На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 25 903
  • 469
  •   1
Отговори
# 465
И аз без малко да резервирам сутринта, беше Ок. 1800 лева за август 6 нощувки, двама възрастни с дете.

# 466
  • В.Търново
Ще отвори нов обновен хотел в Китен това лято. Отстъпките са много добри, може би като за първа година, за да привлекат гости. Пуснах запитване, домашни любимци са разрешение. Снимки от басейна няма обаче. Това е стария хотел Китен палас, но и с него не знам как е бил басейна. Ще има включени чадъри и шезлонги на плажа. Обаче плажа пък е на 500м. Май ще дойде на 600-700м. То пълно щастие няма. Не ми пречи, че луна парка ще е до хотела. Шумът не е проблем.
https://eliamare.com/?page_id=rooms&ln

Пуснах запитване и за Тиара Бийч. И двата за края на август. накрая се оказа, че май съпруга ми и в този период няма да е тук и ще сме двамата със синът ми. Той не харесва много Китен, и на мен не ми е любим, но аз се водя по хотела първо, после плажа да ми е окей.Потвърдих и двете и сега трябва да избера кой от двата.
Вие какво ще ме посъветвате?

Пък после, ако има възможност през летния сезон, ако си дойде съпруга ми ще мислим къде да ходим, какво да правим.

# 467
Русалка а за Куин Нели в Китен мислила ли си.Наши приятели са ходили 3 пъти и са много доволни.

# 468
Видях го на гутъл стрийт, сетих се къде е. Напред по Странджа ако вървите, стигате до стълбите за южния плаж. Ние сме били на хотел на ул.Странджа в частта над стълбите, срещу х-л Радис, ако не му бъркам името.
Не знам има ли друг подход към плажа, май имаше някъде около лунапарка или малко след него се свиваше надолу...май Бонго беше споменавал в темата за Китен. Аз обаче не го знам....не съм минавала там де..
Виж си го на гугъл стрийта ако искаш.

# 469
  • В.Търново
Русалка а за Куин Нели в Китен мислила ли си.Наши приятели са ходили 3 пъти и са много доволни.
Те домашни любимци не приемат. Мисля, ако ходим надолу да е поне с кучето. Без него не ми се слиза до Китен за 3 нощувки.

Редактирам, че е последен моя коментар....
Свързах се днес с Визитбг, понеже преди 3 дена ми изпратиха оферта за този хотел Елиа Маре Китен и всъщност нямам потвърждение от хотела все още. Звъннах в късния следобед до Визитбг и ми казаха, че който до тук е резервирал с кучета може, но за следващите не може. Свързах се с хотела. Имат все още места.Те обаче за всички ще откажат домашни любимци, въпреки че първоначално е било замислено да приемат.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 20:40 от Русалка_1

Общи условия

Активация на акаунт