Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 92

• 28 515
  • 673
  •   3
Отговори
# 630
  • Sofia
Слагам мъничко докато се задуши карфиола и пусне. Не рискувах със съвсем суров, че не знаех дали няма да станат водни. Сега ми е втора режимна Коледа. Направих тава баклава,  която няма да докосна. ММ утре ще прави тирамису , което ще е мъчително изпитание за мен.

# 631
Ти си герой ако не пипнеш тирамисуто... Баклава ми мирише хубаво, но като знам че и от една малка хапка ще ми накърти, не ме изкушава толкова. Случвало се и да приема, то пък от един път няма да се гътна я - после си казвам - що ли ми трябваше да го лапна това, то само шекер Joy
Обаче тирамису, чийзкейк, каноли, абе всякакви такива - аз няма да направя, но и няма да им простя ако някой ми направи Grinning Говоря да хапна по повод веднъж, разбира се, не да изям тавата.

# 632
Тази вечер влезнах в оргия! Сарми 2 бр, чушка с боб, орехи с чесън, боб два вида, тиквеник- 3 парчета и 4 вида домашни бисквити. Парата е у мен, но питката не я ядох. Освен това, една ракия и две чаши вино. Провал!
Утре - на пътеката до повръщане! Simple Smile

# 633
Минавам да ви пожелая светли празници, най-вече много здраве и да продължаваме да се грижим за себе си. Че няма кой друг Grinning
Весела Коледа Flowers Evergreen Tree

# 634
И аз го докарах до скромна оргия. Сърмички, две чушки, кьопалу, салата и разбира се не простих на питката.
Домашна и не е от бяло брашно. Само на Бъдни вечер ми е вкусен хляба. Иначе въобще. Страхотни питки. И кръстчета направи майка ми върху питките. Много са вкусни кръстечата. Изядох си моите и изядох и чуждите кръстчета. Нося кръстовете на всички.
После ще ме боли кръста Joy
Казах и другата година да не прави питки, а само кръстчета. Хили се. Не знам защо, аз сериозно го казах.
Парата на къщата се падна.
После попалувах с две парчета тиква, но разбира се без захар.
Други сладки не сме правили.
Тежко ми стана, хора, тежко. Е, бързо мина.
Алкохол не съм пила. И утре няма, то не съм купила нищо.

# 635
  • София
Майка ми направи специално за мен сарми и пълнени чушки с конджак ориз (аз й го бях взела преди време и тя се сетила), станаха ж е с т о к и, не можеш да ги различиш, той конджака така или иначе няма вкус, само текстура. Та там нямам прегрешение, но виж питката, от която мислех дори да не опитвам, така ми се усладиии Blush По друго време хляб не вкусвам. Хапнах и някакви ядки, половин чаша бяло вино и това е! А, и опитах съвсем малко тиквеника. Днес пълно кето!
Честита Коледа и весели празници на всички! Flowers Evergreen Tree

# 636
Честито Рождество Христово! Пожелавам да сте упорити пред целите си!

А аз вися пред фитнеса и чакам да отвори. Simple Smile

# 637
Честито Рождество Христово!
Бъдете здрави и имайте силата и куража да сбъдвате мечтите си!
Аз много прегрешения имам от снощи: доста боб, чушки с боб, една лозова сърма, тиква, чаша вино, че даже и половин манго. Добре, че питката винаги не ми се получава много добре и не беше изкушение.
Браво гущер, че вече си готов за фитнеса!

# 638
Честито Рождество и от мен! Пожелавам да бъдете здрави и щастливи Simple Smile
И понеже сте тръгнали да си отчитате прегрешенията, много ми се иска да напомня, че не е фатално какво ще изядете между Коледа и Нова година, а между Нова година и Коледа Wink
Стресът също е показател за здравето ни.

# 639
Честита Коледа на всички, с пожелание за много здраве и щастие.
И нисък кз и инсулин.

# 640
Начи нали пишете за задържана вода от нережимности, та днес точно измерих за себе си. Вчера след тренировка се премерих, като планът беше да сравня с 02.01 и да видя как ми се е отразил празничният маратон. Е, днес отново се претеглих - 3 кила и 300 грама нагоре. Е толкоз храна посмъртно не мога да избамкам! Simple Smile 3 кила и канче за един ден е впечатляващо! Joy

# 641
Магия нали. Ама черна магия му викам на това Joy

# 642
Гущер, работеше ли фитнеса?
И аз ядох нережимни храни, но днес съм добре. Няма да мога да тренирам до 5-ти и дано това да не ми се отрази много зле.
Намерих пакет с вакумирани маслини с парченца лимон. Много са вкусни.

# 643
Фитнесът ми ще бачка на всички празници. Едни студентчета, че са и доволни - надник х 2. Вчера ядох режимности, но в големи количества. Нережимностите ги пих. След малко отново на пътеката. Нещо не се чувствам уверен да вдигам железа. Simple Smile

# 644
Merry Christmas
От слънчева Барселона

Общи условия

Активация на акаунт