Отговори
# 15
Май ще ходим до Турция да гледаме филма на Елчин и Чачо до колкото разбирам. Wink

# 16
Май ще ходим до Турция да гледаме филма на Елчин и Чачо до колкото разбирам. Wink

Ще се радваме да се Организираме наистина и да си подарим тази емоция . Дидко ти ще ни водиш . Relaxed И на сета искаме да си опитаме късмета , но  в момента е Невъзможно . Явно не сме толкоз лудиии Joy  Да сме здрави само и да няма бедствия . Hands Pray

Софииии Kissing Face Мерси мила . Радвам се че на всички ви харесва заглавната стр .

И ощеее от Гюрдал Боздок Hands Muscle
https://x.com/vanilincake/status/1973519132256842148

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 21:12 от femmi2

# 17

Ще се радваме да се Организираме наистина и да си подарим тази емоция . Дидко ти ще ни водиш . Relaxed И на сета искаме да си опитаме късмета , но  в момента е Невъзможно . Явно не сме толкоз лудиии Joy  Да сме здрави само и да няма бедствия . Hands Pray

Софииии Kissing Face Мерси мила . Радвам се че на всички ви харесва заглавната стр .

И ощеее от Гюрдал Боздок Hands Muscle
https://x.com/vanilincake/status/1973519132256842148

По сетове не ходя повече тоя резил един път си го причиних. ;д
За останалото винаги съм на разположение.

# 18
Ох резил било....Sweat Smile
То че не знаеш кво ще направиш в такава ситуация e така ....  То и аз мога да изкрещя лудо та цяла Турция и извън да чуe и види.... Ако ми се яви и в бяло направо линейка да викат.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 22:58 от femmi2

# 19
Дами, за къде се стягате без мен?! Може ли така? Щом иде реч за екскурзия, първа съм. На филма също ще отида, ама за сета... май нямам особено желание.
Феми, ти толкова линкове с хубави видеа си пуснала, че се чудя откъде да започна с гифките.
Но ще ги карам произволно, едно по едно.
Започвам с Гюрдал - той беше черешката на тортата в епизод 16:

# 20
Всички ще идем до Истанбул и Софито ще вземем.

Гюрдал си беше черешката на тортата и направи шоуто. Ей такъв луд екшън харесваме с хумор. Като свърши сериала на всички ще ни липсват много неща най вече ЕшСан. 🥹

# 21
Цитат
"Задрасках те!"
Нежните предупреждения на Ешреф към Динчер! Stuck Out Tongue Winking Eye 

# 22
Ох насладата за сетивата... Благодаря. Blush

# 23
Въх Танер по висок ли е от Чаатай?

# 24
Цитат
„Или ще получа това, което искам, или главата му!“ 🔥 

# 25
По висок е Танер от Чаатай и му стърчи. Иначе е истински кеф как си партнират професионално и как го слага на място с точните думи. Когато Чаатай - Ешреф ревнува и предпазва е  като Динамииит Bowling

В тази сцена с руската мафия Чачо каза две , три думи на руски ама зор беше, но много сладък  YumSweat Smile гледах откъса от линка и отново го чух. Има акцент. Но с този негов секси тембър,  глас и интонация всичко мога да изтърпя и слушам. Heart Eyes За кой ли път да похвалим качеството и Кинематографията в сериала. Просто Изкуство всяка седмица. Как го постигат и играят  и снимат ....

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 09:52 от femmi2

# 26
# 27
Много ми хареса Ърмак в този епизод. Показа характер. От любезна и статична управителка на хотел се превърна в бойка и решителна жена. Сестра, готова на всичко, за да открие брат си.
Не остана и следа от скучноватата Ърмак. Допада ми това развитие на образа ѝ.
Цитат
„Ще ми кажеш къде е брат ми!“

Ърмак насочва пистолет към Кенан! 

# 28

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 09:47 от femmi2

# 29

Общи условия

Активация на акаунт