Отговори
# 30
Здравейте, дами!

Кафе с усмивка и настроение в приятна компания, какво по-хубаво от това.
А днес (и не само) имаме повод за щастливи усмивки -
Световен ден на усмивката е!
„Животът е като огледало, ако му се усмихнеш, ще ти отвърне със същото.“
Хорас Джексън Браун

Цитат
Сценаристът на сериала #EshrefRüya, Етем Озишик, показа колко трудна е работата му🤣, когато има натиск от всички страни: продуцентът, актьорите, каналът, зрителите, драматичната група и т.н. 🤣🤣🤣

Скрит текст:

Цитат
Как ви се струва това? Нисан определено е прихванала от тези мафиоти🤣

От сета на "Eshref Rüya"

📃Чаатай и Демет в колата, казват, че е след сцената в парка от последния епизод

"Винаги трябва да се усмихвате. На някои искрено. На други напук."
Джим Кери
Много усмивки и незабравими моменти в днешния ден ви пожелавам!

# 31
Благодаря за споделеното от площадката на сериала . Лудница е там , но са свикнали и  си вършат работата .

Цитат
Чийдем наистина ли все още вярва, че има шанс с Ешреф? Той я попита: „Какво мислиш, че ще се случи, ако не видя Нисан? Ще дойда ли при теб ''??
 С това колко лоялен е Ешреф, тя все още вярва, че има някакъв шанс с него 😤
https://x.com/Luziernaga30/status/1973883550224248958
Тук го гони бясна ревност и побърза да махне Нисан от там и я подхвана за ръка . Плюс това сериозно подозира Динчер в мръсни номера и сделки и не иска да пълни главата на Нисан с глупости , както и Чийдем .  Непрекъснато му напомня какво е Обещал и  че пазят тайната в онази нощ .

Факт е че му лепна, като ръкавица ролята и изгражда този сложен драматичен ,  екшън мафиотски  и любовен ,  самотен , принципен   и психологиочески образ перфектно , както винаги досега . Продуцентите се надпреварват за Чаатай и плащат висок хонорар.Money  Знаят, че е гаранция за качество , успех и професионализъм . Визията  и красотата му и въздействието и Аурата са Отделна Вселена ! Nature Fire Роден е да е пред камера и да радва с таланта си  и покорява сърца.Heart Спечели си честно и много нови последователи .  

Цитат
Ако някой ми каже, че  Чаатай не е роден за тази роля, ще му се изплюя в лицето
https://x.com/DanyMoodBoard/status/1973857724967629212
😤

Тематично в днешният ден. 🙂Красиви , прекрасни , чаровни , естествени и слънчеви  и свенливи усмивки със сладка тръпчинка . Когато се смее и лицето и очичките  му греят. 🥰

Усмивки и сълзи от щастие и радост. Когато получаваш и даряваш любов! Heart

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 21:14 от femmi2

# 32

Сряда означава Eşref Rüya!

Четвъртък, 02.10.2025 11:49
Kanal D
Феноменалният сериал на Kanal D „Ешреф Руя“ продължава да доминира както в рейтингите, така и в онлайн медиите в сряда вечер.

РЕЙТИНГИ В СРЯДА: ЕШРЕФ ТЕК
С добавянето на Танер Румели в ролята Динчер, и Хъдър, в ролята  на Левент Йоздилек, вълнението и нивата на екшън около сериала се засилиха, което го направи най-гледаният сериал за деня във всички категории гледаемост.

ИЗНЕНАДАТА НА ЕБРУ ДЕСТАН
Ебру Дестан, която е далеч от екрана в продължение на осем години, се присъедини към актьорския състав като дясната ръка на Хъдър, превъплъщавайки се в силната жена Неджля. Ешреф Руя постигна рейтинг от 8.94 и дял от 26.47 в All People. Сериалът, който постигна рейтинг от 6,41 и дял от рейтинг от 24,55 в ЕС и рейтинг от 8,54 и дял от рейтинг от 25,93 по 20+ABC1, беше посрещнат с коментари като „Сряда означава Eşref Rüya“.

ПОХВАЛИ ЗА ДЕМЕТ
Eşref Rüya, единствен на върха на надпреварата за рейтинги, също така направи фурор в онлайн медиите с песента на Демет Йоздемир с голи гласове „Aç Yaralar Kalbime“. Емоционалното изпълнение на Йоздемир, което счупи рекорди за дял, беше посрещнато с похвали. Със сцени, в които Динчер настройва Нисан срещу Ешреф чрез схема, а Кадир навлича целия гняв, като отвлича Гюрдал, Eşref Rüya се открои като най-обсъжданата и интерактивна продукция на вечерта.
Eşref Rüya от Tims&B излъчва нови епизоди всяка сряда по Kanal D.

