BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 16 743
  • 764
  •   14
Отговори
# 465
На мен също Давид много ми допада. Има много лек, ненапрягащ характер, носи на хумор и закачки, вкарва самоирония, намирам го за умно и възпитано момче. Също и дисциплинирано при нужда. Даже не е ревал за разлика от всички там.
Много добре  си говори и на български при положение, че е израснал в Германия.

# 466
На Давид си му личи, че е научил български от баба си - диалектът е специфичен. Иначе на мен не ми пречи да казва, че е германец. Там е отраснал, най-вероятно гражданството му е такова. А и тук най-вероятно често го питат откъде е. По-лесно е да каже “Германия”, отколкото да почне да обяснява, че е наполовина, пък там е израстнал, пък тук има само една баба, пък не знам какво си…

# 467
Това, което много ми харесва при Давид е, че не се взима на сериозно за разлика от всички други вътре.

# 468
Дано не. Не му симпатизирам. Твърди, че е германец. Дори чух, че му направиха забележка. Защото е неуважително към майка му, която е българка, да я обезличава. Подкрепям забележката.
Майка ми, ако е от Плевен, аз като плевенчанка ли да се определям? Давид се определя като германец в България, сигурно като българин в Германия. Казва си, че много му харесва тук, прибрал се е да живее, не знам какъв е проблемът.
Отговор:
Ами не знам, моят син се определя като българин и американец, въпреки, че е роден и израснал в България и само 2 пъти е ходил в САЩ и повече няма желание. Говори свободно и двата езика, дори на английски му е по-лесно. Но няма как да зачеркне баща си и вторият си паспорт. Никога не е казвал аз съм само българин или само американец.
Също като оня дето бе му помня името, уж майка българка, празнували и мюсюлмански и християнски празници, ама беше навит като бойна машина срещу всичко което не отговаря на разни задръстени вероучения по бащина линия.

# 469
То горе долу само Давид е нормален и симпатичен, и в частност Цецо. Тези, които в началото възприемах за откачалки.

# 470
Лена е проста, но пък е артистична и добре влиза в ролята на старшина.

- За по-чит!
- Няма такава команда...
- Е вече има!

В крайна сметка Биг Брадър е индивидуална игра, дадоха ѝ възможност да намаже ядене, тя се възползва, сега ще си носи последствията. Не го виждам като някакво голямо предателство или признак на слаб морал.

# 471
Без да искам изтипосах долното в грешната тема. 😂 Ох. Пиша и тук:

Въпрос на гледна точка. Моята майка е гъркиня, баща ми е българин. Майка живее тук откакто е на 14, тоест по-голямата част от съзнателния ѝ живот е минал тук. Определям се само като българка, защото тук сме живяли цял живот (там само на почивка). Гръцкият ми не е на много добро ниво - може би като на Давид българския. До ден днешен има думи, които трябва да ми се обясняват. В този смисъл разбирам защо той се определя като германец.

# 472
Гледах промото за епизода довечера и продължавам да не мога да проумея какво се случва. Как е възможно мъж на тези години да реве като малко дете за такава глупост и вместо БФФ-то му с БРО КОДА да му каже, че трябва да се стегне, те всички го успокояват. Това е просто нелепо. Той направо вие, а не плаче...

# 473
Чудя се ако Калин беше останал старшина дали щеше да каже на Стефан да се стегне както направи със Стоянов? А дали изобщо би го казал сега?

# 474
Да, аз тези прегръдки и успокояване на голям мъж за глупости не ги разбрах от групичката там около него. Вместо да му кажат наистина да се стегне, те го галят по голото теме. Другата седмица гладни смятам няма да са толкова благосклонни към него. Голям тъпак е тоя, без извинение. Пък изгората му като не иска да докосва друга жена, да не го праща в ББ. Впрочем и без ББ тоя на един рожден ден не може да отиде като е забранено да се целува по бузата с други....

# 475
А майка му ще може ли, или и на нея се дърпа 😂никога не е късно да станеш за резил😂

# 476
Вие не разбирате. Предателството не беше към гаджето, а към Иван.
Все пак той веднъж разговаря с Въшката преди 3 седмици и сега изведнъж най-близкия му приятел да я целува... Това в техния свят го няма.

# 477
За всички, които са пропуснали милата сценка
https://www.facebook.com/share/v/18eHUHs5d9/

# 478
Искам мъжа ми да е поне наполовина верен колкото Стефан. И като му пращат други жени покани по Фб , да почва да реве и да ми се извинява. Rolling Eyes

# 479
Не смятам че девойката на Стефо го ревнува толкова и би му направила чак такъв проблем от тази "целувка".То не беше нищо, той си намира поводи да циври щото не му издържат нервите в тази обстановка.Просто си е лабилен и леко смотан.Всички са силни вилни по видеа и подкасти,но като ги изтъпанчат пред толкова камери,пред цяла БГ и под постоянен контрол и..това са резултатите.За тази игра си трябва психика,непукизъм и артистичност.Или като Давид да не приемат нищо толкова сериозно и с драматизъм.

Общи условия

Активация на акаунт