🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 3 689
  • 80
  •   6
Отговори
# 45
  • Варна
Здравейте!
Аз съм в търсене на идеи за няколко близки дечица.  В годините съм подарявала комплектите на Фют , кутии с чашка/лъжичка/с микс от шоколади и чайове, мин.година беше коледен буркан пълен с лакомства.
Мъжете вкъщи са ми лесни- тийна с два парфюма и някоя джаджа, мъжът ще получи портфейл и още нещо в движение.

# 46
Чудесни сте дами!🍀 Много хубаво, че сте подновили темата. Аз от няколко дни си мисля вече за Коледните подаръци и вие сте започнали с идеите. Миналата година, се коментираха топлите пантофи на https://www.veskbulgaria.com/, виждам и на milvena препоръчвате. Кои са по качествени, според вас? Това за всички в семейството. Иначе на близки приятели отново ще заложа на кошница с вино, бонбони, ядки...може и малък сет с подправки( давате хубава идея). На едните кумци, понеже са фенове на театъра - билети за театър. Другите още ги мисля. На децата на приятелите ни, пари и шоколад. Мисля и за колегите по нещо символично..
Следя Ви за още идеи!🌸

# 47
  • Враца
За мен, подметките на Милвена са по-добри. Затова, препоръчвам тях. А и, само техни модели са останали все още в обръщение, а са купувани най-отдавна.

# 48
Кой беше сайта от който си купувахме ДНК тестовете, че не успявам да го намеря?
Миналата година това беше подаръка на ММ. Тази година искам пак да взема за едно приятелско семейство.
https://www.myheritage.com/dna?lang=BG

# 49
Попаднах на симпатична идея за символични уютни подаръчета. Тези са на есенна тема, но според са лесно приложими и за Коледа

https://www.facebook.com/share/r/19qx42aiW3/

# 50
Аз вече съм си подготвила собствения адвент - дневник за м.Декември. имам и заготовки за коледен календар за дъщеря ми, на тема Frozen. Ще използвам основата от картонената торта за рождения ѝ ден и ще направя замък, в чиито кули от кухненска хартия ще видя какво ще напъхам. Единият ѝ подарък е купен - искаше детски лаптоп и преди няколко седмици взех от Лидл. Вторият е избран, но не е взет още - голяма детска дървена тоалетка за гримове. Ще остане само нещо за градината.
На мъжът ми ще подаря ваучер за магазин за чанти - той носи и нека си избере сам.
Брат ми ще получи суичър, един много конкретен тип, който си харесва. Баба е на 88 години и освен кутия с чайове не виждам какво да ѝ подаря. За майка ми съм взела едни пластири за крака, тя много обича да се грижи за краката си, ще допълня с нещо друго подобно. И ще останат бащата и братът на мъжа ми, които много ме затрудняват в избора на подаръци, но, да кажем, че още има време..

# 51
  • Варна
Здравейте!
Хоп троп и аз тук в любимата ми тема❤❤
Изобщо не знам какво ще подарявам тази година,много ми е трудно с подаръците.
Моля пишете какво сте измислили.. 😊
 Минала година бяхте страхотни  с предложения за  чехли, халати , портфейли и т.н.

# 52
Чудя се между два подаръка да взема за майка ми. Единият е пантофи на Вест или Милвена или масажна възглавница за врата.
Някой има ли и ползва ли масажна възглавница, има ли смисъл от нея?

# 53
За тези, които се интересуват от темата за саморазвитие препоръчвам да си направят подарък за себе си или за близка приятелка, майка, сестра Таро Чакра рийдинг или “Женска енергия” рийдинг или друг авторски рийдинг, който да им даде отговори на тема, която ги вълнува:  https://www.facebook.com/share/1D7wUGY5Zw/?mibextid=wwXIfr

# 54
  • Варна
Чудя се между два подаръка да взема за майка ми. Единият е пантофи на Вест или Милвена или масажна възглавница за врата.
Някой има ли и ползва ли масажна възглавница, има ли смисъл от нея?
Това е единственото, което не ползваме в нас.
Имаме стол, от големите с "ботуш" за крака. Мин.година купих масажор за ръце( пълна глупост) и масажор за очи (разкош).
Обаче това за врат нещо като недовършено ми дойде. Реално само врат поема. За мен възглавничката е по добра , защото може да си я мести на различни места

# 55
Ето и моите подаръци за тази Коледа:
На дъщеря ми и племеницата ми взех камери за моментни снимки. На приятеля ѝ раница.
На племеника ми книги от поредицата на Орсън Скот Кард и ми се иска да добавя още нещо, на 18 е. На другия ми племеник планинарски суитшер и тук трябва да добавя още нещо. На мъжа ми също такъв суитшер, ново титаниево канче и книга на Тери Пратчет. На едната ми кака голям буркан с пчелен прашец в дървена кутия наподобяваща пчелен кошер, две големи двустенни чаши и Готварската книга на Леля Ог. На приятеля ѝ суитшер. На братът на ММ и жена му по едни весели пантофи. На децата им на едното адвент play mobil, на другото плюшка fisher price и бебешка персонализирана книжка (нея още не съм я направила). На всички големи деца и по една скреч карта с държавите. За сестра ми, мъжа ѝ и майка ми все още нямам никакви идеи... За дъщеря ми (14) ще търся още нещо също и се надявам за идеи от темата. Преобладават подаръците за мен Simple Smile. Книги, пееща купа и се глася да си добавя шевна машина и скенер...
 Това са моите реализирани подаръци засега...

# 56
Момичета, ако ви е удобно пускайте линкове към нещата които сте купили или планувате да купите, сигурна съм, че на много хора ще им е от полза. Аз например до сега от новата тема си запазих два линка с идейки.

leprikon, хубави подаръци си подготвила, може ли да ми пуснеш линк към камерата за моментни снимки? Звучи мн интересно.

50 Shades of Purple, благодаря.

Миро, благодаря за идеята ще потърся да огледам възглавниците масажни.

# 57
Pea, тази, но преди седмица на промоционална цена 139 лева.
https://zora.bg/product/now-gen-3-black-009154

# 58
Аз да похваля идеята за челник от миналогодишната тема. Няколко пъти вече влиза в употреба при ремонт и при спиране на тока за някой ремонт. Взех го от Декатлон, но тази седмица май пускат в Лидл

# 59
Ето и моите подаръци за тази Коледа:
На дъщеря ми и племеницата ми взех камери за моментни снимки. На приятеля ѝ раница.
На племеника ми книги от поредицата на Орсън Скот Кард и ми се иска да добавя още нещо, на 18 е. На другия ми племеник планинарски суитшер и тук трябва да добавя още нещо. На мъжа ми също такъв суитшер, ново титаниево канче и книга на Тери Пратчет. На едната ми кака голям буркан с пчелен прашец в дървена кутия наподобяваща пчелен кошер, две големи двустенни чаши и Готварската книга на Леля Ог. На приятеля ѝ суитшер. На братът на ММ и жена му по едни весели пантофи. На децата им на едното адвент play mobil, на другото плюшка fisher price и бебешка персонализирана книжка (нея още не съм я направила). На всички големи деца и по една скреч карта с държавите. За сестра ми, мъжа ѝ и майка ми все още нямам никакви идеи... За дъщеря ми (14) ще търся още нещо също и се надявам за идеи от темата. Преобладават подаръците за мен Simple Smile. Книги, пееща купа и се глася да си добавя шевна машина и скенер...
 Това са моите реализирани подаръци засега...

Може ли линк за пчелния прашец 🙂 🐝 🍯

Общи условия

Активация на акаунт