🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 76 429
  • 2 111
  •   49
Отговори
# 2 100
Като говорим за Пепи и рекламите 😀😀😀
https://vm.tiktok.com/ZNdWAMcnT/

В случай че не искате да отворите линка, рекламира препарат за петна от пот и дезодорант 😀

# 2 101
Анчето рекламира сатенена калъфка за възглавница и четка за коса от глигански косми,разбира се има подигравки под видеото и "достоен"  отговорЪ  Satisfied:

SatisfiedSatisfied

# 2 102
Наваксах, после ще ви чета. Момичета в силен потрес и шок съм....обяснете ми , в какво огледало Лили се вижда много по-хубава от Виктория. Искам да си купя такова , за ценой не постоим. Joy . Мразя да се изказвам за външия вид на друга жена , освен ако няма какво хубаво да кажа , но Лили....ъ да кажем е много средна хубост , каквато е и Виктория , абсолютно един дол дренки ...защо изобщо се коментират на тази тема

# 2 103
Коя каза, че и трябвал някой ИДИОТ да я размива, Киара ли?

# 2 104
Анчето рекламира сатенена калъфка за възглавница и четка за коса от глигански косми,разбира се има подигравки под видеото и "достоен"  отговорЪ  Satisfied:
Тази и по хотелите ли си носи икони?

# 2 105
  • В Града на Липите
Анчето рекламира сатенена калъфка за възглавница и четка за коса от глигански косми,разбира се има подигравки под видеото и "достоен"  отговорЪ 
Аз реших че рекламира работно облекло Grinning
На Петър рекламата е брутална Grinning на потен чехъл.

Сори, тази вечер съм малко злобна Relaxed

# 2 106
Сори, тази вечер съм малко злобна Relaxed
Абстиненция за любовта в рая Joy

# 2 107
  • here and now
Друго ще да е. Аз ни любов ни рай видях до момента... Mr. Green

# 2 108
Как е възможно Виктор да е тоооооолкова досаден? Според мен Дениз умира от скука с него, изобщо не ги виждам заедно дългосрочно.

# 2 109
Как е възможно Виктор да е тоооооолкова досаден? Според мен Дениз умира от скука с него, изобщо не ги виждам заедно дългосрочно.
видели са ги с кристина в една кола, така че Rolling Eyes но ако слуховете за бившия ѝ са верни, може би денис ѝ се е приискало малко скука.

# 2 110
видели са ги с кристина в една кола, така че Rolling Eyes но ако слуховете за бившия ѝ са верни, може би денис ѝ се е приискало малко скука.
Kои слухове, и кой бивш?Trollface

# 2 111
Даже бельо ми звучи доста по-приемливо от реклама на франзели.И снимки с някакви мекици има...😀
Така, че нивото е високо и каласно.Ще каже човек, че е топ хирург в някоя столична болница, а семейството и се занимават с животновъдство и тя сама е постигнала всичко в живота .Важното е  че имат самочувствие.
Така е, но тя определено ми прилича на тези жени, които искат мъжът до тях да е доста повече от тях самите.
Според мен и тя има същите щения като Шерминката, но е по-обрана и не е такава простачка.
Неслучайно е била в леглото на доста известни мъже. Като се напи и започна да се хвали с това, та дори Шармин се слиса.

Истината е, че Шармин само може да мечтае някой толкова известен политик да вплете в мрежите си. Тя дори не помни имената на тези, с които е била, защото при нея е просто бизнес. А госпожа Криса както я гледате невинна и студена, така и може да разведе някой политик или известен мъж. Истината е, че е много по-добра в играта, която Шермин иска да играе. Онази само се хвали, а я поръчват за 1-2 нощи.
Крисито ако сега е с Петър като нищо може да го използва, за да се натресе на Буков. Grin Известен актьор и като бонус красив, та хем да плакте окото, хем да може да я набутва във филми, сериали. Ей това иска ледената кралица, от мен да знаете!

Анна може само да се учи от Криси.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 00:47 от Недка Кокетка

Общи условия

Активация на акаунт