BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 14 241
  • 653
  •   17
Отговори
# 120
"Нападай я за това, че е спала с роми", казано от висотата на бившия ми е сводник.

# 121
Тая Лена направо ме изкърти, толкова куха лейка, не очаквах, че е чак толкова зле.
На Мина най-големият й проблем е, че Михаела ще натрупа последователи от това скандалче.

# 122
  • Дубай
Мале, Мина е много тъпа, както и Лена.
Михаела си беше права тук в спора.

# 123
Ужасен махленски спор. Лена прекали. Овцата и тя прекали с това викане в лицето и намесването на децата.

# 124
Ако тази седмица Михаела е на номинация, 100% ще се спаси.

# 125
Камионджията и той много тънкообиден

# 126
  • Дубай
А, тя Мина с какви е спала? Дилъри!

# 127
Не понасям Калин… мале, какъв интригант е! Няма да мога да го изтърпя още една седмица.

# 128
А, тя Мина с какви е спала? Дилъри!
И наркомани. И сводници. И хазартно зависими. Къде-къде по-елитно. 😂

# 129
Калин голям смешник се оказа. Мъж на възраст, ходи при избухливия Иван, за да го насъска срещу Стефанов. Сливи ли има в устата, че не му каже какъв му е проблемът директно, а си влезе вътре и веднага да се оплаче. Голям жалкар е Тираджията, направо пълен смешник.

# 130
  • София
Тоя Калин е страшен интригант..и преиграва и пресолява..Много е долен.

# 131
  • Сф
В погледа  на
Мина има нещо налудничево.
Въшката много зле се изразява, на всичко отгоре не разбира как не я искат и си интерпретира фантазии. Много е зле.
Тоя гей да взема вече директно да я разкара. Явно не иска да е рязък пред камерите.

# 132
Включвам се със закъснение, ама да ви кажа само, че жените по света умират от АНОРЕКЦИЯ!

# 133
  • Дубай
Да ви кажа, аз Сияна си я смятам за лека, първо ако не е лека няма толкова бързо да се впусне във връзка и няма да пробва с Иван, а после със Стефан.
Пък и от къде Сияна има толкова пари за тези операции, които не са никак ефтини.

# 134
Въшката как се усмихна след скандала между Стоянов и Калин… това момче да бяга с 300!

Общи условия

Активация на акаунт