озовахме в Слънчев бряг  Grinning Признавам си, тотално не-моето място, но пък синът ми на почти 8 остана безкрайно очарован Grinning

Останахме за седмица в ХВД Бор, като в началните ми търсения, по-скоро се бях ориентирала към тези от веригата на Златни пясъци, но поради същите причини, които написах по-горе се преориентирахме.

За нещасте по време на престоя ни се случи трагичен инцидент с турист,което малко помрачи настроението, за щастие малкият не стана пряк свидетел,понеже плуваше в другия край на басейна, но на мен ми се разхлопа сърцето в първия момент, докато се окопитя и опитам да съдействам някак.

Хотелът е чудесен, чист, храната е изключително разнообразна, персоналът предимно от индонезийци и киргизстанци - невероятно дружелюбен и приветлив. Малко идеята,че "запазване на шезлонг с кърпа" не се практикува не е точно така, но с малко обикаляне и точно време за басейн успявате да намерите 2 свободни шезлонга  Grinning

Частният плаж е на 2-3 минути пеша от хотела, но не е на първа линия, което за хора с деца е малко некомфортно, но пък за сметка на това - места имаше редовно. Ние си плащахме на платената зона на първа линия, понеже исках да мога да наблюдавам детето във водата, но тва си е мой личен избор.

Паркинг имаше безплатен, което за мен си е огромен плюс, макар че съм склонна да плащам по 13-15 евро, стига да имам достъп и паркомясто, без да се чудя ще има ли къде да спра,ако изляза някъде по-далеч.

Минус е, че асансьорите са малко, само 2 за целият хотел и чакането понякога е повече от нормалното. Бяхме на етаж 6/6 и съответно не ми беше любимо занимание да ги катеря, но понякога предпочитах, пред това да вися 7-8 минути във фоайето, чакайки за един от двата асансьора.

# 769
  • Сливен
Здравейте. Търся мнения и препоръки, за ОИ в Поморие - и за Новият и за Старият град. Миналата година, за пръв път заведохме сина ни /на 1,8 месеца / в Поморие, като и преди това сме посещавали града, но сами с мъжа ми.Да ни е жив и здрав сина , всичко си хапва за сега  😁, та си мисля, че ОИ ще е добър вариант тази година, от към изхранване. Ще попитам и в темата за Поморие.

# 770
Здравейте. Търся мнения и препоръки, за ОИ в Поморие - и за Новият и за Старият град. Миналата година, за пръв път заведохме сина ни /на 1,8 месеца / в Поморие, като и преди това сме посещавали града, но сами с мъжа ми.Да ни е жив и здрав сина , всичко си хапва за сега  😁, та си мисля, че ОИ ще е добър вариант тази година, от към изхранване. Ще попитам и в темата за Поморие.
В Поморие само в новия квартал има два хотела на ОИ. Вижте хотел Феста Виа Понтика дали ви устройва.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-festa-via-pontika-pomorie-24559/
Другият е Марина Холидей  https://www.marinaholidayclub.com/index.php?lang=bg&page=   но последните години е с ужасни отзиви и оценки и не бих рискувала с малко дете да почивам в него.

Заповядайте в новата тема! https://www.bg-mamma.com/?topic=1891068.new#new

Последна редакция: нд, 28 юни 2026, 19:00 от Fatalina

Общи условия

Активация на акаунт