BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 21 182
  • 950
  •   26
Отговори
# 915
Ох, излишен е тоя патос в момента. И сега била отстъпила тя мястото си, о, Боже мой! Няма да си затвори устата сега в тик ток, да се обяснява колко е велика и добродушна.

# 916
Високият вот за Михаела е анти-вот срещу Лена… Не че самата тя е толкова харесвана.

Ако Лена е изгонена, а Михаела иска да напусне, трябваше и двете да излязат. Или Михаела да изчака до утре за извънреден лайф, както беше в предишните сезони.

# 917
Ама вярвате ли че публиката решава... И това да кажат, че Лена е с най-малък % не е нагласено. Аз не вярвам!

# 918
От мен глас за Давид! ❤️

# 919
Според мен битката за любимец ще е между Стоянов и Давид, а Ваньо ще е на дъното (може и Лена)

# 920
Давидчо ще си събере много гласове определено.  Аз ще гласувам или за Стоянов или за Котов. Ще реша утре.

# 921
Давам глас за Стоянов. Дано Иван и Лена са с най-малко.

# 922
Добре, че в крайна сметка си тръгна овцата, не се траеше. Не разбирам откъде събра 33% подкрепа, мислех, че битката за дъното ще е между нея и Лена.

# 923
Иван ми е по-голям дразнител от Лена. Тя просто кряка много, но той е агресивен и опасен. Дано е последен по вот и това да е автоматична номинация.

# 924
Причините за напускането й бяха меко казано несъстоятелни.
А пък Башар: "Бъди здрава, овца!". "Михаела съм!" Laughing

# 925
Гласувах за Валентин, напук на ББ. 😄

# 926
Мисля, че сега е време Цветелина и Елена да си покажат истинските лица. Те още от началото нещо не се харесаха, а сега, след като “главният герой“ вече го няма, ще можем да проследим какво ще стане между тях.

# 927
  • Между гори и планини
Не се харесват, ама обсъждат дружно като бабки на пейка пред блок .
Елена даде заявка за интелигентност и зрялост,  но е вкисната женица на средна възраст.
Кака ви Цецка моралистката ми е противна от самото начало. Подмолна е, налива масло в огъня, но иначе се снишава и не я дават много.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 00:02 от Доня Дафина Черешова

# 928
+1 и от мен има Стоянов.

Очаквам на дъното на класацията да са Лена и Иван, следвани от Стефан Паранормалния, Цветелина и Ебру.

# 929
Филип бричка сигурно ще гласува за Русото злато, както я нарече 🤪

Общи условия

Активация на акаунт