На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 26 922
  • 497
  •   6
Отговори
# 480
  • Сф
Собствен плаж??
Воя( не съм била, като че ли е малък плажа)Уейв( черен и по - едър пясък), Мирамар, ако решите, че е на юг ( дълбоко). Тези имат бебешки бюфети и държат качество. Дюни, но е компромис в последните години като чета тук. Не казвате бюджет ,вероятно има и други компромисни варианти.

# 481
Марина Сандс до Обзор, ако все още има места за вашите дати.
Морето бързо става дълбоко и пред едната част с чадъри на хотела в морето има камъни, но на плажа има детски/бебешки басейни.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-marina-sands-obzor-24078/  https://marinasands.bg/bg/

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 22:21 от Fatalina

# 482
Феста Поморие Рисорт.

# 483
Собствен плаж??
Воя( не съм била, като че ли е малък плажа)Уейв( черен и по - едър пясък), Мирамар, ако решите, че е на юг ( дълбоко). Тези имат бебешки бюфети и държат качество. Дюни, но е компромис в последните години като чета тук. Не казвате бюджет ,вероятно има и други компромисни варианти.
Хотела да си има шезлонг и чадър на плажа. Бюджета е около 2500лв за 5 нощувки

# 484
На 1 стр.има мнения за хотели...разгледайте и си изберете.

# 485
Феста Поморие Рисорт.
Темата е само за ОИ хотели, а този не е такъв.

# 486
Хотела да си има шезлонг и чадър на плажа. Бюджета е около 2500лв за 5 нощувки
На този ходим вече над десет години и има шезлонги и чадъри на плажа, но от хотела до плажа има разстояние около 6-7 минути нормален ход.
https://arkutinofamilyresort.com/

# 487
Серенити бей в Царево, плажът е пред хотела, има и детски басейн. Но миналата година точно на плажа пред хотела имаше камъни на влизане в морето. Тази година може вече да няма, предни години не е било така. Чадър и шезлонг на плажа са безплатни. Хотелът е на първа линия.

# 488
в Мирамар има ли разлика от сайта и други агенции?
Миналата година гледам оферти з аоколо 2700-2800 лева , сега най- евтините са над 4.
Предполагам никакви намаления няма да имат. Интересува ме края на юли

в бебе ще сме на 9-10 месеца и батко на 4. Искам всичко да ми е "на едно" и удобно.
Други подобни предложения имате ли?

# 489
в Мирамар има ли разлика от сайта и други агенции?
Миналата година гледам оферти з аоколо 2700-2800 лева , сега най- евтините са над 4.
Предполагам никакви намаления няма да имат. Интересува ме края на юли

в бебе ще сме на 9-10 месеца и батко на 4. Искам всичко да ми е "на едно" и удобно.
Други подобни предложения имате ли?
Ами края на юли е топ сезон и е нормално цените тогава да са най-високи. Освен това в много хотели с две деца, независимо, че едното е бебе няма да ви настанят в двойна стая, както е възможно в Мирамар, т.е. автоматично качва цената още нагоре. Такива са цените в по-добрити хотели. Може да разгледате отзивите от хотели на първа страница на темата и да прецените дали някой покрива изискванията ви.
Това е офретата на Съни Турс, но само при резервация до днес 30.01.26 г . Може да прегледате цените и в https://allinclusive.bg/ 
https://www.holidayplanet.bg/promo-more-bulgariya/hoteli-obzor-2026-3

# 490
Ние 2023 година бяхме в Мирамар и ни настаниха в двойна стая с 2 деца/ на 4 и 9 години/. Малката спеше при нас на спалнята, а за баткото имаше разтегателен фотьойл. Тогава офертата беше много добра, защото беше с безплатно настаняване на 2 деца в двойна стая. 2024 година също имаше такава оферта, но след това не съм срещала да има. Може би трябва да се дебне, но аз не обичам да повтаряме хотели и затова не гледам. Единствено Воя сме повторили даже искаме и да потретим. Тази година ще пробваме едно море в Турция и другото ще е в Дриймс и ще видим за догодина дали няма пак да се върнем към Воя. Макар,че се замислям за една кратка почивка октомври ама ще видим.

# 491
Значи. За средата на юни с бебе, навършило годинка съм избрал няколко хотела.
Според вас кой е по-добрият вариант.
Благодаря Simple Smile
По снимки най-много ми хареса Voya beach resort. Само плажа ми изглежда по-малък
Paradise Beach Residence в Св. Влас също изглежда хубав
Sol Nessebar Palace
Duni Marina Royal Palace
И малко по-бюджете Sol Luna Bay Обзор
Хубаво е да има паркинг хотела.

# 492
  • Beyond the stars
Voya с две ръце.
За Paradise beach нямам мнение.
Но Sol-oвете е нива на долу, пък с бебе аквапарк и подобни не ви трябват.
Дюни също би бил оценен от хора с по-големи деца.

# 493
Fatalina, patenceto_

благодаря ви за мненията. Точно в двойна стая е офертата- 4200 лв
Ако беше апартамент признавам щях вече да съм запазила.
Искам да има място за кошара.Бебето не спи при нас. Ще погледна приложените сайтове, както и първа страница отново.
Може би не търся супер лукс, храна на корем също.Не сме от много ящните. Но искам близост до плаж, чистота и някаква площадка или място за разходки, както и добър басейн.

# 494
elraa за средата на юни с малко бебе и аз препоръчвам с 2 ръце Воя. Плажа към хотела не е голям, но и водата по това време не е много топла за плаж. Външните басейни се отопляват и е много приятна водата. Ние бяхме началото на юни и беше супер. Тогава още няма много хора и е по-спокойно. За чистота и качество на храната са ми номер 1. Ако се тръгне в дясно от изхода на хотела малко по-надолу е друг плаж, по които може да се разходите има и атракции и свободна зона. Хубавото на плажа на Воя е че е като в заливче и става по-плавно дълбоко и няма много вълни.

Общи условия

Активация на акаунт