BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 17 093
  • 775
  •   11
Отговори
# 645
Нямам идея защо ми изтриха предишния отговор към налудничавата теория на Томата, ама ако трябва да убеждаваме някого дали 20 годишните са достатъчно зрели и формирани като личности, може би е за добро.

Сигурен съм, че Давид не би се справил по-зле в казармата от уважаемия потребител на неговата възраст.

# 646
Ами кажи ти Томчо на колко си, че си такъв омерзен и черноглед? И ние ги знаем времената преди 1989г и нашите баби са били с друг манталитет и ценности, но ти явно си останал там някъде в 90-те.Времената са други света търпи развитие. Но точно пък Давид е научен на ценности - къде от баба си къде от немският си родител и му личи. Точно пък за него се хвана, за другите донякъде съм съгласна. Спирам, който има сетива нещата не трябва да му се обясняват.

# 647
За мен сравненията с времето, в което е имало казарма, са смешни. Извинявайте, ама нима нямаме познати, съседи, колеги и какви ли още не мъже, които са минали през казармата и хем са бъзливи, хем чакат не жена им да им сготви, изчисти и изпере, а на всичкото отгоре нямат и никакви висши ценности. Кел файда, че са били в казарма. Това дали някой е бил в казарма, далеч не го прави мъж.
Давид притежава някои от най-важните качества за един мъж и за мен се държи много адекватно на фона на мъже като Калин, Иван, Стефан Паранормалния и Мутито, който си тръгна.

# 648
Ще кажа че преди 89 год. на 18 годишни се даваше автомат с бойни патрони да пазят Родината и нейните граници.
Нямам идея на каква възраст са пишещите, но да се поинтересуват пред 89 год., хората са създавали семейства около 22-25 год и българските жени на 22-23 вече са били майки.
Нито е за хвалене 18 годишен да трябва да държи автомат с бойни патрони, нито пък е за хвалене всички 22 годишни да гледат деца. Но това е друга тема.

Давид е възпитан, забавен и с желание да се развива. Може да спазва правила, уважава по-възрастните като баба си, уважава половинката си и жените в къщата. Избягва конфликти, не създава драми. Има желанието да учи занаят. Какво има да не му харесваме? Адекватно младо момче. 100% по-заслужаващ от възпитаните преди 1989-та Калин, Цвети и т.н.

# 649
Не искам да се заяждам, просто ми е любопитно следното: има много коментари , които сипат суперлативи за Давид! Какво намирате в него, освен да предизвиква състрадание? С такъв човек бихте ли отишли на обяд/вечера, почивка? Бихте ли го превърнали в партньор и опора на семейство? Бихте ли се радвали образ като него да възпитава децата ви?
Тези в къщата, всичките са блатото и дъното в едно общество, няма един балансиран образ - само материалистки, скрити и явни би сексуални, неуравновеени, слаби, агресивни, пасивни, подлоги, чалнати, нереализирани, някакви вживяваши се като старейшини и т.н.
Блато!
И с този коментар вие сте някъде по-далече от блатото ли?
Никакво състрадание не предизвиква у мен Давид, защото няма за какво. Забавен е, умен е, спокоен, балансиран и интересен образ. Като личност харесвам и Котов, но не ми е дотам весел като Давид. Нямам намерения да взимам 20-годишен за партньор, но бих се радвала партньорът ми на 20 да е бил като него.
Не знам защо отговарям като очевидно нямате капацитет да го разберете, но все пак.
По отговора ви разбирам,  уцелих точно болното място.
А по отношение коментарите че същия бил малък. Ще кажа че преди 89 год. на 18 годишни се даваше автомат с бойни патрони да пазят Родината и нейните граници.
Нямам идея на каква възраст са пишещите, но да се поинтересуват пред 89 год., хората са създавали семейства около 22-25 год и българските жени на 22-23 вече са били майки.
Това че към днешна дата , смятаме че е нормално хора на по 30-40 год. да не могат да си сготвят, изперат и зашият едно копче, особено мъже, е меко казано жалко, за което са виновни майките и бащите им льольовци. Жалко е и жени на по 35-40 да нямат деца, щото не срещнали въображаемия принц / не визирам тези с репродуктивните проблеми/, да се занимават с тик ток, фейсове, инстаграми, последователи, лайкове и прочие.Та като гледате ББ се замислете какво възпитавате в къщи и дали ще сте доволни от подобен резултат.
Хубав уикенд!
По вашите думи личи, че сте останали някъде между миналия и сегашния век. Да, преди 80-90 години хората са правили семейства на по 20, но тогава животът е бил различен -без образование за всички, без възможности за развитие, без достъп до света, който имаме днес. Жената е трябвало да е „майка и домакиня“, а не човек с мечти, кариера и избор.
Сега времената са други - не по-лоши, просто по-развити. Днешните млади хора не са „жалки“, защото не могат да зашият копче, а умни, защото могат да работят с технологии, говорят езици и търсят смисъл, а не просто задължение. Да имаш дете на 22 вече не е мярка за успех, а осъзнат избор.
Да се сравняваш с миналото е лесно, но то няма да се върне. Светът се променя, ценностите се развиват, и вместо да търсим вина у „тикток“ и „лайкове“, по-добре да се радваме, че живеем в епоха, в която всеки има право да избира своя път.

