BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 16 683
  • 763
  •   13
Отговори
# 600
Лена ще изхвърчи в събота...ще търпим Ваньо още една седмица...минимум Weary

# 601
  • София
Лена избута психаря..всички много й набраха.
За мен мъж - агресор е много по-лошо от врякаща кукувица, така че… Дано той си ходи.
Дори не е между номинираните..шса гръмна..Бясна съъъмм..

# 602
Според мен Лена си заминава. Колебая се, но или Лена, или Михаела. Калин и Мина за момента се държат така, че колкото и да не са ми приятни, ще бъдат спасени.

# 603
Май няма да гласувам тази седмица - и тримата номинирани са ми еднакво противни.

# 604
Сетих се на кого ми прилича Стефан Изпиквача

# 605
Добре, какво им става на тези хора! Не изгонят агресора дето подлуди всички включително и нас, ами се занимават с "е Калин що ме обиди преди нам си колко седмици", "е Цвети щото не ми съчувства.." и подобни глупости. И този противен тип остава отново!!

# 606
Май няма да гласувам тази седмица - и тримата номинирани са ми еднакво противни.
4-ма са номинирани: Калин, Лена, Мина и Михаела

# 607
От 4-та Михаела трябва да си ходи, едно крещящо същество по-малко. Другата седмица е ред на Иван. 😁
Редакция-пак спаси съквартирант. Кога ще спрат тази простотия.

# 608
4-ма са номинирани: Калин, Лена, Мина и Михаела
Мерси за поправката. Все пак от тях няма нито един, който да искам да подкрепя.

# 609
  • София
Мисля, че ще гласувам за Овцата 😆
Не мога да повярвам…
И аз! 🤣 самономинирВам се за това! 🤣

# 610
За мен Мина и Калин са по-малкото зло. Лена тази седмица удари дъното и е по-неприятна дори от Михаела, която е страшно неприятна. Не мога да повярвам, че не гласуваха достатъчно хора за Иван. Възможно е да са гласували афектирани на базата на играта за имунитет с пейнтбол пушките и затова номинациите им да бяха почти лишени от логика. Предателството на Лена, липсата на бюджет и играта за имунитет бяха основен фокус последните 2-3  дни, в които Иван не проявяваше агресия, а беше зает да се учи да марширува и да успокоява Стефан Паранормалния.

# 611
Късопаметни ли са, тъпи ли са, не знам какви са, ама Ванко го забравиха колко е чалнат. Expressionless

# 612
  • София
Ако има нова ситуация, при която психото да започне да налита на някой, дали паранормалния ще го държи с намордника след като беше отстрелян и предаден от него??? Като знаем,,че на горния му етаж има само паяжини и  два заблудени бръмбара, нищо чудно пак да го успокоява..

# 613
И аз засега няма да гласувам.  Няма за кого Grinning

# 614
Ако има нова ситуация, при която психото да започне да налита на някой, дали паранормалния ще го държи с намордника след като беше отстрелян и предаден от него??? Като знаем,,че на горния му етаж има само паяжини и  два заблудени бръмбара, нищо чудно пак да го успокоява..
Ще го държи, как иначе, та това е ВАНКО. Паранормалният ще приеме всичко ПОЗИТИВНО и с УСМИВКА, пак ще то прегръща, успокоява и хвали.

Общи условия

Активация на акаунт