Тълпи от мигранти към Европа - какво ще последва от това? - Тема 4

• 14 047
  • 354
  •   2
Отговори
# 270
Това си е чисто национално предателство!

# 271
Тези дето не са брюкселски продукт са почтените ли?

# 272
  • Glasgow
Но тези 20000 глоба на отказан мигрант?

# 273
  • Под сянката на разлистените кактуси
Защо ме изтрихте? Статистиката ли не ви харесва? Факт е, че Унгария плаща глоба от 1 млн на ден, защото не иска да приема мигранти, а ОК плаща 147 млн на месец, за да ги държи по хотели. Сами може да си направите сметката. Аз искам да знам сухите цифри на какви правила противоречат

# 274
Не си спомням писах ли преди, че много нации пропищели от ''обогатяването'', което плащат с данъците си, също казват, че по-евтино би било да плащат глоба.Нидерландците също го изтъкват.Обаче подлите, крадливи, корумпирани политици, не ги интересува.Нали не плащат те?Даже кой знае колко пари прибират да лобират за тези
''обогатители бягащи от война''.Няма как Европа да спаси всички, а и няма нужда.
Конкретно за нашите продажници, 100% имат някаква сметка, щом не са отказали при такава възможност.Не съм чула и някой от нашите родолюбци да е раздухал темата, да има съпротива.Да говори по телевизии и соц.мрежи, да бие тъпана.Не, кютат си и правят евтин театър.После: ''гласувайте''.За кого бе?

# 275
Покрай грижата за любимците какви далавери се завъртат, че едва ли
всички са пропищели от тях. Особено в нашите условия представям си какво е сега.
Как няма да си ги кътат?!
Едни пропищяват, други се облажават. Imp

Наскоро по БНР пак слушах колко сме лоши и недружелюбни към тях. Време било да се поправим.

# 276
  • Deutschland
Ами не само в България сме лоши и недружелюбни. Нормално. Каквото повикало, такова се обадило. Не може някакъв Мохамед да казва на дъщеря ми " Някой ден ще те убия" и аз да остана безучастна. Не може туркините всеки ден да й казват, че бялата кожа и русите коси са грозни и им се повръща от тях и тя да идва у дома разплакана и да ме пита защо не съм я родила черна. Писна ми просто от тях!

# 277
Глобалистите да тръгнат още по-ударно и по-бързо да се приключва с всичко това. Писна ми от тази псевдотолерантност! Писна ми!
Да, много е "лошо" да искаме да продължим да съществуваме в собствените си страни...
Много е "лошо" да НЕ искаме да ни подменят...Много е "лошо" да искаме да живеем мирно и спокойно, в безопасност и да живеем с нашата си култура и обичаи.

В разговор, водещ се обърна към Пиърс Морган, че белите англичани ще бъдат малцинство до 2050г. И той отвърна с - "so what?" Безумие. Омразата към бялото население е покъртителна. И идва от всички страни, вкл. и от бели. Откъде тази себеомраза? И всички институции мълчат и бездействат. Срещу белите, не можело да има расизъм...Потресаващ свят.
Представете си какво ще се случи, ако Морган отговори по този начин за всяка друга раса. Но нали е срещу белите, няма проблем, всичко е наред. Няма последствия.

Това нашествие към Европа ако беше в обратен вариант - европейци към Африка или Азия, щеше да бъде обявено за геноцид. Но към Европа е културно обогатяване и нещо положително.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 23:16 от Alexa10

# 278
Ами не само в България сме лоши и недружелюбни. Нормално. Каквото повикало, такова се обадило. Не може някакъв Мохамед да казва на дъщеря ми " Някой ден ще те убия" и аз да остана безучастна. Не може туркините всеки ден да й казват, че бялата кожа и русите коси са грозни и им се повръща от тях и тя да идва у дома разплакана и да ме пита защо не съм я родила черна. Писна ми просто от тях!
Фрау С , Open Mouth 
Това сериозно ли, и ти се случва ? Rage

# 279
  • Deutschland
С Мохамед беше миналата седмица, тази седмица с туркините. Класа на дъщеря ми е пренаситен с такива. А Мохамед е в първи клас, но вече иска да убие някой.

# 280
С Мохамед беше миналата седмица, тази седмица с туркините. Класа на дъщеря ми е пренаситен с такива. А Мохамед е в първи клас, но вече иска да убие някой.

И? Как реагира училището?
Как се пази психиката на децата?

# 281
Ако е в държавно никакъв шанс да реагират по някакъв начин. На който не му харесва отива в частно.
Ако е в частно, сменете го.

# 282
  • Deutschland
Никак. В държавно училище е. Няма как да го сменим, свързано е с адреса.
Ако кажа на мъжа ми, ще се влоши ситуацията. Казала съм й да не им обръща внимание и да не комуникира с тях. В ответен удар, училището ме обвинява че не комуникира с децата и няма приятели. Още една година ще ги изтрая, след 4ти клас отива в друго училище и от сега щателно проучвам.

# 283
Не се учудвам на случая с детето на Фрау С. Седмокласник сподели, че при тях  "немец" се произнасяло с насмешка и подигравателен тон и никой не е протестирал срещу това отношение.
Ма как - то ако беше обратното какви протести щяха да скалъпят. Че и публично пред цялото училище щяха да се извинят.

# 284
Ти в района на училището ли работиш? Ако не- измести я по месторабота.
И преди сме го споменавали. Аз не бих търпяла.
Аз не изтърпях улеснените програми, заради навлеците, камо ли тормоз!
Толкова ли е трудно да се регистрираш като самонаемен, и да платиш на адвокат, да ти напише декларация къде, с кои фирми си имаш работа , за да я преместиш от това училище!

Общи условия

Активация на акаунт