BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 8 457
  • 422
  •   30
Отговори
# 210
Хайде, в началото на епизода подкрепих Михаела за това, че Мина бърка в храната, обаче сега вече прекалява… Постоянно Мина ѝ е в устата! Какво като си е взела първа хляб? Те не знаят ли колко човека са,  не могат ли да си направят сметката…

# 211
Този епизод се разиграха големи чудеса.
Лена си отвори устата и стана ясно, че е най-добре да мълчи и да си ходи.
Калин се показа като голям интригант, а това, че не се застъпи за Мина беше още по-противно от интригите, които върти.
Михаела тъкмо изпъкна в скандала с Лена, показа се в по-добра светлина и след това се закопа няколко пъти. В първия скандал с Мина, когато й каза да спре да прави тези гнусотии, също имаше право.
Ванко поне няма градация на образа, все е зле.

# 212
Иначе ситуация между Иван и Стоянов е както казваше един мой съученик от училище “заради п*тка, п*тки ставаме” 😁

# 213
Тая Мина е голяма манипулаторка, направи си страшна реклама у-а жени викане, ми ти кво правиш, ма? Не крещиш ли? Пласьорите и хазартаджиите са най-милите хора на земята. Лицемерна лигла

# 214
Мда, проблемът не е в това, че парчетата хляб поначало са с две по-малко, а че някой е станал да си вземе първи и затова не са стигнали... Laughing

# 215
Забравихме го Цецо… съвсем изчезна от картинката!

# 216
Парчетата хляб май не стигнаха, защото на мъжете даваше по 2...

# 217
Не знам колко е трудно да разделиш една питка на 13 парчета, за да има за всички, но явно много.

# 218
На мен Въшка ми прави добро впечатление. Запазва самообладание, държи на положение, проявява аналитичност, поне това, което съм гледала, а то не е много. Изненадва ме, на вид го докарва на празноглава чалгарка.

# 219
  • Дубай
За питката е виновна Михаела. Тя дели питката, колкото човека на толкова я реже

# 220
Мен пък Сияна започва малко да ме разочарова с това мълчание, тя отдавна трябваше да му избухне на Иван както Мина направи днес. Какво се държи той все едно я е опик*л първия ден и друг няма право да я поглежда. Аз щях отдавна да съм го поставила на мястото му.

# 221
Забравихме го Цецо… съвсем изчезна от картинката!
За съжаление да, а според мен е интересен образ, което важи и за Давид. Но те не участват в крясъци, а казват нещата тихо и кротко. Ако Иван не крещеше по Стоянов и него нямаше да чуваме.

# 222
Тая като има инсулинова резистентност защо яде тоя хляб? Най-вредното от всичко на света.

# 223
Еее, сериозно ли пак Калин ще води парада?

# 224
  • Дубай
Тая като има инсулинова резистентност защо яде тоя хляб? Най-вредното от всичко на света.
не яде

Общи условия

Активация на акаунт