Отговори
# 90

Цитат
Не забравяйте да последвате официалния Instagram акаунт на нашия филм #Uykucu с участието на #ElçinSangu и #ÇağatayUlusoy🫵🏻
Трейлърът ни ще излезе скоро⏳
Всички погледи са насочени към тях👀  

Цитат
С участието на #ElçinSangu и #CağatayUlusoy, #Uykucu представя напрегната шпионска история, развиваща се в сенките на съмнителна организация. 🎬

Saye, със своята интелигентност и стратегическо планиране, се ориентира в дълбините на организацията и...

Ешреф и агент Ферман са напълно различни 💥

# 91
ЛЮБИМИ СЕРИАЛИ С ПРЕВОД
Turkish Series  · 1 ч  ·
🧿Чаатай Улусой:
"Не мога повече да гледам сериала "Нарекох я Фериха"(Огледален свят в България). Когато видя колко съм млад там, имам чувството, че времето минава толкова бързо..
И това ми къса сърцето. "
#CagatayUlusoy

# 92
Добро ранобудно  понеделнишко утро! Честита Нова седмица да е здрава и успешна. Flowers Four Leaf Clover  

По принцип не харесвам мустаци но тук определено му отиват повече от колкото в "Йешилчам". И косата му е по разчупена и прошарена. И стилът му е фешън по модерен. 🤎 Елчин е толкова нежна и ефирна до него. Сладка рижавелка. 🧡 Когато наистина остарее ще изглежда прекрасно. От мъжете, които са като отлежалото вино с годините. 😍🤩👏🍷🍷🍷🔥  

Деметка се забавлява на РД на колега и приятел Биранд Тунджа с компания 🎉

Това ,което са писали във Фейса...  Сори, но.... няма такова нещо изречено от Чаатай по повод първият му сериал и роля.
( Или аз поне не знам и за пръв път го чувам и чета това.  ) Предполагам от фейса са го прочели в някой от турските медии.  Така е много млад е агънце е юноша направо и времето бързо си лети за всичко.... Хората се развиват и променят физически. И тогава си беше красавец и сега е още по голям възмъжал красавец и Мъжкар. Доколкото знам той не гледа много от проектите си. ОС е гледал 7 - 8 епизода. Но не мога да твърдя след това дали е гледал себе си в проекти. Филмът  "Делибал" е гледал със сигурност, защото имаше голяма реклама и представяне пред публика. Интервюта и фотосесия. Филмът си заслужава и е от любимите ми,  въпреки трагичният край от любов. 😢 И там е толкова различен, като визия. Сложен образ, като изпълнение.  

И със "Сънливеца" ще е същото предусещам го и ще е много добър филм. Пожелаваме му много успехи и да разбие класациите. Flowers Four Leaf Clover

Не можем да се оплачем.... Радва ни работи , активен е няма скука и голяма суша... След Ешрефа ще се обърнат нещата но е нормално да направи пауза и почивка и събере сили да помисли и остане сам със себе си и любимите хобита. Но той такъв фурор прави че Ешреф аби ще остане в сърцата ни завинаги и няма да се забрави.❤️ Уникална роля и характер на Биг бос от мафията и живота. Не е като другите и се отличава. Да не забравяме че предстои още един филм по договор така че ще има на какво да се надяваме и ще сме търпеливи, както винаги. Кой знае може и да не си даде голяма пауза , освен ако няма планове в Личният си Живот. И така да е не вярвам напълно да се откаже да снима. Работи му се обича си професията и желязото се кове докато е горещо. Той има и други таланти може и там да помисли и действа.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 21:36 от femmi2

# 93
Здравейте, дами!

Интересна нова седмица се очертава. Ще има порой от инфо и за новия филм с Чаатай, и за „Eşref Rüya“.
Обичат турските продуценти да се надскачат в желанието си да рекламират проектите си.
Но няма лошо - ние пък очакваме с интерес всяка нова вест и снимки на нашия любимец.
Цитат
Polat Yağcı публикува първата снимка зад кулисите на филма #Uykucu с участието на Чаатай Улусой и Елчин Сангу, чиято премиера е на 29 октомври.
„Идва филм като този... Каквото и да кажа, ще бъде непълно. По-скоро бих замълчал и бих ги оставил да говорят. #Uykucu има какво да ви каже“, написа Полат.

