BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 8 435
  • 422
  •   28
Отговори
# 270
Не вярвам аз на тази приказка, че куче, което лае, не хапе. Този като нищо ще удари някой право във физиономията, жена или мъж. А пък ако си пийне малко повече, съвсем ще агресира.

# 271
То оставаше жена да удари, да го смели после баща/мъжа/брат ѝ
Не остават безнаказани тия работи, за това и ще си остане с лаенето.

# 272
Половин час коментарно студио ББ в "На кафе"

# 273
То оставаше жена да удари, да го смели после баща/мъжа/брат ѝ
Не остават безнаказани тия работи, за това и ще си остане с лаенето.
За да си даде сметка за това, трябват мозъчни клетки. А той има една за равновесие и една - за увеличаване на децибелите.

# 274
Е аз не мога да разбера, защо трябва да удря някой и каква утеха че ще бъде наказан и ще има последствия
Той да те преби, кел файда след това.... Кой щял да го смели
Според мен си е напълно способен да посегне, той не е добре с главата

# 275
Относно Иван искам да си представите срещу него вместо кроткия нежен Стоянов да беше 130-килограмовия Емил Каменов, в аболютно същата ситуация с Въшката. Гаранция нямаше да гледаме това в момента. Иван щеше да е ибрикчия на Емо, Паранормалния щеше да е ибрикчия на двамата. Спомнете си и Багата как и той откачаше в предаването и по дискотеките, но го направиха на зеленчук за близо година подходящите хора. Толкова за нечленоразделния бро бабаит, избира си жертвите слабички.

# 276
Е аз не мога да разбера, защо трябва да удря някой и каква утеха че ще бъде наказан и ще има последствия
Той да те преби, кел файда след това.... Кой щял да го смели
Според мен си е напълно способен да посегне, той не е добре с главата
Никой от нас не може да разбере защо трябва да бъде удрян някой, но факт - в нац. ефир се разнасят такива закани.
Няма да удари от страх, толкоз. Страхът е голямо шубе. Иван е страхливец - и по-добре.

# 277
Не аз питам защо трябва да се стига до удари и да се успокояваме че ще си получи заслуженото

# 278
Повтарям: няма да удари, защото е страхливец.

Не е тъп и знае, че не можеш да удряш насам-натам безнаказано, със сигурност тип като него е ял доста бой.
За това само се пъне.

# 279
  • София
Психото няма как да се промени..щом досега не се е променил, няма шанс..Дъъълго време трябва да ходи на психолог и терапевт, за да има някакъв минимален ефект.  Толкова много липси има при него, но има и огромни излишъци, най-вече на агресия.  На 36 вече трябваше да бъде семеен и улегнал мъж, а не гнусно леке. Аз не мога да видя една положителна негова черта, при другите има вариации, ту ги хвалим, ту ги плюем, но при него няма за какво да се хвана.
 А пък паранормалния е страшен чехльо, с характер и акъл на чехълче...И за него нямам какво хубаво да кажа, хората са го казали" Хвани единия- удари другия"..

# 280
Мина ми напълни душата как дразнеше кухата лейка със слюнката, честно. 😁 Да седи гладна, да си се самоизгони. Няма акъл да помисли, че каквато и да е бактерия, ще умре в кипящата леща, търси поводи да се пени, енергиен вампир. Да се взимат с другия кухоглавец, дето едно изречение не може да върже. 🦧 😁 Онзи дето му е сянка и  си е залепил ръката за рамото му, е още по-нелеп. А тираджията някакъв връзкар ли е с ББ, все имунитети му се падат?

# 281
Овцата знае че Иван е истински, иначе нямала да говори с него. Тя имала инстинкт
Незнам мина тъпа ли е, грозна ли е, но много яко се лигавене с овцата. И на Иван се опънат. Хареса ми

# 282
Не вярвам аз на тази приказка, че куче, което лае, не хапе. Този като нищо ще удари някой право във физиономията, жена или мъж. А пък ако си пийне малко повече, съвсем ще агресира.
Затова съм склонна в маааалка степен да оправдая това, че всички мълчат. На екран той изглежда доста висок и едър мъж, който е с мускули и слаба психика. Не бих искала да крещи и удря около мен, но ако му го кажеш може да стане още по-зле. Все пак не знаем ако Стефан Паранормалният не му шепнеше на уше, какво можеше да стане заради думите на Мина...

# 283
  • Асеновград
Според мен Иван тъпото, няма да посмее да посегне. Изглежда ми страхлив , но опитва да се прикрие с викане и обиждане. Първата която дръзна да му повиши тон и да го постави на място , и той ,,сви перките,,. Оххх прилепа където му виси вечно на врата , не мога да го трая, не е наред този.

# 284
А аз толкова свикнах овцата да си е овца, че понякога като някой напише 'Михаела' тук и за секунда се чудя за кого говори Joy

Общи условия

Активация на акаунт