Shein - тема 4

• 11 852
  • 227
  •   1
Отговори
# 195
natka, и там има какво да се обърка. Една тениска от памук взех малко хипи стайл и уж по-широка, ама тя - торба. Деколтето голямо, но под мишниците - пришивах, че всичко ми се виждаше (щото е като нещо без ръкав.)
Друга с ръкав - ами огромна, не стои добре.

Уж по-големички взимам (сакън, да не ми са малки) - те се оказват торби. Е, имам и да ми пасват дрехи, ама.....

# 196
  • в света на неограничените измерения
Вече и аз твърдо реших от Shein взимам само нещо, което съм сигурна, че ще ползвам.
Скъсах си нервите с един отвратителен комплект от още по-отвратителна материя. Естествено си платих шипинга до Полша.
Виждам, че е пристигнал, но никаква реакция една седмица. Вярно че бяха и много натоварени дни преди празниците. Пращах снимки и др. доказателства. Сега гледам, че са превели парите в портфейла ми към акаунта

Въпрос: Има ли срок, в който трябва да изхарча тези пари. Да не изпусна нещо.

Благодаря.

# 197
natka, и там има какво да се обърка. Една тениска от памук взех малко хипи стайл и уж по-широка, ама тя - торба. Деколтето голямо, но под мишниците - пришивах, че всичко ми се виждаше (щото е като нещо без ръкав.)
Друга с ръкав - ами огромна, не стои добре.

Уж по-големички взимам (сакън, да не ми са малки) - те се оказват торби. Е, имам и да ми пасват дрехи, ама.....
Е, гледах отзиви от други, аз и поначало гледам да не купувам неща без оставени ревюта. И пак казвам че са стандартна кройка тениски, две от трите са направо като мъжки, за деколте и аз може да получа някоя изненада иначе Grinning С малко повечко извивки съм и не разчитам нещо избрано по картинка да ми пасне, то и като пробвам в магазин е трудно. Дори и нещото да си е точно каквото го показват на снимката, на мен вероятно ще стои различно, не мога всеки път да се чудя какво да ги правя после.
Сега се сетих че имам и клин от тях който ми е много удобен и се замислям за още един като вече го знам... Но и него нямаше да купя от там ако не ми беше излязъл тогава за едноцифрена сума. За по-съществени дрехи от там не си и помислям.

Но за някакви дребни джвъчки дето иначе ще ги взема същите от левчето си ми е идеално да пазарувам там - спестява ми времето за ходене до магазин, както и импулсивните покупки на още по нещо покрай това за което съм отишла, че нали съм там а после няма да ми се ходи...

# 198
Влизам и аз с въпрос , защото максимално се изнервих от комуникацията със сайта и повече за нищо на света няма да поръчам от там.
Месец 11/2025 поръчах 5 блузи от препоръчан тук доставчик , кашмир , вълна  за около 150 лв .
Пратката пристигна на 02/12 и на 03/12 върнах  всичко със спиди - дори не съм ги пробвала дрехите , просто не ми харесаха като качество и цветове .  Върнати са в оригиналните опаковки включително разпечатах  на лист и сложих в кутията един код който генерира сайта им , уж за да е по сигурно по коя поръчка какво  точно се връща .
На 10/12 според спиди пратката е пристигнала в техния склад и дори има подпис на служител приел пратката.
Преди Коледа им писах , че не съм си получила парите , отговориха , че имат 10 дни за преглед дали всичко е ок и да чакам.
На 05/01/26 писах нов мейл и се започна : пратете обратна разписка за върната стока , пратих . Нов мейл - проверете дали сте върнали всички пет продукта , пратете обратна разписка / втори път искат същото при положение , че още първия път пратих снимка на товарителната на спиди , направих екранна снимка на тракинг шипмънта , екранна снимка на подписа  на служителя приел пратката/ . Как по дяволите се проверява , че съм пратила всичко обратно , бясна съм им. Изобщо кой чете и проверява цялата кореспонденция .
Имам чувството че с някакъв бот си комуникам . Някой с опит да даде мнение и акъл какво да направя .
На път съм да ги прежаля тези 150 лв , но от друга страна при положение , че направих всичко от - до и пратката е приета в склада им , ме карат да упорствам и да си търся правото .
Благодаря

# 199
Такива са не се ядосвайте, трябва им постоянно побутване.
Най-добрият съвет който мога да дам е да не се занимавате с робота, а да отворите тикет и да ги натиснете.

# 200
Такива са не се ядосвайте, трябва им постоянно побутване.
Най-добрият съвет който мога да дам е да не се занимавате с робота, а да отворите тикет и да ги натиснете.
Благодаря за включването Blue Heart
Бихте ли дали жокер , къде точно да направя отворя тикета , огледах менюто , не откривам къде .

# 201
Влизате в робота и пишете Ticket и трябва да ви се отвори това:

и избираш първото.
обясняваш с едно изречение подробно - пратка с номер .... е пристиганала във вашият склад на дата... аз прикачвам скрийншоти от спиди/дпд че е пристигнал и е приета от тях... ще те накарта да избереш продуктите. Абе общо взето следвай стъпките. Попринцип трябва до 24 часа да отговорят, но обикновено е доста по-бързо.
Първият отговор може и да е моля изчакайте още 5 дни. Но не се отчайвайте ще ви върнат всичко накрая.

# 202
Влизате в робота и пишете Ticket и трябва да ви се отвори това:

и избираш първото.
обясняваш с едно изречение подробно - пратка с номер .... е пристиганала във вашият склад на дата... аз прикачвам скрийншоти от спиди/дпд че е пристигнал и е приета от тях... ще те накарта да избереш продуктите. Абе общо взето следвай стъпките. Попринцип трябва до 24 часа да отговорят, но обикновено е доста по-бързо.
Първият отговор може и да е моля изчакайте още 5 дни. Но не се отчайвайте ще ви върнат всичко накрая.

И аз така си исках парите и още пет пъти им качих снимки и клипове и накрая с гневен тон им обясних, че аз клипове качих сто пъти, зарядното не съвпада със слота на телефона, а не че не зарежда и накрая ми написаха, че ще възстановят сумата, но става след няколко дни, защото те имат 24 ч. да отговорят, после чакат твоя отговор и така....

# 203
Когато ми потръдят писмено, че ще ми върнат парите ги връщат в рамките на 48 часа.

# 204
Идвам да похваля едно уникално патенце с косъм. Излезе ми 42 лева с купон и точки. Нямам думи да ви опиша колко е фино е красиво на живо. Поръчала съм и черно, но по-голям размер и се надявам да не дойде огромно.
https://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=lb7PR21zEb … rom=GM74701465079

# 205
Само аз ли се оплаквам от сумата на поръчката за безплатна доставка беше 17 лв и стотинки сега е 56 72 така и не разбрах от какво зависи? От ниво от точки или от поръчки? При вас как, е друг не видях да се оплаква?

# 206
Малко си гледала, няколко се оплаквахме, някои и повече от веднъж.
И моята пак беше станала така, не за пръв път. Нито разбрах защо, нито от какво се "оправи", сега пак ми е 9 евро.

# 207
Аха има надежда викаш добре ще почакам. Дано се прави. Някак си загубих желание да пазарувам и затова не влизах известно време в темата.

# 208
При мен е около 17 лева.

# 209
И при мен беше така но изведнъж стана на 57 и стотинки което ме отказа да пазарувам ако се върне пак на 17 продължавам

Общи условия

Активация на акаунт