Çağatay Ulusoy и Elçin Sangu водят мощна шпионска драма Uykucu.

5 октомври 2025 г. - 20:46
Заид Кайсиех
В турските филми 29 октомври 2025 г. ще бъде голям ден. Ще има много екшън и стрес. Чаатай Улусой и Елчин Сангу са създали зашеметяващ нов филм, наречен „Uykucu“ (Спящият), който разказва за група хора, чиито животи са свързани и които са на път да бъдат разкрити.

Джан Улкай режисира филма и той се справя чудесно със съчетаването на сериозна история с екшън. Poll Films е създател на проекта, чиято цел е да накара хората да почувстват едновременно силна нужда да действат и дълбоко желание да помогнат. Филмът, чийто сценарий е написан от Кубилай Тат, се откроява с начина, по който историята му е преплетена с вътрешните борби на героите.

Агент Ферман (Чаатай Улусой) е човек на служба и е известен със своята хладнокръвност. Сайе, изиграна от Елчин Сангу, е странна жена, изолирана от външния свят заради миналото си. Тя работи дълбоко в организацията. И двамата са въвлечени в един и същ мрак, но от различни гледни точки. Веднага щом се срещат, плановете и вътрешният им живот започват да се разпадат.

По време на филма публиката вижда както сцените на насилие, така и духовните битки между героите. Стресът във филма остава висок заради сблъсъка между строгата личност на Ферман и емоционалната броня на Сайе. Тази среща не е просто шпионска история; тя изследва и границата между оцеляването и преследването на правото на оцеляване.

„Uykucu“ е фантастичен филм, дори и с актьорския си състав. Ферит Кая, Баръш Фалай, Тамер Левент, Дженгиз Бозкурт, Муса Узунлар и Хюсеин Авни Данял добавят дълбочина към сюжета, като играят герои, които показват различни страни на историята. Всеки актьор не само тласка историята напред, но и допринася значително за развитието на героите.

Поради това, „Uykucu“ се превръща от обикновен екшън филм във филм, който те кара да се замислиш как анализира умовете на хората.

Филмът набляга както на вътрешните промени в героите, така и на бойните сцени. Разглежда как миналите травми на Ферман влияят на връзката му със Сайе. Това кара публиката да се чувства сякаш не само гледа героите, но и е с тях.

Някой като Сайе е смятан за човек, който се бори както физически, така и психически. Хората винаги ще помнят тази крехка, но силна жена благодарение на постъпката на Елчин Сангу.

„Uykucu“ не е като другите шпионски филми, защото е за взаимоотношения, справяне с миналото и вътрешни битки. Хората в стаята не само се чудят „Какво ще се случи?“, но и „Какво щях да направя, ако бях тук?“.

Там филмът вече се е доказал като едно от най-амбициозните домашни издания на годината, благодарение на темпото и по-дълбокия си смисъл.

"Добрият стил се крие в сърцето."
Дени Дидро
Здраве, щастие и доброта ви желая през новата седмица!
Успешна да е и с много сбъднати мечти!

# 94
Благодаря за полезното и изчерпателно инфо около филма. Не само ние ,но и от екипа са развълнувани от предстоящата премиера. Дано ги закупят бързо от платформите и да му се насладим и изгледаме. Скоро и трейлър ще ни пуснат. Любопитни сме и нетърпеливи.  

Продължаваме с нашата красива , харизматична , бурна и страстна и взривоопасна мафиотска двойка.💥 Ще имаме нова конкуренция в Сряда с бивши колеги на Демет. Ще си проличи на къде ще тръгнат нещата. Да се стягат сценаристите. Но имаме предимство че сме Втори сезон с изградена публика. Развръзката и любовта предстоят. И с враговете също е напечено.  

