На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 25 835
  • 469
  •   1
Отговори
# 420
И аз имам резервация за Дриймс за второ море средата на август. Надявам се да е добре. Аз избрах преферед клуб зарада бутилираните напитки. Много се чудих за wave ама доста са им високи цените, а напоследък има и лоши мнения. Ще видим как ще е положението. Напоследък взех да се разочаровам от БГ хотелите и може да се преориентираме към чужбина. Ще пробваме юни месец в Турция и ще сравним.

# 421
Забелязали ли сте разлики в цените в Дриймс преди и след 01.01.26г.?

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 18:05 от Mims&Teo

# 422
  • В.Търново
Може ли мнение, пуснах запитвания за няколко хотела, но за по 3 нощувки, предвид, че може в последния момент да идем до Гърция или пък въобще да не можем да идем никъде.
По принцип исках да вземем кученцето с нас, но няма голям и подходящ избор за такъм хотел.

Какво мислите, кой хотел ще ми хареса най-много като държа да има вкусна и разнообразна храна, да е чисто и близо до плажа.
Знам, че Бургас бийч май е на по-ниско ниво от Тиара бийч, но гледката ще е хубава. Тиара Бийч на нас ни хареса, когато бяхме 2024г. Гранд хотел Сл.Бряг май няма много отзиви, това ме притеснява малко, но видях клипчета на чужденци в ютуб. Добре изглежда, уж.... Оазис дел маре май е най-зле от изброените, и храната им куца. Пуснах за там, заради приема на кучета, но нещо не ми е ок. Харесах си Марина Сандс отдавна, но за мен е висока цената, с малък басейн, Биляна Бийч, тази година и техните цени са нагоре. А какво ще кажете за хотел Вянд, той е на плажа. Стува ми се малко малък хотел, с малък басейн. Не знам. Направо не знам какво да правя. Кажете си мнението, моля!

Тиара Бийч, Слънчев бряг
Хотел Бургас Бийч, Слънчев бряг
Гранд хотел Съни Бийч, Слънчев бряг
Хотел Диамант, Слънчев бряг
Хотел Вянд, Сланчев бряг
Оазис Дел Маре, Лозенец

# 423
Може ли мнение, пуснах запитвания за няколко хотела, но за по 3 нощувки, предвид, че може в последния момент да идем до Гърция или пък въобще да не можем да идем никъде.
По принцип исках да вземем кученцето с нас, но няма голям и подходящ избор за такъм хотел.

Какво мислите, кой хотел ще ми хареса най-много като държа да има вкусна и разнообразна храна, да е чисто и близо до плажа.
Знам, че Бургас бийч май е на по-ниско ниво от Тиара бийч, но гледката ще е хубава. Тиара Бийч на нас ни хареса, когато бяхме 2024г. Гранд хотел Сл.Бряг май няма много отзиви, това ме притеснява малко, но видях клипчета на чужденци в ютуб. Добре изглежда, уж.... Оазис дел маре май е най-зле от изброените, и храната им куца. Пуснах за там, заради приема на кучета, но нещо не ми е ок. Харесах си Марина Сандс отдавна, но за мен е висока цената, с малък басейн, Биляна Бийч, тази година и техните цени са нагоре. А какво ще кажете за хотел Вянд, той е на плажа. Стува ми се малко малък хотел, с малък басейн. Не знам. Направо не знам какво да правя. Кажете си мнението, моля!

Тиара Бийч, Слънчев бряг
Хотел Бургас Бийч, Слънчев бряг
Гранд хотел Съни Бийч, Слънчев бряг
Хотел Диамант, Слънчев бряг
Хотел Вянд, Сланчев бряг
Оазис Дел Маре, Лозенец

За много години на всички!
Първо провери дали и кой от тези хотели изобщо резервират само 3 нощувки в топ сезон, който период предполагам обмисляш и със сигурност не се лъжи с Оазис Дел Маре.

Mims, цените едва ли са по-високи(признавам си не съм следила цените на този хотел, защото не ме интересува), но със сигурност %-та отстъпка след 31.12.25 г. е по-малка от колкото преди тази дата. Това всяка година и практика при ранните записвания. Писали сме нееднократно, че колкото по-рано през есенните месеци или макс до края на предходната година се направи резервацията, толкова цената е по-добра. Гледам цените тук
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-riu-helios-paraday … sveti-vlas-22316/

За интересуващите се от Сунео Клуб Серенити Бей - до Царево вече има пуснати цени за това лято

https://hotelserenitybay.com/bg/offers/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-biych-klub-serenit … bey-carevo-19668/
Цените през хотела са по-изгодни. В сравнение с цената, която платих през декември 2024 г. с ранни записвания за лято 2025 г. настоящата цена на ранни записвания е само с 12 лв. разлика за целият пакет, т.е. увеличението е нищожно. По ред причини обаче, които съм коментирала в отзивите си от лято 2025 г. този сезон пропускам гостуването ми в този, иначе любим хотел.

