BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 10 203
  • 478
  •   16
Отговори
# 390
В момента Иван и Стефчо са по-големи п*дали и от Цецо. 😂

# 391
Как се награбиха накрая мъжкарите… 😆

# 392
Редник Стефан още малко и щеше да се говори през устройството, което донеси след тази целувка..

# 393
На мястото на гаджето на Паранормалния щях са съм далеч по-притеснена от поведението на Стефан - реване постоянно, прегръщане с мъже, толерира агресия и въобще се държи абсурдно. Една целувка по бузата заради мисия изглежда бял кахър.
Нещо не е наред в тази връзка - той е ужасно задушаващ, а тя... Със сигурност ѝ има нещо, за да търпи това 8 години. Имат върху какво да работят.

# 394
Боже, как реагираха всички. 🤣 Аз не мога да повярвам, че един мъж може така да реве за нещо толкова глупаво. Какво е това реване с глас и прегръщане с Иван. Като излезе, дано си анализира поведението и да започне да работи над себе си. Още по-добре ще е да обърне внимание на връзката си, защото очевидно нещо много куца.

# 395
  • София
Ама тоя Стефан Паранормалното е мега прост. Хем разбираш, че е мисия, хем очевидно е тайна, а като пълен олигофрен я раздуха на всички. Тъпак!
А жена му верно повече от Ванкото трябва да се притеснява, а не от Въшката!

# 396
  • Варна
Бошке,мъжете все едно са пред цикъл.Много емоционално Joy
Много се смях !

# 397
Приятелката му може да е много властна и ревнива, а той мека Мария, обича много и явно кляка пред нея. Има такива мъже (както и жени) които обичат да ги командват, търсят си господарки.

# 398
Тези реваха повече от епизод в индийски сериал и заради далеч по незначителни поводи от който и да е индийски сериал. Честно казано нещо не се връзвам на този всичкия рев.

# 399
Просто им избиват чивиите в тази изолация. Нали всички, които са били казват, че там нещата се случват и усещат по друг начин.Готови са да ревнат и за салама. 😁
Стефан е абсурден.

# 400
Как се награбиха накрая мъжкарите… 😆

Броукбек маунтин е малко положението...

# 401
Мале, Стефан е достоен конкурент на Виктор по плач. Смея да кажа, че го надминава. За една целувка по бузата наддаде вой до небесата.

Като взе да хленчи с глас, искрено се разсмях. 😂

# 402
  • Между гори и планини
Егати ревливият и тъп мъж е тоя Стефан!
Толкова тъп, та чак бие на кухо! Не е ли чувал, че тайната мисия е ТАЙНА!
Не знам коя нормална жена стои 7 години с тъп, грозен и ревлив мъж. Но се надявам да си ходи. Гушкането с Иван и галенето по главичката ми е меко казано отвратително! Егати мъжете! Трябва да върнат казармата, трябва!
Лена много ме разочарова каква е порта!
Класният на сина ми беше и треньор по джудо. Случвало се е класа да бяга от час ( не че е много похвално), карал се е. Но и също така ги е поздравявал, че не е имало отцепници, порти и са отбор! Тая Лена се оказа тъпо парче, още вчера ѝ пролича, днес до затвърди.
Въшката и тя голяма актриса. Да знае, че като се симулира плач, трябва да има и сълзи.

# 403
Тези реваха повече от епизод в индийски сериал и заради далеч по незначителни поводи от който и да е индийски сериал. Честно казано нещо не се връзвам на този всичкия рев.

Стефан най-автентично реве. Момичетата малко фалшивеят Grinning

# 404
Стефан и навън сигурно е същият палячо, не е от изолацията.

Общи условия

Активация на акаунт