💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 59 340
  • 1 500
  •   59
Отговори
# 1 455
На вчерашната битка имах чувството, че халките за рибките на момичетата, бяха вкарани по- навътре някак, защото нито една не клюмна надолу, както при Чикагото и Миро. Което за тях направи играта много по- трудна. Иначе аз харесах и Ваня, с Виктория особено снимани по- отдалеч изглеждаха като сестри, много сходна физика и визия. Би ми била интересна да я видя в игрите, освен ако не я абонират от ден 1 за блатото.
За новата седмица при сините, ако някой ще повтаря капитанство залагам на Лапунов или Ръждавичка.
Ивайло по- скоро няма да повтаря новата седмица, но от опциите които им остават в лицето на Николета и Алекс, определено първата вдъхва повече надежда.
При лечителите, ако Пекин не си спази прословутото обещание към Иван и не даде капитанството към мъж, тоест към него, според мен рискува да го загуби като съюзник, което в комплект с разклатената Коеджикова ще я остави с една Сапунджиева за съюзник, не може да си позволи това на този етап.
Мисля, че Дечо ще отпадне явно по медицински причини, поне един мъж, Чикагото или Шопа ще се върнат в играта, аз мисля за Чикагото, но ще видим.

# 1 456
  • София
Аз сега се сетих нещо за битката с бутането от четвъртък (тогава нещо се забатачих и забравих да го напиша).
Та тази битка дето беше между жълти и зелени би станала много по-интересна и непредвидима ако се провежда между три отбора вместо два (а още по зрелищна става дори с 4 отбора - т.е едновременно се бутат 4-ма вместо само два). Това на практика съм го виждал на други места (при колумбийците само с три, но в едно друго подобно бяха 4). При такава конфигурация динамиката и стратегиите стават на много по-високо ниво (различни отбори трябва да играят едновременно заедно и едни срещу други) и много по-трудни за прогнозиране и може би точно заради последното за жалост никога няма да го видим това при нас: продукцията хич не и харесва това да не знае предварително кой ще спечели на която и да било битка.

# 1 457
Билянка, така ми се искаше да са двойка. Ще са сладки Лопунов и Александра.

Сега гледах стори на Чикагото в ИГ. С Наталия са станали големи приятели. Явно продукцията за отношенията между тях е режисирала тяхната "кавга". Наталия го е поздравила с група деца в театъра. Много е миличко. Heart Eyes

# 1 458
  • София
Понеже "нищо не е нагласено" бях сигурна, че Пенелова ще загуби, щом жълтите не я избраха. Всички без сините (и Гордиенко) бяха захранени на гладните дестинации.
На Чикагото много му личеше, колко е недоволен от това, което му причиниха, навел глава, не смее да говори, сакън да не се изпусне какво наистина мисли. Аз лично не видях, как сините паднаха, защото ни даваха повече Йоана, която натискаше Миро в басейна. А после Чикагото мяташе кукичката на 50 см встрани. Абе нескопосан сценарий с незадоволително изпълнение.

# 1 459
Сега се ровех в ИГ на Лапунов. Въпреки, че рядко го споменавам, го харесвам.

Александра го е тагнала (и снимала) на някаква вила да и събира билки за чай... и сърчица има. GrinningДействието се развива тази вечер. Вилата е на 100км от София.

Те да не са станали двойка след предаването? Grinning
Puts Vida е фермата на Кристиян, явно са се събирали играчите.

# 1 460
Наталия и Чикагото са много цветни образи. От епизода от петък най-вече помня притесненията на Наталия. Те са си като отделен сериал. Наистина се надявам да са приятели в живота.

# 1 461
Да, много се радвам и на Наталия, и на Чикагото. Дано след предаването да останат винаги приятели. Личи си, че и двамата са добри души...
Александра и Лапунов не са подходящи за двойка. Той не покрива критериите на Алекс за мъж.
Всички нагласени от продукцията ситуации спрямо игри, участници, монтаж и т.н. са крайно неприятни. Но това е положението...

# 1 462
Въпреки, че е много натурален Чикагото, не мисля, че е злобен и злопаметен. Гори в играта и ги навиква двете по-слаби жени, но е добродушен сякаш. Прегръща Наталия, усмихва й се, закача я някак добронамерено. Като тръгнаха към блатото, прегърна Горди, целуна я главата дори. А, и в тази игра, тя се справи добре.
С три думи - за Чикаго съм. Да се спаси пръв от блатото. Иначе Рада ще го изхвърли на съвет. За Шопа няма да смее. Така Дечо и Горди са пътници. Жалко за Дечо. Искаше ми се да го видя в племе.

# 1 463
  • София
Понеже "нищо не е нагласено" ....
На Чикагото много му личеше, колко е недоволен от това, което му причиниха, навел глава, не смее да говори, сакън да не се изпусне какво наистина мисли. Аз лично не видях, как сините паднаха, защото ни даваха повече Йоана, която натискаше Миро в басейна. А после Чикагото мяташе кукичката на 50 см встрани. Абе нескопосан сценарий с незадоволително изпълнение.

Чудех се и аз дали да го напиша това... Чикагото беше потънал, това просто не беше той. Сигурна съм, че са му разяснили най-после къде е попаднал и какво се очаква от него според Договора. Затова и така си промени отношението към Гордиенко, даже я прегърна и целуна по бузата, което за човек като него означава "мир". Не може на единия ден да трепери от бяс само като й чуе името, а на другия да я подкрепя, той не е толкова добър актьор. Изяснило му се е, че поведението на Гордиенко, яденето, мрънкането, не минаването на стената са по нареждане на продукцията, не лично нейни решения и няма за какво да я вини. Особено след като и той направи същото на рибата, просто правиш каквото ти казват и толкова.
Шибано, нагласено предаване. Така могат да направят и някой варел победител, та какво остава за третото храстче в ляво Simple Smile

# 1 464
  • София
Шибано, нагласено предаване. Така могат да направят и някой варел победител
Аз отдавна съм им претръпнал на "нагласянките" и не ме дразнят изобщо ако "армаганите" са равномерно разпределени между племена (никой не иска да гледа цял сезон едно и също племе на резиденция или плаж/изолатор) или отделните участници. Обаче побеснявам когато благинките отиват само на едно място (или много малка групичка хора, но дефакто свързана с този който накрая хапва бонбончетата). Rage

# 1 465
Според мен Чикагото много бързо се приобщи към ситуацията. Бързаше да обясни, че пращането на Шопа на блатото е изцяло решение на Калин. Исками се с Шопа или да играят в едно племе или да се изправят един срещу друг и ще се надявам Калин да победи.

# 1 466
О, на мене играта зад Игрите даже ми е по-интересна от самите Игри, които така или иначе гледам като ШООЛ. 😁

# 1 467
Обзорът ми за седмицата е, че си влизаме в обичайния сценарий. Силните играчи, прецакани от продукцията, които няма да са крайни победители. Изгърмя и моята прогноза със Шопа - очевидно не се харесва на продуцентите. Чикагото и той. Тази седмица изплуваха двама кандидат победители - Калин и Мирослав. Силно се надявам продукцията да има нужда от Великолепний, освен от Император, защото Калин ми харесва в пъти повече от Мирослав. Но втория изплува успешно от миманса и им нужния 'морален кодекс', за да го издигнат в победител - не е арогантен, не се перчи, тих, уважава и пази жените(как си хвалеше Йоанка). Калин има в пъти повече от всичко това обаче. Само че никога не е печелил толкова обичан участник и  просто не мога да повярвам, че ще се случи.
Иначе ми писна от това пренареждане на племената. Не знам дали наистина вярват, че правят играта по-интересна или просто им е кеф да се гаврят с участниците, но и в двата случая не мисля, че постигат търсения ефект със зрителите. Все пак, щом още гледаме, значи успяват.

# 1 468
Прекалено ми е симпатичен Калин, за да му пожелавам да спечели Игри на волята. Сто пъти по-добре за него ще бъде просто да стигне до финал и нещастно да отпадне ... на топчета.

# 1 469
Прекалено ми е симпатичен Калин, за да му пожелавам да спечели Игри на волята. Сто пъти по-добре за него ще бъде просто да стигне до финал и нещастно да отпадне ... на топчета.
И този коментар е доста точен. Като нищо точно така ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт