BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 6 200
  • 280
  •   23
Отговори
# 30
Аз цъкнах Михаела и Мина от жените и Иван и Стоянов от мъжете. Да видим колко ще позная

# 31
Не става въпрос само за обиди и крясъци, а за ЗАПЛАХИ..Психаря в прав текст заплаши Стоянов, че ще го пребие и ще му избие зъбите.. Или не сте го чули онзи ден на лайфа??
То всичко е заплаха в Иван. Още от невротичните обиколки, с които започва, говоренето сам, крясъците, нецензурните обиди до заплахата от физическа саморазправа.
Търси начина, по който да уязви, но все не уцелва и накрая обещава пак разруха със заплахата за избити зъби.
Не мога да  знам какво е в главите на набюдаващите го от продукцията, но се надявам някой там със специално внимание да следи всяко негово действие.

# 32
Не мисля, че трябва да гонят някой само защото не се държи “морално”. И лошият пример е пример. Подрастващите трябва да знаят, че има и такива хора и как да се защитят от тях. Стоянов показва доста добре - запазваш самообладание, не падаш на нивото на агресора, не го оставяш да те смачка психически.

# 33
Иван пак ще е номиниран тази седмица, освен ако някой не изиграе картата си или нещо не се промени в хода на седмичната мисия. Дано си тръгне, за мен е непоносим образ. Стефан, който търчи след него като сянка обаче ми е също толкова антипатичен.

# 34
Стефан, ловецът на духове се държи като пълен плазмодий. Иванчо като изпадне  в криза, и онзи вместо да го обори, да му каже "не си прав, защото така и така..." или "да, но пък той... еди какво си" или "Разбери го и него", или "това си е негова работа, негов живот, защо му се бъркаш, хората са различни", той постоянно казва "знам, знам... знам". Иванчо пак реди безумие след безумие в нечленоразделни отношения и Стефан "знам, знам..", с което потвърждава, че мисли по същия начин като този безмозъчния. Огромна червена лампа за всички бъдещи гаджета на Стефчо. Впил се в друг, не може да мисли самостоятелно, реве от всяко второ нещо... "лови" духове, изобщо... куку и половина. Визията да не я обсъждам...

# 35
Михаела и Иван съм сигурна, че ще бъдат номинирани. Може би ... и Калин.

# 36
# 37
Дано наистина размисли Стефанито и да си запази детето. И да спре цигарите.

# 38
Според мен сияна ще се отдръпне от Стоянов, след като разбра за разговора между него и Иван и без това е доста студен към нея
Никаква емоция няма в него, ако и навън е така не случайно е сам

# 39
Е, то пък на 22 много страшно да си сам все още!

# 40
Странно ми е поведението му към нея, особено на тази възраст. Всичко е по-бурно някак си. А той само мълчи...

# 41
За кого говорите, че поведението е странно? За Стоянов ли?
Ако говорите за него, не виждам нищо странно в поведението му. Той обясни, че е преживял раздяла и още не я е надживял. Въпреки това обаче не виждам да мълчи - говори с нея, прегръща се с нея, натискат се, целуват се. Просто изглежда като той да приема нещата за флирт, а тя за нещо по-сериозно и в дългосрочен план.

# 42
Странно ми е поведението му към нея, особено на тази възраст. Всичко е по-бурно някак си. А той само мълчи...
Ми като не я харесва достатъчно, какво да ѝ налита. Пък и човекът изглежда възпитан, едва ли ще седне да я загражда по телевизията. Удари и там една целувка, да я влюби напълно и сега - дистанция.

# 43
  • Варна
Маринчо май е от зелените.

# 44
Бащата на детето ром ли е?

Ама не е като Асен от "Диви и красиви". Този не може едно изречение да върже.

Общи условия

Активация на акаунт