💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 55 658
  • 1 445
  •   25
Отговори
# 1 410
  • София
Малко е обидно за доказано добри участници от минали сезони да не залагат на тях. В тази игра конкретно е и на късмет.
А за това, че вече взимат и такива, които са се явявали няколко пъти значи ли, че вече няма много желаещи, които да им харесат като потенциално сеирджийски или вече са станали в пъти по-добри от предните си опити?!

# 1 411
  • София
Басейнът е тинест , за да не виждат торбичките.
Басейнът си беше точно толкова тинест още от първия ден в който го напълниха някъде през Юни. Не е специално за тази битка JoyJoyJoy

# 1 412
  • София
Не сме я видели Ивана как е на халки, плуване и пр.
Но е странно, изглежда много атлетична. Тя какво каза, от 3 години се пробва. А вместо това ни пробуват разни неможещи.
Не сме я видели, но сме видели останалите, които как са минали кастинга е мистерия..
Търсят профил, но тоя профил трябва да има някакви качества,..все пак.. Иначе с техния профил са за Фермата, Ергенът и т.н..

# 1 413
Еее нищо не познавам в тези игри, няма да прогнозирам повече... или ще прогнозирам това което не искам да става

# 1 414
Реално Виктория няма кой знае каква мотивация в случая

# 1 415
  • София
Не видях манипулации. Просто Ивана имаше много късмет с фалшивите куки. Но и беше по-бърза някак си.
Браво и честито на Ивана.
Вики Пенелова ако не участва в Ол Старс, това е загуба за Игри на волята. Не за нея. Но те си знаят там големите умници.

# 1 416
Реално Виктория няма кой знае каква мотивация в случая
Даже обратното. Може би искал те да се нахранят. Wink

# 1 417
Хубави думи на Пенелова!
All stars /Old stars /  явно ще е сезон 10, така че да дадем път на неучаствалите!

# 1 418
Според вас следващия епизод за кого идва линейката? Според мен за Дечо

# 1 419
Мен пък най ме изкефи тази неистова 100% неподправена радост, тези прегръщанки и изобщо много чисти малки нещица. Това са малките моменти, за които изобщо още гледам предаването.. Simple Smile

Иначе, този път 90% от торбите умишлено им се виждаха куките (басейна) Дали антуража не си е свършил работата или продукцията ги пощади двечките - нямам идея... Макар, че го има и варианта Павката просто да е бързал за вечерното диско у некоя кръчма ахахахах

Тази рибарска драма, този път гледах внимателно за ринговете. И на двете страни ми се видяха много добре фикснати към дъските, нямаше нито една халтава Smile Случаеност? Не знам.. Ма май Павката наистина е искал бърз край на драмата Satisfied

Кой се Утрепа на блатото? Изглежда китаристчето го е свил корема Satisfied

# 1 420
Малко е обидно за доказано добри участници от минали сезони да не залагат на тях. В тази игра конкретно е и на късмет.
А за това, че вече взимат и такива, които са се явявали няколко пъти значи ли, че вече няма много желаещи, които да им харесат като потенциално сеирджийски или вече са станали в пъти по-добри от предните си опити?!

Това , че не са те взели от първото кандидатстване не значи , че си слаб играч  просто продукцията си избира участниците не само на база физически качества и възможности , виждате , че се вкарват различни образи и характери , за пример ще ви дам Кралев , който на кастинг  битката  при Фифо за сезона в , който влезе той завърши на 7 или 8 място от 10 или 12  мъже в неговата група и те взеха него въпреки , че много от мъжете бяха постигнали много по - добри резултати от него на кастинга , така , че не съдете по това колко пъти е кандидатствал някой , а гледайте представянето на арената там няма как да те излъжат.

# 1 421
Тези що не слушат Дино? Тази Пекин пак ги подведе. Не са ли гледали предишните сезони. Направо не ми се вярва, че избраха човек , който досега не е бил, на вид поне изглеждат еднакво, обаче...Дино си е треньор и има точно око за преценка. Направо .... този човек не знам как издържа, аз не бих с тези оцеляла ((

И по добре че не го послушаха. Както писах и преди Пенелова с нищо не я запомних от нейния сезон, същата работа и сега.

# 1 422
  • София
за пример ще ви дам Кралев , който на кастинг  битката  при Фифо за сезона в , който влезе той завърши на 7 или 8 място от 10 или 12  мъже в неговата група и те взеха него въпреки , че много от мъжете бяха постигнали много по - добри резултати от него на кастинга , така , че не съдете по това колко пъти е кандидатствал някой , а гледайте представянето на арената там няма как да те излъжат.
А ти на кое място завърши на този кастинг? Wink
А за представянето на "арената" ами как да ги гледат там, като само при Гого трасетата които прави на тренировките си имат някакъв смисъл. Всички вече разбрахме как и кои точно се "избират" на тези треньорски кастинги, и резултатите от лятото от арените (които сега наблюдаваме в екстаз) говорят сами по себе си. Joy

# 1 423
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Дечо ли е пътник? Няма кой друг.
Пуснах си последните 5 минути,за да видя промото за епизода в понеделник.

# 1 424
Гордиенко? Нали все нещо не й е в ред...

Общи условия

Активация на акаунт