# 33
Много благодаря за статията . Ей такива обичам да четааааа браво!

„Свикнал съм жените да ме гледат“ и тези въздишки... как е толкова секси
https://x.com/sencalkapim8/status/1973766319112962107

Дори походката им беше в синхрон✨😎
https://x.com/_alanaxox/status/1974088474681811036

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 18:31 от femmi2

# 34
Феми, ти отново ни заля с видеа, но малко по-късно ще направя всички гифки.
„Свикнал съм жените да ме гледат“ и тези въздишки... как е толкова секси
https://x.com/sencalkapim8/status/1973766319112962107

Дори походката им беше в синхрон✨😎
https://x.com/_alanaxox/status/1974088474681811036

# 35
Чаатай  е последвал  Джерен  в Instagram

Наистина всичко е синхронизирано и в тон. Много високо ниво на харизма и от двамата. Финес и Класа !👄 🔥🔥👏👏🥹👌👌🖤🖤🖤❤️‍🔥🌟🌟✨

Конфликтът между Ешреф и Нисан: „Само ти ли си влюбен?“ | Eşref Rüya Епизод 16

Нисан - Ти пак ще ме напуснеш  и оставиш сама.  

Ешреф - Няма да го направя тук съм с теб. Няма да те оставя.

Най после имаме признание в Любов от Ешреф че я Обича , но любовта им е опасна  и той иска да я предпази . ❤️‍🩹❤️‍🩹💔😭😭😭😭🔥

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 21:12 от femmi2

# 36
Секретарката на Динчер -печели му доверието, но дали ще му остане вярна?

# 37
# 38

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 21:25 от femmi2

# 39
Интригуващ въпрос задаваш, tigasa. Секретарката на Динчер е дясната му ръка и ще бъде доста заплетено и интересно ако тя го предаде.

# 40
Интригуващ въпрос задаваш, tigasa. Секретарката на Динчер е дясната му ръка и ще бъде доста заплетено и интересно ако тя го предаде.

Секретарката на Динчер може да се окаже скрита лимонка но засега му е вярна и не дават изгледи да го предаде.

Ехааа..... Няма да ми омръзне да гледам тези кадри и сцена и изпълнение. Освен всичко друго е и кавалер и джентълмен. Определено не му липсва самочувствие и знае как действа на мацките и как да ги подлудииии... Опасното е когато се обсебиш и ревнуваш и влюбиш споделено или не.  

Тези пресни гифчета си ги набрах от "Градинката" Blush

Демет и Чачо на снимачната площадка и позната локация Wink

# 41
Цитат
Знаеш ли, че си като чаша хубаво вино? Колкото по-възрастен ставаш, толкова повече те ценят хората с добър вкус.
#ÇağatayUlusoy

# 42

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 10:27 от femmi2

# 43
Здравейте, дами!

Кафето стана обедно докато се наканя да го сервирам. Но така е за будувалите нощес. Не съжалявам - с удоволствие изгледах епизод 16 на „Eşref Rüya“ и определено съм доволна от динамиката в развитието на действието и неочакваните обрати.
Допадна ми и начинът, по който бяха въведени новите персонажи и интригата, която се заплита около тях. Всеки един от героите носи печата на миналото и е свързан по интригуващ  начин с останалите. 
Предателство, отмъщение, жажда за господство и власт и непримиримост, желание за възтържествуване на истината, за победа на доброто, за силата на любовта.
Очаквано стълкновение и ефектни бойни сцени.
От видното до момента всички правилно предполагаме, че Хъдър ще се окаже бащата на Ешреф, така че спойлерът не ме изненадва:

Скрит текст:
Спойлер за сериала „Мечтата на Ешреф“:
В предстоящите епизоди ще стане ясно, че Хъдър е бащата на Ешреф, който е спасил сина си, като го е обявил за мъртъв.

Чаатай и Демет зад кадър

Обновление от каста

"Всичко на този свят се крепи на една единствена дума - желание. Искаш ли нещо - правиш го. Останалото са оправдания."
Цветен, усмихнат и позитивен почивен ден ви желая!

# 44
Споделено и открито от  Момичетата на Демет

Сериалът ''Ешреф Рюя'' е  номиниран за Venice TV Award

Супер че сериала е номиниран международно. Ще се радваме да бъде оценен и награден.  

„Липсва ми сестра ми... Искам я обратно. Можеш ли да я върнеш?“
 Горката Нисан  Cold Sweat

„Отворените рани не нараняват сърцето ми повече от теб…“

Нисан Акьол, ти се запечатваш в сърцата ни!

https://x.com/esrefruyadizitv/status/1973466748453060935

Ако споилера излезе верен браво на всички, които се досетиха първи и  познаха . Значи така го е спасил, като мъничък, като го е обявил за мъртъв и го е занесъл в сигурни ръце при Якуп баба . Сега вече, когато е починал и е доста напечено и всеки иска главата му Хъдър е решил да действа и да се разкрие и закриля сина си .

Това разсъждение ми попадна в Туитър и го споделям . Хъдър може да се окаже Чичото на Ешреф .  Скоро ще се разплете и тази мистерия или няма такава и наистина да иска да ми помогне заяото и той е бил от Сираците . Ешреф бей наистина заслужава доверие , уважение и подкрепа .  Знае как да бъде Лидер и притежава качествата .

Цитат
Мисля, че тази снимка е направена с майката и бащата на Ешреф. Хъдър, чичото на Ешреф, го е търсил през цялото това време и не се е тревожил, защото е бил с Якуп, но сега, когато Якуп е починал, това излезе наяве..

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 14:19 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт