На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 25 058
  • 465
  •   1
Отговори
# 435
  • В.Търново
Вижте хубаво какво пише в оранжевото. Grinning
Цена ОТ 264,69 е/ 517,69лв , т.е. цената започваща от най-нисък сезон от 264,69 евро.
Ето за 2 възрастни от 18 юли, 6 нощувки.

А това 3 възрастни, семейна стая.

А ето апартамент, 3 възрастни.

Обаче на Визит са други цените. Как може при Новотон да има такава груба грешка?! Възможно ли е?

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 23:37 от Русалка_1

# 436
За мен реалната цена е първата..2 900 там пише евро. Но реално е 2900 лв.
Такива бяха цените 2025.
Бъг е. Пиши им..аз по вайбър с новотон съм комуникирала. Или звънни.
Няма как да е 2900 евро за 6 нощ.за двама!! Лева са.

# 437
Ами очевидно е грешка. Изчакайте ден-два или им пишете. Вижте, че някой търговци и велики бизнесмени, които не са си подготвили овреме устройства и/или софтуер, които сами да им смятат превалутирането поставят или публикуват небивали цени. Ако ли не пуснете сигнал до НАП и до КЗП да ги проверят и да им набият глобите.

# 438
  • София
Искам да ви попитам - как е за семейна почивка с деца в Слънчев бряг? Паркирането в края на август как е, намират ли се места, ако паркинга на хотела е запълен?

# 439
Искам да ви попитам - как е за семейна почивка с деца в Слънчев бряг? Паркирането в края на август как е, намират ли се места, ако паркинга на хотела е запълен?
Идеално е за семейна и всякаква друга почивка в Слънчев бряг. Само, за да ви е по-тихо е по-добре да изберете хотел извън централната част на курорта. Проблем с паркирането има във всички морски курорти, особено август месец. Ако нямате осигурено паркомясто от хотела, може да търсите паркиране в друг паркинг. Вероятно от хотела ще ви ориентират къде е възможно да паркирате.

# 440
  • В.Търново
Няма да резервирам за Маджестик. За 3 нощувки двойна стая ми излиза 1700лв и като сложим паркинга, няма смисъл според мен да наливаме тези пари за 3 нощувки.
А и за безплатната анулация са им кофти дните, тъй като ние сме под въпрос, заради ред обстоятелства. да не стане тази година да увиснем съвсем без море. Sad

Безплатни промени и анулации са възможни до 46 дни преди датата на настаняване.

# 441
Мисля че паркинга на Маджестик е безплатен.

# 442
  • Beyond the stars

Стига да не е в централната част около Кубан и алеята, няма драма със Слънчака.
Парти хората са предимно там и около Какао, пък и с деца се разминаването кардинално във времеви диапазон.
А плажът е супер и пясъка, и водата.

# 443
  • В.Търново
Мисля че паркинга на Маджестик е безплатен.
Той не спасява положението. Така или иначе за другите хотели паркинга се върти около 20-25лв на ден. Дава безплатна анулация до 46 дни преди датата на настаняване. Лошо.

За Тиара Бийч ми дава безплатна анулация до 5 дена преди датата.
За Бургас Бийч ми дава до 7 дена преди датата.

Това, че са далеко от центъра, но пълно щастие няма. Дайте идея за някой приличен хотел до плажа на Сл.Бряг.

# 444
  • Beyond the stars
Според мен не ви е нужна близост до центъра. Има влакчета, ако е за разходката. А сергийки и магазинчета има във всички части на курорта.

# 445
Според мен не ви е нужна близост до центъра. Има влакчета, ако е за разходката. А сергийки и магазинчета има във всички части на курорта.

Трима по 6 лева в едната посока...и цената за паркинга ще е избита.
36 лева за една разходка с тъпото влакче, няма що....по-добре 25 лева за паркинг да плати на хотел в центъра.

Паркингът на Маджестик е безплатен за една кола за времето на престоя.

# 446
  • Beyond the stars

Трима по 6 лева в едната посока...и цената за паркинга ще е избита.
36 лева за една разходка с тъпото влакче, няма що....по-добре 25 лева за паркинг да плати на хотел в центъра.

Паркингът на Маджестик е безплатен за една кола за времето на престоя.

Идеята ми беше, че необходимост от близост до центъра на Слънчака аз лично не изпитвам. Bowtie
По-скоро посока Несебър са ми по-приятни разходките.
Калкулацията влакче-паркинг не разбрах логиката, то и извън центъра рядко има безплатен паркинг. Супер е, че Маджестик има.

# 447
Логиката е 25 лева за паркинг към хотела да се плати...и си си в центъра, нямаш нужда от влакче.
А не 36 лева да се плати за отиване до центъра...с влакче.

Нито Тиарата, нито Маджестик на мен са ми били далеч от центъра. Далеч са, в двата края на курорта са, но всяка вечер пешеходно сме се разхождали до центъра. Влакче не сме ползвали.

# 448
Оле, само не и Несебър за почивка! От години не бях почавала в този иначе хубав град едно време. Лято 2025 се върнахме там за почивка и то извън активен сезон, но адски се разочаровахме. Новата част на града е почти като навикан, презастроен квартал на София. Блок до блока мила моя майноло. Блъсканица, а до южният плаж за да стигнеш, ако случайно не си в хотел на брега е мисията невъзможна. Тук-там между сградите на кооперации, хотели и апартхохели са оставили по някоя пътечка и/или стълби, за да може целият булюк от туристи да стигнат до пясъка. Буквално няма въздух между сградите. Плажът е затиснат от хотели, построени върху част от пясъка и така иначе прекрасният преди южен плаж е станал направо тесен и претрупан от чадъри и щезлонги. Усещането ни беше, че хотелите са ни върху главите.
Това имам предвид.
Скрит текст:
Неподържана инфраструктура в общината с най-голям приход от курортни такси и данъци. Мръсни улици, изоставени стари почти разрушени почивни бази, обрасли с храсталаци и пълни с изхвърлени отпадъци. Няма достатъчно места за паркиране(ние имахме осигурено от хотела, в който почивахме) и там където се виждат такива празни дворове на бивши ПС, хората паркирали под дървета и храсти едни пред други. По вътрешната улица зад първа линия хотели няма тротоари и разходката ти се превръща в непрестанно оглеждане и правене на място за преминаващи покрай теб автомобили. Така че за една разходка, до стария град от СБ до Несебър става, но в новата част поне за нас няма нищо романтично, разпускащо и приятно като усещане за посещение. Това е един от основните ни аргументи да не повторим почивка в хотел Биляна Бийч - Несебър. Писала съм за хотела и +вете са повече от минусите, но точно тази колострофобична атмосфера във външното пространство на хотела и наоколо ни отказа категорично.

# 449
  • В.Търново
Това презастрояване го има и в Сл.Бряг, Созопол, Приморско, Китен, Поморие. Повсеместен проблем. Ние Несебър го харесваме за разходки, заради стария град.
Обаче, заради тая алчност на хотелиерите и безхаберието на държавата като цяло отидохме на почивка в Турция. Там нещата са различни. Пътя е много обаче, и те си вдигнаха цените, но тука в България е ужасно вече. Човек да се чуди къде и как да иде на почивка.

Общи условия

Активация на акаунт