💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 55 413
  • 1 442
  •   38
Отговори
# 720
  • Дубай
За Коеджикова Иван е прав, ако не бяха кутиите нямаше да излезе от там.
Горди е слаба, но не е най-слабата за всички сезони, а АкваМани къде е?
Наталия на някои компонент добре се справя, на други е слаба, но нея и ръста и пречи.

# 721
Неочаквано , но се хващам , че Гиземката ми е любимката сред жените , много искам да се върне.  Пекин също харесвам , Наталия е ясна , и може би малко повлияна от форума захаресвах и Ръждица

Гизем е супер готина, тъпо че отново я пратиха на блатото. С нея в племето вместо Коеджикова и даже щяха да спечелят сега, защото съм сигурен, че щеше да мине трасето от раз. Много се надявам да се върне.

# 722
  • софия
Гордито и Чикаго ще са май - от изказването на Наталия така ми звучи.

Много я нахокаха от продукцията, в добавка и цялата предна седмица как я нахендриха - не им трябва вече, ще отпада.
Доктор Вет - също.

Гизи и аз искам да продължи още, но не вярвам.  Тя ще е от похабените участници. Жалко.

# 723
Наталия не се предава, минава си компонентите, не бих искала да я номинират.

# 724
  • Буркина Фасо
Трябва две елиминационни да има. Доста плява има да си ходи. Да махат по двама, трима.
Радостина не е доволна. Тая с битка няма да се отърве.
На съвет ще изгонят сигурно Дечо или Карина, ако сама пожелае.
Тъпо стана в игрите.
Искам Александър интелигентний втори номиниран.
заради плявата много силни, искащи да играят, си заминаха за да останат некадърните коалиции.

# 725
  • Дубай
Несправедливо е силни играчи като Гизем, Шопа и Карина да тънат в блатото, а играчи като Деси да продължават, защото играят коалиционно. Каква е файдата от тия коалиции, като в даден момент играта става индивидуална и си аут на 100% като дойде този момент. В момент племето я носят на гръб! Ако не е племето и нея я няма!

# 726
Аз ли нещо съм изпуснал,но защо Сапунджиева е толкова злобна към Александра.
Заради едното блато ли?

# 727
  • Дубай
Заради едното блато ли?
Деси не я харесва още от завоевателите,защото е слаба.

# 728
  • Варна
Заради едното блато ли?
Защото я прати на блатото.
Другата пък-Александра, каза че я праща, защото така и не са намерили общ език преди това и Сапунджиева изобщо"Не и е протегнала ръка, дори и по женски"

# 729
Дали няма да са Горди и Симона? Тая сцена между двете на пейката и после репликата на запеканката за приятелите в загубите може да наведе и на мисълта че войната е между бившите приятелки и Симона сама да е поискала..
И на, следващата елиминационна ще е точно такава на която Горди можеше да блесне ама я разминаха

# 730
  • На Изток от Рая
Мисля си, че ако евентуално Наталия и Гордиенко са на елиминация, дори да има силови елементи, Наталия е напълно способна да победи. Слагат едни халки и потните ръце на Гордиенко ще свършат останалото😂

# 731
Като отдалечиха камерите край огъня ми се видяха жълти екипи накрая в далечината.

Без да имам вътрешна информация и аз си мисля , че жълтите падат утре и са на съвет , а зелените в събота печелят залога на кастинг битката и пленяват един от сините мъже , според мене Чикагото или Калин .

# 732
Виждам какво прави продукцията. Няма нищо естествено, нищо реално в това риалити. Целта е постоянно да се променя посоката на вятъра. Което племе се радва в началото на епизода, трябва да плаче накрая. В началото завоювали три знамена, в края племената си ги връща, а завоювалият ги е направен смешен.
Жълтите са велики, защото могат и без шопа. Той пък ще търси отмъщение. Зелените побеждават дори гладни от блатото. Калин вчера велик, днес победен безславно. Другата седмица шопа се връща, а сините не се възползва ха да спечелят дори една победа без него. Ще изкарат сега хода на Калин грешен. Само си спечели враг.
Калин като го гледам как при всяка възможност иска да се жертва, не знам докъде ще стигне. 😢

# 733
  • Буркина Фасо
по подразбиране не трябва да има рЕално в рИалитото.

# 734
  • София
Оф,един и същи сценарий всеки сезон,но този бил различен. На феномените пожелах да паднат,за да разкажат наглата горда.
Калин  ще иска лично да я отстрани.
То и от загубилото утре племе ще има желаещи за тази задача.
За да ни е гадно на сините фенове,вероятно ще паднат жълтите,за да може зелените да си спечелят залога и да подсилят докторката да си развява коня с нашето момче.
Пепел ми на клавиатурата!

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 23:06 от avicom

Общи условия

Активация на акаунт