Shein - тема 4

• 26 292
  • 453
  •   1
Отговори
# 435
Mbot, и при мен е така, имам чувството, че чакат 01.07, за да ми сложат по 3 евро мито на стокова група. Друго обяснение нямам.

# 436
Аз направих една поръчка в събота и днес ми дойде съобщение за насочване към автомат на Семдей. Явно са натрупали много стока в Европа. Никога не е била така бързо, обикновено около 3 седмици.

# 437
Според мен поръчки направени преди 1., ще се доставят без 3€ такса независимо кога са пристигнали.
Аз вчера поръчах - 6 артикула като приложението ми раздели поръчката на две - три неща идват от склад в ЕС, а другите три - от Китай. Платена е, така че не виждам как ще ми удържат 9€ такса в лошия случай за нещата от Китай. 🫣

# 438
  • Beyond the stars
Mbot, и при мен е така, имам чувството, че чакат 01.07, за да ми сложат по 3 евро мито на стокова група. Друго обяснение нямам.

И аз имам една такава, ма три други след нея си дойдоха без проблем.

# 439
И аз имах поръчка от 12.06, трябваше да пристигне до 26-ти, но пристигна чак днес. И още една, която ми трябваше за утре, но нямам информация какво се случва, защото от 24ти не в обновявана.

# 440
Тази такса трябва да я събира търговецът още при продажбата, както той ти начислява и ДДСто, поне аз така го разбирам от писанията им. Т.е. за продажби от преди първо число да няма основание.

# 441
  • София
Поръчах днес бански за мен и децата. Изразходих всички 700 точки, приспадна ми 12 лв./6€. Дано не ги задържат нещо на митница и да плащаме.

# 442
  • София
Здравейте, пробвах няколко неща в кошницата, не виждам допълнителни такси да начислява ? Кога се очаква да се начисляват по 3€ на продукт. Съмнява ме при получаване след като най - често ги взимам от кутия/автомат или БГ пощи.

# 443
  • Beyond the stars
В Тему начисляват вече Customs clearance fee.
Shein и аз като разцъквах не видях оскъпяване.

# 444
И аз сложих няколко неща произволни 3-4 различни вида не само дрехи ,но не се вижда нищо допълнително.

# 445
  • Бургас

На кой етап се виждат тези начисления?

# 446
  • Popovo

На кой етап се виждат тези начисления?

Преди да платиш.Има такса 3.60 митническо освобождаване.Току що поръчах.Имах кредит от 2.50, та се компенсира почти митницата.

# 447
  • Бургас
Интересна сума. А колко продукта са поръчани и от един вид ли са? Да видим какво и как изчисляват.

# 448
  • Beyond the stars
Сумата е 3евро без ДДС/3,60 с ДДС. На категория продукт - пробвах с три тениски - една такса + добавих чорапи - две такси.
Алиекспрес също за сега не виждам нещо допълнително да начисляват.

# 449
  • София
Аз направих поръчка вчера само на 2 артикула различни категории. Исках да видя как ще са нещата занапред. Нямах начислена такса за освобождаване от митница. На единия артикул беше упоменато, че е в европейски склад, другия не. Дано не разделят поръчката, макар че реално аз каквото съм платила, платила и се надявам да няма допълнително мито.

Общи условия

Активация на акаунт