Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 69 135
  • 830
  •   1
Отговори
# 300
Пълнените гъби как ги изпичаш отдолу като няма долен реотан?
Първо ги запичам с масло и черен пипер и после добавям плънката. Аз и на фурна така ги правя.

Как отдолу ги запичаш, като долен реотан няма...това питах ...
Сравнението с фурната ..неуместно...тя си има и долни реотани.

# 301
За пълнени гъби не е нужно да се запичат отдолу. Аз започнах да правя, когато си купих навремето халогенна тенджера, ако ги помните. Една голяма стъклена купа с реотан в капака.
Първо посолявам само и запичам, докато се събере течност в гъбата. Ако не ме мързи, събирам тази течност и във фризера, ползвам за боб с манатарки. Приготвям плънката и запичам повторно. Ще се възползвам от идеята за маслото.

# 302
  • СОФИЯ
Имам фурна супер дупер, но фрайчето си запича гъби портобело И отдолу идеално, с пълнеж отгоре.

# 303
И аз се снабдих с Еър фрайър за 60 лева. Изпробвах го и според мен е слабичък. Пилето не го изпече добре отдолу и там стоеше като леко сварено. Наложи се да го обръщам. Всъщност проблемът, струва ми се, е от малкото разстояние между кошницата и дъното, въздухът не циркулира добре. Също така кошницата е по- плътна. Сравнявам със старите Филипс. Там разстоянието е по- голямо, кошницата е мрежа, а на дъното има издатини с формата на вентилатор, които помагат на движението на въздуха. Имах два, за съжаление изгоряха, а са много по- скъпи. Имам малко Тефалче, но и то има същите слабости като Силвър крест.

# 304
Да похваля Еър фрайера: страхотни пилешки бутчета и кексчета с течен център станаха.
Но картофит стават много бавно.

# 305
Тук се получи малко като тема за готварски рецепти с уреди закупени от лидл.Smirk

# 306
  • софия
Темата е такава от самото начало, което я правеше приятна. И от самото начало все се намира някой да обясни за какво е.

# 307
Тука се носи аромат на готвено.
Тук се получи малко като тема за готварски рецепти с уреди закупени от лидл.Smirk
Лошо няма.

Сега чакам да изкочи някой "шеф" и да почне да замеря клиентите с купони за фраиари. По-добре щот те само с храна замерят в техните кухни Joy Joy Joy

# 308
В постоянния асортимент на Лидл има ли сладко от портокали или лимони?

# 309
Здравейте!
Как са дългите елеци за 22,49лв от тази седмица?Май не е мн качествена изработката...

В четвъртък ходих, при нас изобщо не видях такива елеци, и аз исках, нито черно, нито бежови имаше. Имаше някакви черни къси и с права кройка.

Един анцуг си взех, рециклиран, за 14-15 лева. Сякаш не бяха толкова странни кройките на анцузите преди. Последният път, като си вземах за вкъщи, беше нормален, пък и памучна материя. Сега този се оказа синтетичен на допир, с доста тесни крачоли, ама за сметка на това отгоре на корема и на седалището виси като торба и имам чувството, че чаталът е много надолу, цялата дължина уж добре, като си го наложих странично в магазина, но чаталът дълъг, а крачолите къси. Пробвах по-голям размер, твърде е голям, не се задържа в кръста.

# 310
Дългите елеци ще ги има следващата седмица в Кауфланд. На цена около 30 лв май. Нормални ми се видяха на мен елеците, т.е. съвсем обикновени, не уау.
Някой взе ли от термосите 700 мл с тясно гърло? Чудя се дали ще е много трудно миенето им? Пише, че не става за съдомиялна (не че имам, но понякога използвам в квартири), защо, заради тясното гърло ли? Отвътре са неръждаеми, отвън пластмаса. От друга страна, за първи път виждам на термос да пише, че става за газирани напитки (не че често ще се използва за такива, но и това се чудех от какво зависи).🙂

# 311
  • София
А дългите якета кога ги пуснаха, миналата седмица ли? Присетих се, че искам черно, но само гадно кафяви намерих.

# 312
Мисля, че през последната седмица на септември ги пускат или в началото на октомври.

# 313
  • София
Мисля, че през последната седмица на септември ги пускат или в началото на октомври.
Да продължавам да търся тогава, може някъде да има все още.

# 314
Можеш да провериш и в Кауфланд. И там ги пускаха дългите якета малко след Лидъл и може още да има останали бройки.

Общи условия

Активация на акаунт