На колко години се разделихте с девствеността си?

• 14 591
  • 251
  •   1
Отговори
# 135
Утчетъх Съ!

Награда?

# 136
Не съм се разделяла и никога няма да се разделя Naughty
 Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 137
На почти 19. Той беше на 23, невероятен човек. Имам хубави спомени. Сега сме добри приятели, само че той живее в Германия и не сме се виждали отдавна, но пък си пишем често Grinning

# 138
На 16-след 2г. връзка,ако може да се нарече така на тези години!Нито хубави,нито лоши спомени имам.Сещам се само че ми каза"Хайде само малко"и после вече не бях девствена.Боже, дано дъщеря ми не е толкова наивна на тази възраст.А сега той е женен за братовчедка ми и има син 6м по-малък от дъщеря ми!Бяхме много влюбени,но добре че приключих тази връзка и срещнах голямата любов!

# 139
  • До хладилника, който обичам
Сещам се само че ми каза "Хайде само малко"
Joy това е много яко.

# 140
Сещам се само че ми каза "Хайде само малко"
Joy това е много яко.
Това и на мен много ми хареса. Wink

# 141
На 18 без няколко дена. Не ми хареса особено(сълзи ми текоха от болка Cry),но след това.... Grinning

# 142
 newsm78 Кое е първи път - проникването или прокървяването? При първото - не го усетих, но ми беше хубаво, а второто ... бих искала да не се е случвало, сътветно на 16 и 17 години.
Според мен  - 16.
(или - не?)

# 143
Бях доста малка на 13 и си беше по скоро игра отколкото секс. Човекът все още не е женен явно не може да ме забрави Laughing

# 144
На почти 16г. ходихме преди това 1 година и той си ме пазеше а и мен ме беше страх (за какво ли) Embarassed направихме го когато аз бях готова, чувствах се прекрасно (е малко болеше), обичана, изпълнена с нежността и топлината му EmbarassedСтрахотен и топъл спомен (чак стомахът ми се сви)
Сега е на работа!Към 17ч. ще минем да вземем каката от у-ще и малката от ясла и вечера пак ще ни е весело и ще се радваме на децата ни плод на любовта ни!!! Струва ми се че след толкова години(16 вече) сексът пак е на ниво и тръпките в стомахът продължават Wink Kissing Heart

Еххххх, Смайли, колко хубаво звучи - чак на човек му се иска да му се случи и на него...Имам представа за какво говориш, защото и аз вече 7 години и отгоре опознавам "пеперудите в стомаха" всеки път, когато съм с него...Само плодовете на любовта ни ги няма, но и те ще дойдат...може би. Peace

Бъди още по-щастлива Hug

пу-пу, да не ви е уроки!!! Много ме кефите!  Hug Аз имах щастието да е с първата любов, но не сме заедно... И на него му беше за пръв път Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 апр 2007, 19:43 от didi_777

# 145
Бяхме на 16, почти 17 години, когато се влюбихме. Престраших се година по-късно - почти на 18г. ( без 1 месец).
Той е моята любов, моят най-добър приятел, любовник и съпруг, ... всичко!

# 146
  • Sofia
Дърта, почти на 19, но после си наваксах Hug Не беше никак приятно, направихме го на пода  Shocked да не би да ми изтече кръвта и майка му да му се кара Mr. Green А човека сега е женен и с две деца, но като го видя и се чудя на акъла си какво съм правила с него...Ама и доста ме тормозеше от ревност, ужасяваща, обаждаше се по 100 пъти на ден да ме проверява, не ми даваше да стъпя в съседното кафе да не би да срещна някой нов Mr. Green

# 147
  • 1st floor
още съм девствена Naughty

# 148
# 149
  • София
На 15-16
Много ме боля. После едвам сядах. Имахме връзка около 2 години. Човека не е измежду живите.

Общи условия

Активация на акаунт