Хубав уикенд и на вас - с малко повече разбиране към настоящето. 😊

# 650
Е, то преди век само средната продължителност на живота е била 45 - 50 г. Като я стигнем, да лягаме да мрем ли, за да сме в твоя тренд, Тома?!

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 01:32 от usmihni_mi_se

# 651
  • Между гори и планини
Аз забелязвам подобни качества в Джино който почели 2 пъти и Давид. Дали защото са израснали в чужбина и не са поели тукашните простотии, дали от възпитанието или от двете общо.
Иначе всичко друго сте написали
Веселата вдовица Цецка вчера много ме издразни! Виж я ти каква моралистка била, само  дето беше много горда с некрофилните си връзки във визията си. А в къщата - Света Дева от Гвалателупе!
Лена се оказа долно, злобно същество - какво да си поръчам, за да ги дразня максимално. Има отвратителна кожа на лицето, няколко пъти я дадоха в близък план без грим. Червени пъпки по бузи и брадичка, все едно е махала косми и кожата се е възпалила.
Котов - анализите му са точни, но топките малки. Не трябваше да маха вече сложените снимки от таблото.
Мина и вълтката си играят  игрите, не са стока и двете.
Стефан цайсати ми е толкова противен, че не мога да го опиша... Тъп, та дрънка! Ако още един път се разреве, ми иде да 🤮🤮🤮
Цецо е наистина скучен, може да е много добър човек, но е скучен.
С кого бих контактувала ако съм вътре? Вероятно с Елена, Котов, Давид, Стоянов и може би Ебру . Тя ми се вижда точно и свястно момиче. Поне за сега.
Извън къщата вероятно с нито един освен Давид.

# 652
Ебру не ми харесва, налива масло в огъня, обижда и не чух нищо смислено от нея.

# 653
  • SF
Не искам да се заяждам, просто ми е любопитно следното: има много коментари , които сипат суперлативи за Давид! Какво намирате в него, освен да предизвиква състрадание? С такъв човек бихте ли отишли на обяд/вечера, почивка? Бихте ли го превърнали в партньор и опора на семейство? Бихте ли се радвали образ като него да възпитава децата ви?
Тези в къщата, всичките са блатото и дъното в едно общество, няма един балансиран образ - само материалистки, скрити и явни би сексуални, неуравновеени, слаби, агресивни, пасивни, подлоги, чалнати, нереализирани, някакви вживяваши се като старейшини и т.н.
Блато!

Гледай сега.... Малко странни въпроси задаваш. Не всеки, който ми е симпатичен, предизвиква желания у мен да се женя за него и да ми възпитава децата.
На почивки, обеди и вечери бих и съм излизала с такива хора, когато съм била 18-19-годишна.
Давид не е мой тип, повече ми се ходи на почивка с Енрике Иглесиас. Но това не значи, че трябва да го хейтя. Няма в Къщата човек, който да предизвиква мераци у мен да изкараме почивка заедно. Стоянов и Въшка са ми симпатични, но нямам никакво намерение да ги потърся след излизането им.

# 654
  • Между гори и планини
Ебру не ми харесва, налива масло в огъня, обижда и не чух нищо смислено от нея.
Не съм забелязала, но аз и много внимателно не гледам. Възможно е.

# 655
  • SF
Ебру даже не ми е ясно за какво е там. Ей, така... да има и една етническа българка.

# 656
Вярно, че Лена имаше карта с размяна.  Сигурно ще я играе

# 657
Калин винаги казва “освеМ”. 😁

# 658
Кога започна епизода, Михаела вече крещи.

# 659

От фейсбук, да се посмеем малко. 😂

Общи условия

Активация на акаунт