Shein - тема 4

• 36 312
  • 571
  •   2
Отговори
# 555
  • Бургас / UK
Някой поръчвал ли си е от тези. Дали са качествени?

# 556
  • Beyond the stars
Вече може да се връща с BoxNow и доколкото разбрах от приятелка доста по-приемливи са цените.

# 557
Засега не съм връщала, не ми се е налагало, но е хубаво, че вече има по-нормални условия за връщане. Аз за момента купувам основно squishy-та за едното дете, бански за мен и децата и по някоя рокля от вискоза за мен. Засега не съм имала греди, роклите и банските ги съсипваме от носене и не са мръднали, а squishy-тата определено са по-добро качество от тези в България: един Shein-ски dumpling кара вече половин година, за което време два, купени от физически магазин в България и на по-високи цени, се спукаха.

# 558
До сега от Шейн каквото поръчвам, знам че няма да мога да върна и това определено ме е спирало да взимам повече неща. Имах няколко несполучливи поръчки, които подарих...дано да са променили политиката си на връщане.

# 559
Винаги е можело да се връща... и винаги е било с изпращане за сметка на купувача, а не както в Тему безплатно. От там нататък вече всеки си прави сметката дали си струва или не.
Лично аз не бих се занимавала с връщане към тях, придържам се към покупки за които няма да ми е много жал ако са неуспешни, т.е. за дребни суми обикновено. Рядко съм имала нещо да ме изненада неприятно, но се е случвало понякога.

# 560
Здравейте, има ли актуални кодове? Струва ми се крайно неизгодно вече или бъркам?
Искам отново да си поръчам най-уникалните клинове - препоръчвам ги - но нещата се изравявняват с бг сайтове HM и други

Сега гледам разликата в цената е 5-6 евро на клин и толкова на блузка....Като събера повече и става значително.

https://eur.shein.com/GLOWMODE-24-Peakbum-Powersculpt-Air-Sculpt … de=1&imgRatio=3-4

https://eur.shein.com/GLOWMODE-24-FeatherFit-Crossover-Yoga-Pila … io=3-4&mallCode=1

Под тази сметка даже съм имала 10 евро надолу след тотала...Значи голяма разлика от сега

# 561
Ами да, скъпо е, цените на доста неща са с много повече от 50 процента нагоре. А и купони няма вече, с някакви мижави 400 точки, събирани 2 месеца, цената се смъква с 3 евро и малко. Жалко, но аз вече не пазарувам от там. Не, че някои неща не си заслужават и сега на общия фон, но не мога да дам 24 евро за нещо, което съм купила за 15 лева (един бански). Палто си взех за 44 лева миналата година, сега е 72 евро...Ами не, мерси!

# 562
Гледах че ми даваше някаква щуротия наскоро за купони за общо май 200 евро ли бяха, но след като направя поръчка. И там по тях също условия при какви суми и какво и що. Сещате се дали проявих интерес...
Но да, по нормалния начин от много време не се е случвало, явно това им е новото нормално.

# 563
успях да събера точки за 6 евро, ама... се чудя дали въобще да купувам нещо

# 564
Не съм поръчвала досега от Шейн, но смятам да го направя заради липсата на митнически такси. Обикновено не купувам скъпи неща, цените на нещата, които ме интересуват са равни горе долу  с Тему и Али експрес.

# 565
Тя таксата е калкулирана в цената. Няколко пъти...

# 566
Хм, значи така станало...Жалко.
Иначе 2те неща, които съм доволна са: Клинчета наистина уникални материи, модели. И евтини добри имитации на злато, също сребърни и перлени - добро качество. След като изгубих наскоро златна гривна и ме хвана яко яд, се зарекох някои джунджурии да не се изхрърлям. Но нещо с дрехите е скъпо.
Гледам още има добри цени за джунджурии/качество по отзиви. Напр имам това, не го различавам от другите ми златни изделия
https://eur.shein.com/VceTd-1pc-Romantic-Cute-Stainless-Steel-Mi … lBusinessFrom=0-2

https://eur.shein.com/1pc-Minimalist-Design-Delicate-Heart-Star- … lBusinessFrom=0-2

# 567
Тя таксата е калкулирана в цената. Няколко пъти...

Да, таксата е включена в цената, но според мен не е правилно, ако поръчаш 3 продукта еднакви би трябвало само една такса да се плати.

# 568
Гледах че ми даваше някаква щуротия наскоро за купони за общо май 200 евро ли бяха, но след като направя поръчка. И там по тях също условия при какви суми и какво и що. Сещате се дали проявих интерес...
Но да, по нормалния начин от много време не се е случвало, явно това им е новото нормално.
Тези купони ми ги предлага почти всеки ден. Не са изгодни - мижави са и за големи суми (например 48 евро за поръчка над 240 евро, 42 евро от 210 евро, 36 евро от 180 евро и т.н.). Ако все пак поръчаш нещо без купоните, пак ти влизат в акаунта. Никога не съм ги използвала.

# 569
  • София
Преди си поръчвах дребни работи като стикери, книгоразделители, маркери за цитати и тн и бяха под 1€ - сега няма под 3- 3.5 € ,което вече няма смисъл 🤷‍♀️ за по- скъпите неща май - увеличението е по - малко. Но за джунджуриите си личи.
Няколко примера -
1.

2.

3.

Общи условия

Активация на акаунт