Другата седмица ни предстои важно събитие на Мипкома в Кан - Париж. Главните актьори и звезди ще промотират и рекламират "Ешреф Рюя". Дали ще има още от екипа с тях. Стилистите и гримьори и фризьори ще са там но от колегите... Предполагам и Енгин бей също ще е там като мениджър. Двамата с Чачо са като дупе и гащи. Гаджето няма да е там. Изобщо не съм си и помисляла дори че Чаатай ще си наруши правилата и ще смесва служебни ангажименти с лични. Камо ли да го гледа цял свят и да да демонстрира ашк или там каквото имат. Плюс това както каква ще я представи там като гадже - приятелка нищо повече засега. Той дори Дуйгу с която имаше сериозна връзка и живяха заедно не присъстваше на събития и гали вечери и само по сватби ходеха и тогава я представи Официално на тържеството на Хазал Кая. Той я уважи, като близък приятел и колега. Тогава бяха и с общ мениджър и агенция и съседи в Зекаракьой.  

Допълвам се.....

Аслъхан Малбора ни кани на театър ще има представления и ще е натоварена. Възможно е ашкъма да иде да я гледа и подкрепи ... Така че още една причина да не бъде в Париж. Предполагам че на Мипкома и изложението ще бъде за кратко и няма да стоят много там и ще се връщат на снимачната площадка. Така че едва ли ще имат време да разглеждат града останат повече там. И на летищата също ще дебнат сега им е паднало на папараците. Кой ще се измъкне и кой ще го издебнат да снимат и разпитват....  

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 13:32 от femmi2

# 95
Феми, аз продължавам да се съмнявам, че Чачо ще отиде в Кан, а ти пък за гаджета ми говориш. Не съм чела актьорите да водят съпругите си на такива представителни събития, а приятелки пък - съвсем.
Но не се знае! 
Чачо е новатор - току виж появил се на MIPCOM с Аслъханче под ръка. Шоуто ще бъде велико...
Журналисти и репортери ще забравят всички останали и ще насочат камери върху двойката. А може и сватба да им спретнем в чужбина.
Охх, размечтах се,   а влязох в темата нови спойлери за сериала да слагам, ама ще ги оставя за следващ пост...

От сета Sign Clapper

# 96
Слушай кълбото и интуицията ми те рядко грешат. Ще иде и още как... Ще удари рамо в кризата.  Ако даде заден ще е непрофесионално и обида към всички и към трудът му най вече. Знае е че това е част от работата му и ще изтърпи блясък и камери. Не му е за първи път дори и да се притеснява го преодолява и е истинско удоволствие да го гледаш и учиш. Винаги стилен и елегантен в любимият му цвят черно. 🖤 Мисля че ще бъде в чудесно настроение и ще му хареса и ще засенчи всички с класа , красота , стил и поведение. Нашите любимци ще са наааай Stuck Out Tongue Ако има и купон и парти ще се развихрят.  

Иначе ще е Шоу велико, ако го видим някъде заедно чифтето.
Да не бие заден и избяга, като на летището Joy Черен пиар си беше.  Тая година 2025 и лято заради много работа се разминахме и нямаше изпълнения и папарашки снимки ,  но догодина не знам .... ще сме на тръни отново . Зависи на какъв кеф ще е и дали ще позволи и да не му пука . Те вече го сгодиха в чужбина журналята имоти ,къщи купува , яхти. Работи, като вол да осигури екстри на мацката и пари за сватбата и прочие глупости ...  Някой фенове и не само журналя им е  голям зор да го женят и да е в кюпа. Като го направи какво ? Ще се промени ли темерутският му характер ?! Йок! Дори ще е по - зле и ще ги видим тогава какво ще правят... Ергенче най добре и той така мисли и не се е забързал.  

Ох, море от любов Heart е с тези гифчета и народ и тълпа.
 Още в предната тема писах , но сега не ми се търси да се самоцитирам, че ми напомня на добрите стари времена от Емир.Heart Eyes Тогава окупираха унито и беше нещо страшно.  Преследваха го и цветя му ръсеха по автомобила , тави с бюреци му носеха , подаръци.  Крещяха , разплакваха се  и се снимаха с Феномена Чаатай Улусой - Мечтаният красив обичан  принц от приказките и кавалер.  Това е въздействието на даден сериал ,  актьор и образ и лице  и екранна химична двойка толкова истинска че ти влизат бръмбари в главата ...  Лудост и обсебване  за добро или лошо .  Феновете сме тези, които поддържаме любимците или тези, които харесваме в тяхната си област така че без фенове не може. Славата е нож с две остриета има и плюсове и минуси. Нужен е характер и сила.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 21:54 от femmi2

# 97
Хич не ме интересува какво пишат изтрещели фенове и колко пъти сгодяват и женят Чачо. Той сам решава как да продължи живота си и кога, и за кого да се жени.
Аз аплодирам невероятните проекти и герои, с които радва зрителите, а личният му живот си е негов личен избор.
Пожелавам му да е здрав и все така успешен.
Феми, ето я и твоята любима класация.
Нашата красива екранна двойка е на челни позиции.

