💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 60 585
  • 1 505
  •   69
Отговори
# 1 500
  • София
И аз се надявам в началото на утрешния епизод да ни завършат арката със сините и как си чакат Чикагото. Малко увиснаха, но си мисля, че ще го направят (дано).

Честити ни 100 стр.
Първи за сезон 7. И ги чукнахме в седмица със само един отпаднал участник.
Едно време ги минавахме още на третия ден. Grinning
НО, пак си е постижение. Simple Smile

# 1 501
Хора, как Доктора е на годините на Туджаров? Туджаров изглежда по-млад. Съжалявам. 😐¯\⁠⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯

# 1 502
То и Чикагото и Алекс са по- големи от него, но не изглеждат така един до друг Grinning ген, някой си изглеждат на годините, други младеят, трети изглеждат по- възрастни, отколкото са. Нати също изглежда по- голяма.

# 1 503
  • София
Тази година Фифо нещо не ги е подготвил добре всичките мъже (Ръждичка още чакам да я видя на многокомпонента индивидуална битка за да си завърша мнението). Дали просто е бил лош материала или е приоритизал бебето (което си е съвсем в реда на нещата де, да му е честито), но предната година излезлите от там бяха много по-добри от сегашните юнаци/
Аз се заинтересувах повече за това какви ги е вършила Михаела с нейните покемончета. Ами, нищо което да има и най-малката допирна точка с нещата които дават този сезон на битките. Клек с медицинската топка, ама на място искат да я хвърляш Joy, и после що на всяка битка ревем за смяна Joy
Обаче всеки път са преговаряли мантрита "жените трябва да се пазим, всички предни сезони мъжете махат първо жените". И както се вижда, само са ги наизустили (ама дали са го разбрали друг въпрос). Joy

# 1 504
Ако Иван се е готвил при Фифо....да се скрие някъде. Чеп за зеле не става от него (За ИванА говоря).

Иван се е готвил при Фифо и дори спечели кастинг състезанието,което провежда вече трета поредна година с голяма разлика пред другите.Иначе съм съгласен,че представянето му е доста разочароващо,което би могло да се оправдае с факта,че е малък и определено е доста пренавит за игрите,което се видя и в капитанската му седмица и много му пречи на арената.Мен ми дава малко вайб на Цецо,но за разлика от него Цецо беше безупречен по арената на почти всички елементи.

# 1 505
  • Някъде там...
Мирослав е живял 16 г. в Канада, явно оттам идва "канадската сила".
Скрит текст:

Доживях мъжете да се дърлят помежду си в женски форум. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт