Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на хората относно използването на обществени тоалетни, когато децата им имат нужда?
Какви са предложените методи за поддържане на хигиена при използване на обществени тоалетни, особено за деца?
Какви са мненията относно чистотата на обществените тоалетни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на хората относно използването на обществени тоалетни, когато децата им имат нужда?
Мненията варират. Някои хора се чувстват отвратени и предпазливи при използване на обществени тоалетни, особено когато става въпрос за техните деца. Други споделят предпазни мерки като поставяне на хартия върху тоалетната чиния или използване на мокри кърпички. Освен това има предложения за еднократни покривала за тоалетни седалки.
-
Какви са предложените методи за поддържане на хигиена при използване на обществени тоалетни, особено за деца?
Обединени текстове: Предложените методи включват поставяне на хартия върху тоалетната чиния, използване на мокри кърпички, носене на сгъваема седалка за тоалетна и използване на еднократни покривала за тоалетни седалки. Някои хора предпочитат да използват стоящи тоалетни. Методите за осигуряване на хигиена при използване на обществени тоалетни от деца включват носене на специални покривала за тоалетни седалки за еднократна употреба, поставяне на хартия върху тоалетната чиния, използване на мокри кърпички и наблюдение и помощ от възрастен по време на посещението в тоалетната.
-
Какви са мненията относно чистотата на обществените тоалетни?
-
Какви са някои добри хигиенни навици в обществените тоалетни и какви са някои от хигиенните практики в обществени тоалетни в различни страни?
-
Какви са някои от хигиенните практики в болниците?

.Ееее,ти пък чак дизордер,я не се излагай,няма такова нещо!Не си го набивай в главицата,че току виж си се вързала
.Моето се предава генетично явно. баща ми и майка ми са супер гнусливи хора ,въпреки че работят в болница(може би и заради това).Майка ми въпреки че е 55 килограмова мадама беше чупила точно така кенеф във някакъв хотел.Отиват на някаква екскурзия организирана от болницата.Тя и още някаква докторка са заедно в стаята.Майка ми разправя че тъкмо я изчакала да излезе навън
!
.
Май4е е лудост а