# 424
Забелязали ли сте разлики в цените в Дриймс преди и след 01.01.26г.?
Сега сметнах с цените в евро от 01.01.26г и цената е с 700лв нагоре за едно и също. Като резервирах октомври отстъпката беше 30% , сега е 20%. От няколко години резервирам октомври месец и така си спестявам над 500лв в сравнение с по-късни резервации даже и с last minute офертите.
Края на септември направих резервация и за Турция и там имам разлика в цената от 500лв. Ние имаме късмет,че сами си определяме кога да почиваме и затова ни е лесно от рано да решим и резервираме. Ето сега 1200лв по-малко си е добра сума.

# 425
  • В.Търново
За края на август съм пуснала запитване към всички изброени хотели. Няма как по-рано. Имам оферти от всичките, само чакам за Вянд, че я пуснах напреди. Въпроса е кой да избера.
За Турция и там надути цените за 2026г.

# 426
Благодаря Ви за информацията.
До сега не сме почивали на 5* all in в България и за това не съм наясно.
Почиваме само в Турция, а тук ходим на къмпинг.
Питах, защото буквално преди дни гледах този хотел и мислихме да резервираме 5 нощувки за юли и днес отварям...цената с огромна разлика нагоре.
Fatalina благодаря за линка. Тук излиза 300 евро на нощувка, а аз навсякъде където погледна все е над 450 евро - около 2500 евро. Видя ми се прекалено....
Може ли да ми кажете как се резервира в този сайт, вписвам и плащам сега всичко с карта?

# 427
Благодаря Ви за информацията.
До сега не сме почивали на 5* all in в България и за това не съм наясно.
Почиваме само в Турция, а тук ходим на къмпинг.
Питах, защото буквално преди дни гледах този хотел и мислихме да резервираме 5 нощувки за юли и днес отварям...цената с огромна разлика нагоре.
Fatalina благодаря за линка. Тук излиза 300 евро на нощувка, а аз навсякъде където погледна все е над 450 евро - около 2500 евро. Видя ми се прекалено....
Може ли да ми кажете как се резервира в този сайт, вписвам и плащам сега всичко с карта?
Натискаш бутона Резервирай под офертата. Отваря ти се прозорец, в който си попълваш полетата с личните данни. От календара си избираш датата, на която ти стартира почивката. След това посочваш броя нощувки, възрастни и ако има деца и възрастта на децата от падащото меню, броят стаи, а в полето допълнителни изисквания си описваш вида помещение, в който желаеш настаняване. Същото го изписваш така, както е посочено в таблицата с цените - например двойна делукс фронтално море. Правиш чековете в квадратчетата под запитването и с бутона изпращаш запитването. На посоченият от теб имейл ще получиш номер на запитването и там ще получаваш цялата информация за точната оферта и начините за плащане. Следваш линковете, които ще ти изпращат и всичко е лесно и безпроблемно. Плащането може да е през Изипей при 100 % плащане на цялата почивка или по банков път на два пъти с депозит(обичайно е между 30 и 50 % от цялата сума на пакета) и доплащане на остатъка например най-късно до 14 дни преди датата на настаняване. Вторият вариант е за предпочитане, т.к. ако по обективни причини не може да посетиш хотела, да може се възползваш от безплатна анулация и да ти възстановят депозита.

# 428
  • Сф
Русалка, Оазис дел Маре и Вянд твърдо не. За Съни бийч и Диамант не знам нищо. Останалите 3 са ок.

# 429
Хора..кви са тия цени ???
Цъкнах заради Русалка да видя Маджестика колко ще й излезе...смаях се . После цъкнах 6 нощувки юли- така почивахме там 2025 лято...вижте какви безумни цени изкара???
Тва бъг ли е някакъв..как 6000 лв..

# 430
  • В.Търново
Не, не е бъг. Grinning  И аз го гледах. Смятай ние сме 3 възрастни. Страшни цени ми дава. С много хотели е така. И за Дриймс и за Вог ми дава високи цени.

PureLove, и аз мисля като теб. Този път исках да взема и кученцето с нас, но са малко приличните хотели с домашни любимци. Това лято ще е малко под въпрос на кого да оставим кучето.

# 431
Фаталина и ние май сме пас тази година за Царево. Видях, че днес са пуснали цени и за първи път ми излиза по-евтино да резервирам през хотела, отколкото през другите сайтове. Но и ние, заради плажа, май няма да резервираме. Нищо, чужденците, които стоят на басейна, ще го напълнят 😁
Ние сме в голяма дупка къде да отидем. Като че ли ще се ориентираме към апартамент някъде. Безумно ми е да плащам за малки порции в сезон и да чакам по час да ни сервират в заведение вечеря, колкото половин бъбрек. Яд ме е за Серенити, бяхме свикнали да ходим там и ни харесваше.
All inclusive също са пуснали оферти. Но дори и с отстъпката през тях (6%) през хотела цената е по - изгодна.

# 432
Аз си мисля че е бъг обаче. Вярната цена е тази в евро, но в лева.
Просто нещо при превалутиране на цените са объркали раЛтите.
Не е възможно да има трикратно увеличение.
За около 220 лв на човек почивахме там. Сега е 600..не е възможно да е така. Няма как просто...абсурд.

# 433
Стана ми интересно за Маджестик тия високи цени и реших да проверя. Вижте какво ми даде за 6 нощувки от 18.07

най-евтината стая излиза по 240 лв на човек

# 434
Явно са оправили бъга.
Снощи снимах какво ми даде за 6 нощувки двама юли.

Общи условия

Активация на акаунт