Shein - тема 4

• 7 810
  • 151
  •   1
Отговори
# 60
# 61
  • София
Някой свързвал ли се е по имейл със Сеймдей - да знам да чакам ли отговор?
Пробвах по телефона, но ме сложи на изчакване и повече от 6-7 минути изобщо не мърдаше редът ми...

Пратка, която е с адрес на доставка гр. Пловдив е пренасочена от тях за получаване от автомат в София - абсолютно безобразие RageRageRage

Аз седях на изчакване 55мин - резултата е 24лв сметка , и една много некомпетентна служителна която само ми казваше - не знам..... полудях.

# 62
Пробвах по телефона, но ме сложи на изчакване и повече от 6-7 минути изобщо не мърдаше редът ми...

Пратка, която е с адрес на доставка гр. Пловдив е пренасочена от тях за получаване от автомат в София - абсолютно безобразие RageRageRage

Аз по телефона и беше за същото, само че от тему, трудно, но ги намерих. Първо се скарах с тях, после с Тему и поисках връщане на сумата и не си взех пратката. Ако можеш да си я пренасочиш през линка ще е добре, ако ли не искай връщане на сумата от Шейн с основание, че пратката ти не е доставена.

# 63
  • Пловдив
Нямам възможност за пренасочване - пише ми, че пратката е пренасочена към Сеймдей пойнт в София. Има линк, който води до QR код и ПИН за получаване, но нищо друго.

# 64
Нямам възможност за пренасочване - пише ми, че пратката е пренасочена към Сеймдей пойнт в София. Има линк, който води до QR код и ПИН за получаване, но нищо друго.

Тогава си поискайте парите от Шейн и така. Те може следващият път във Видин да ви я занесат, че така им е удобно. Шейн да си ги търсят защо не са я доставили. Аз тогава с някакъв бот си писах, но веднага ми върнаха парите.

# 65
Може да е коментирано но не мога да го намеря Имам следния въпрос- до скоро безплатна доставка ми даваше за поръчка над 17 лв., а сега над 56лв.друг има ли такъв проблем?

# 66
Може да е коментирано но не мога да го намеря Имам следния въпрос- до скоро безплатна доставка ми даваше за поръчка над 17 лв., а сега над 56лв.друг има ли такъв проблем?
И при мен така сега влизам и останах в шок

# 67
При три мои приятелки които поръчват различно коя повече коя по-малко безплатната доставка е над 17. 56лв.

# 68
При три мои приятелки които поръчват различно коя повече коя по-малко безплатната доставка е над 17. 56лв.
 Е защо така при някои е така при други друго не е справедливо направо ме отказват да поръчвам

# 69
  • Пловдив

Аз по телефона и беше за същото, само че от тему, трудно, но ги намерих. Първо се скарах с тях, после с Тему и поисках връщане на сумата и не си взех пратката. Ако можеш да си я пренасочиш през линка ще е добре, ако ли не искай връщане на сумата от Шейн с основание, че пратката ти не е доставена.

Да дам ъпдейт, ако и на друг се случи.
Така и не ми отговориха на мейлите, но вчера на обед статусът на пратката се смени, че е пренасочена към адрес и тази сутрин ми я донесоха. Никакъв контакт, никакво извинение - нищо...

# 70
Ако се запази тази доставка Може би и аз ще спра да поръчвам ще се насоча към Tему и AliExpress

# 71
Следя ви, но доста рядко поръчвам. Стана ми интересно и влязох да видя как е при мен. Безплатната доставка е за над 17.65, имам и талони, но стандартните за 30%.

# 72

При мен продължава да си е така и то от доста време а имам доста поръчки не знам от какво зависи това

# 73
Здравейте, днес ми е звъннал куриер на Sameday за доставка, но не съм чула телефона. След 5 минути звъннах на номера, но се включва централа и няколко пъти се опитвам да се свържа с оператор, все съм номер 9 и се отказвам. Сега пак опитах, но гледам, че са до 17:00 и директно ми прекъсва обаждането. А известие или мейл за доставка изобщо не съм получила, за което ме е яд, иначе щях да си следя повече телефона.

Имате ли опит минава ли куриер втори път, оставя ли пратката в Изибокс или се връща към подателя? Благодаря!

# 74
Здравейте, днес ми е звъннал куриер на Sameday за доставка, но не съм чула телефона. След 5 минути звъннах на номера, но се включва централа и няколко пъти се опитвам да се свържа с оператор, все съм номер 9 и се отказвам. Сега пак опитах, но гледам, че са до 17:00 и директно ми прекъсва обаждането. А известие или мейл за доставка изобщо не съм получила, за което ме е яд, иначе щях да си следя повече телефона.

Имате ли опит минава ли куриер втори път, оставя ли пратката в Изибокс или се връща към подателя? Благодаря!
  Най вероятно я и оставил в най близкия партньорски пункт на Sameday , като си проследите товарителницата какво ви излиза като последна информация 🤔

Общи условия

Активация на акаунт