IMDb Starmeter
Текуща дата: 06/10/2025

# 98
Двамата са велико състарени и ако навремето като играеше с Ози викаха на Елчин - лелка ако сега така застане до него наистина ще е така.

# 99
  Признаваме си че ще ние  мъчно и ще ревнуваме, защото го пазим....  но не зависи от нас и няма да ни пита . Разбира се че  желаем да е щастлив и открие правилният човек . В живота съществуват и раздели и разводи, като всичко е изчерпано и така е най добре  без скандали и шум .   

Благодаря за любимата класация . Нека да са напред заслужават го . Nature Sparkles

И още клипчета от  сета и известната туристическа улица .
https://x.com/mariadizix/status/1974924082643890278
https://x.com/mariadizix/status/1974938315276349702

И споделено от Продукцията .

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 15:59 от femmi2

# 100

Цитат
Последният фрагмент на #EsrefRüya превзе социалните мрежи, като феновете с нетърпение очакват новия епизод.

★︎ Мечтата на Ешреф

„Оставих най-скъпия ми човек под земята! Как мога да живея сега? Как мога да дишам?“
„Тук съм с теб.“
„Не си тук до мен! Ще си тръгнеш отново!“
„Тук съм за теб! И никога няма да те оставя.“

Спойлерите никнат като гъби.
Ето нова порция от руските групи:

Скрит текст:
💡СПОЙЛЕРИ за сериала "Мечтата на Ешреф"

📃Хъдър не е приятел на Якуп Баба, той е негов брат. Причината никой да не го разпознава е, че Якуп и Хъдър са се разделили, преди той да стане ръководител на "Сираците".
📃Истинската цел на Динчер е да накара Нисан да намрази Ешреф и да го убие.
📃Мъжът, с когото Ешреф и Нисан са говорили в трейлъра, е човекът на Динчер.
📃Динчер ще защити Ешреф от руснаците.
📃Той ще представи на Ешреф фалшива Руя, защото не знае, че Нисан е Руя.
📃Чийдем ще съсипе играта на Динчер.
📃Кадир и Динчер ще го продадат от страх.
📃Гюрдал ще бъде спасен.

# 101
# 102

Много красива и истинска гледка Heart Eyes

Прясна статистика Wink

Вах , брат на Якуп може да се окаже Хъдър.. Нали имаше мнение че може да се окаже чичо на Ешреф та може и да не са далеч от истината .  Динчер играе подло и зловещо . Иска Нисан да гръмне Ешреф от омраза . То нали и Чийдем искаше същото да го удари по слабото му място знаеки истината за Рюя - неговият спомен и мечта .

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 14:58 от femmi2

# 103
И още клипчета от  сета и известната туристическа улица .
https://x.com/mariadizix/status/1974924082643890278
https://x.com/mariadizix/status/1974938315276349702
Цитат
Популярността на Esref Rüya не е шега  

Цитат
Виж ги как се усмихват и кикотят заедно, партньори, дааааа🤏🏽  

Ще видим колко истина има в спойлерите само след 2 дни.
Не остана..

Цитат
Eşref Rüya
Истинският ни спектакъл! 😍🤌 #EşSan

Новият епизод на #EşrefRüya се излъчва всяка сряда от 20:00 ч. по #KanalD и веднага след излъчването по Amazon Prime.

# 104

ЖДНБ !  Open Mouth  Nature Fire Nature BoomУмрях хиляда пътиииии ScreamSunglassesStuck Out Tongue Closed EyesLipsHearts давайте припадащия мишооок
https://x.com/bursinbestie/status/1973825312921366726

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 14:56 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт