💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 61 344
  • 1 507
  •   78
Отговори
# 1 380
  • София
Аквамена си е велик.

Шопа е прекалено сигурен в победата си и това леко ме притеснява...

Според мен Ивайло искрено се зарадва, но знае ли човек, кой какво мисли.
На Николета и Александра им личеше как посърнаха, но Ивайло и Кристиан се зарадваха искрено. Но мога и да бъркам.

# 1 381
Браво, много "приятно" съм впечатлена ! Десет епизода даже не знаем кой е Миро, нито с игра блести, нито с умения, нито с характер и видиш ли, изведнъж е обявен тук за супер звездата на сезона, след снощната нагласена битка. Всеки е свободен да харесва който си иска, но то пък чак толкова внезапно величаене от нищото....Поздрави на Дидо за изчерпателните данни по въпроса за великия Миро.

# 1 382
  • София
За Миро писах още преди повече от две седмици. 😁😈
Сега изведнъж стана много обсъждан и то заради най-тъпата битка в историята. А, нема смисъл...

Ол Старс е по-вероятно да няма, заради тази тъпотия, Турнири на волята. Опропастиха си Ол Старса с този измислен турнир.

Айдеее Викииииии

# 1 383
  • Буркина Фасо
Браво, много "приятно" съм впечатлена ! Десет епизода даже не знаем кой е Миро,
този сезон е така. сапунчета, ръжда, краварка, гьозлеми ...Grinning

# 1 384
Тези що не слушат Дино? Тази Пекин пак ги подведе. Не са ли гледали предишните сезони. Направо не ми се вярва, че избраха човек , който досега не е бил, на вид поне изглеждат еднакво, обаче...Дино си е треньор и има точно око за преценка. Направо .... този човек не знам как издържа, аз не бих с тези оцеляла ((

# 1 385
  • в моя гьол
Оф, давайте го! Давайте го тоя чек на шопа и да се свършва! Този човек цяла година сън не е спал. Само игри на волята са му били в главата.
Много ми е забавна тази самонадеяност на Шопа. Верно, силен на арената, ама все си мисля, че това фукане ще му изяде главата и ще го сготвят в един момент.

# 1 386
  • София
То реално в тази битка липсват най-силните елементи на Вики.
Халки, маймунски изпълнения и плуване. А тя и на пъзели е добра.

# 1 387
Предвиждам победа за Виктория и после зелените да гладуват в резиденцията. Мисля и миналата година го имаше, не вярвам да го изпуснат, пък и ще икономисат бая пара

# 1 388
На Шопа в началото симпатизирах. Радвах се като нареди дисковете и рязко спрях да го харесвам. От игрите в които е участвал досега не се е откроил с нещо кой знае какво. Не го видях да превъзхожда много. Направи ми впечатление, че когато Кристиян се върна от капитанска и разказа за Калин, че ги е превъзхождал и че е спряган за един от финалистите на Гогата погледът му се промени. Вече му беше враг.

# 1 389
Много са сходни по физика, но синята има една идея по красиви бедра Simple Smile
Иначе ми прави впечатление, че и двете имат добра тактика с куките - захождат отдолу и така не си свалят халките. За разлика от вчера.  та може би до голяма степен Пелипенко вчера прецака играта на сините с нейната техника.

# 1 390
  • София
Нямам търпение за битката на блатото. Ще е епичен дуел между Шопа и Чикаго. Дано само не дадат някаква статична битка.
Сори за дамите там, ама Чикагото и Шопа нямат място на блатото. Това е безумие.

# 1 391
Георги Общия ли е аквамен?

# 1 392
Аз пък искам да е статична блатната, това е начинът Шопа да изхвърчи, Чикагото и Горди ще се подкрепят по неволя

# 1 393
  • София
На Георги Янев ли казваш общия? Защо общия?
Да, той официално е Аквамена на Игри на волята. Трябва Фелпс да влезе за да го бие, хаха. Тук не говорим за най-бързите времена (Радо е най-бърз), а за какво впечатление е оставил. Той правеше шоу и плуването му беше мега зрелищно.
Макар че и Радо как дърпаше лодката в сезон 5, лооол.
Имах велики гифчета тогава и с Аквамена и с Радо моторницата.
А и на Фифо бруста и как бие Жорката с техника в една битка.
Потърси темите за сезони 4 и 5. Ще намериш гифчетата под основната тема. Всичко си стои там.

# 1 394
Георги Общия ли е аквамен?
И аз това се чудя. Бях за него още като се хранеше, с такава усмивка им го сервира какво е избрал и така му се израдваха всички, че...)) После си се хранеше с чиста съвест човека, а другите все го пращаха на елиминация. За мен той е истинският победител в техния сезон- Не Алекса, не Фифо, а Георги. Чак после в интервюта си каза как решавал пъзели, колко е тренирал и изобщо колко труд е вложил и колко добре подготвен е бил. Но...и него го ощетиха. Поне с Фейгин се харесаха, ама нещо към този момент май не са заедно.

Общи условия

Активация на акаунт