BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 6 782
  • 289
  •   20
Отговори
# 195
  • София
Такава каша стана..всеки мрази всеки, един цървул се кара с друг, една куха лейка полива друга..Е такъв сценарий, не може да измисли и най-добрия сценарист на индийски сериал Laughing

# 196
Цайсът програмист ще ревнува сега

# 197
А спомняте ли си когато всички смятаха, че ще е много хомо да са в един отбор с Цецо?

# 198
  • Варна
Мина обикаляше и намилаше, намилаше,намилаше.Ужасна провокация.Отвратилна.
Тя много добре знаеше,че той е на косъм.
Има достатъчно добър опит.Малка лисана.
Не харесвам ,ненавиждам вербалната агресия.

# 199
Заради тази драма го държат този още, а не го гонят. Но не е интерсно, а е жалко това поведение. Все има друго какво да гледаме.

# 200
Стигам до извода, че бро кодът на Ванко го владее Стефан Духчето.

# 201
Това е някакъв абсурд:
"На мен какво ми е..."

Майко, а Стоянов какво да каже, като всеки втори се прави на "интересен" на негов гръб...

# 202
Нищо не разбирам от думите на Иван. Почва едно изречение, не го довършва, почна ново, пак се връща. Пак един и същ сценарий, че не иска да е такъв и почва с извиненията. Така прави един насилник. Кара те да се чувстваш зле, като ти вменява вина и почват ревовете, оправданията, че не е такъв човек и не би те наранил никога. Като по учебник.

# 203
Да направят Давид отговорник по хлебеца.  И без това с друго досега не изпъква

# 204
Сега гледам Михаела по къси панталони и не виждам защо Лена я обижда, че била дебела, като тя си изглежда съвсем добре.

# 205
Не мислех, че някога ще го напиша, ама този епизод Мина ми стана симпатична Scream

# 206
Не е тривиална задача да разделиш на 14 магарета слама.

# 207
Михаела и Ваньо под ръчичка и вън, аз съм за Мина!

# 208
Не разбирам защо всички в тази къща помпат самочувствието на Мина. Момичето досега не показа нито умствени качества, нито човешки, а визуално се е съсипала.

# 209
Михаела как живее със себе си. Истинско кълбо от нерви. Как издържа постоянно да вика и да се кара с някого наистина не знам.

Общи условия

Активация на акаунт