На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 50 491
  • 770
  •   1
Отговори
# 615
Да, направила съм я тази сметка, че ако се ходи там, само на премиум вариант бихме се спряли.

# 616
  • софия
Здравейте. Някой има ли отзиви за Жерави в Слънчев бряг?

# 617
Как сте, хора?

Аз още умувам почивката и сега вниманието ми се спря на Elia Mare Hotel Китен. Реновиран хотел , който ще отвори тази година. Някой чувал ли е нещо.

/Много ми омръзна от Созопол и Поморие, признавам си, но никога не съм почивала в Китен и Приморско и малко съм резервирана.../

# 618
  • В.Търново
Инцидент-пожар в Сл. бряг. Пишат, че е хотел Зенит. https://www.facebook.com/share/v/1BagVZXq7H/

# 619
Да, между Маджестик и Хелените е този Зенит.
Намат ли пожароизвестителни датчици или както там се казват - да почва да пръска вода при дим??

Последна редакция: чт, 28 май 2026, 21:46 от teta75

# 620
Пожарът е избухнал по време на ремонтни дейности... Жалко за загиналия работник,вероятно...

# 621
  • софия
Трябва да реша между Империал и Жерави в Слънчев бряг, ако има някой с отзиви, ще съм благодарна. Миналогодишните ги прочетох.

# 622
Здравейте!Интересувам се от отзиви на почивали миналата или пък тази година, макар че е все още рано Simple Smile
 в Парадайз Бийч СВ. Влас. Не е от най - обсъжданите хотели във форума, поне последните години.Аз съм почивала там 2023 г . - бяхме доволни и сега получих сравнително добра оферта и се зачудих дали да не го посетим пак.

# 623
Някой има ли информация за Магнолиите и другите хотели от групата на ММЦ.
Нито в сайта им, бито в букинг са пуднали за резервация.

# 624
Изглежда и този хотел е спрян за продажба на пакети(предполагам за българи, както до скоро беше и Гергана в Албена) т.к. дори в сайта на Албена всички дати са задраскани, все едно са напълно резервирани. На сайта няма информация за ремонт или нещо друго, което да възпрепятства резервациите. Може да звъннете на посочените телефони или пък да им пишете. https://forestbeach.bg/bg/hotel-les-magnolias-3/nastaniavane

# 625
  • В.Търново
Да не си луд?! В никакъв случай.Трагедия е там от години.Вилите в горичката са под всякаква критика. Форест Бийч е занемарен, влага, Магнолиите и те не са много добре, въпреки че на  някои им харесва, он не знам на какво отгоре.

# 626
Да не си луд?! В никакъв случай.Трагедия е там от години.Вилите в горичката са под всякаква критика. Форест Бийч е занемарен, влага, Магнолиите и те не са много добре, въпреки че на  някои им харесва, он не знам на какво отгоре.
В магнолиите бяхме преди 2 години и ни допадна.

# 627
  • В.Търново
Кажи ми, моля те, че ми е любопитно, след като е стара базата, има забележки от към храната как ви хареса? За мен за всичко това цената е висока.Аз за това съм го избягвала.

# 628
Споко, цяла авикомпания била отказала чартъри от и до Германия и сезонът "пак" щял да е слаб, а хотелите празни. Ще разчитат на нас бедните, нежелани българи да им позапълним легловата база, така че сигурно и Магнолиите ще ги пуснат. Направо да ги ожалим тези хотелиери! Sob

# 629
Още преди 30 години тогава Бисер, днес Форест Бийч беше зле. Да не говорим за ресторанта му.

Общи условия

Активация на акаунт