🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 80 706
  • 2 132
  •   8
Отговори
# 225
Брех, как се оживи Кристина! С какъв ентусиазъм заразказва за Петканов и политика...
Лягахте ли, ами естествено, че си лягахме...Много откровена мома излезе. Петър вдигнал кръвно и  пак наум я нарича малоумницата.

# 226
  • На морето!
Сега ще е готино ако Петър се събере с Ана, нали много се подкрепят двамата 🤣

# 227
Скоро не бях гледала толкова елементарен мъж по телевизора.
Утре гледай пак. 😄

# 228
  • на последния етаж
Кристина се напи и тя....Верно забравят за камерите около втората седмица Grinning
Тя нали не пиеше? Така обясняваше на срещата с Ву...

# 229
Бащата на Орлин. Правете разлика.

Правим, правим. Но съм готова да се обзаложа, че много отдавна на детето му е прехвърлено, приписано и т.н. каквото трябва. Такива хора не си оставят магарето у реката и не чакат до края на живота си да си оправят делата и имотите. А и в политиката винаги има риск рязко да ти издърпат килимчето изпод краката, та се действа своевременно.

# 230
Дали пък не си направи сепуко на телевизионната кариера Крисито? Татко и ще ѝ дърпа ушите.

# 231
Аз освен за темата, искам да благодаря и на продукцията, че така добре ми даде да разбера "младото" поколение. Щом 30-годишни хора се държат както ние се държахме в гимназията осъзнах, че съвременните млади хора узряват емоционално много по-късно отколкото ние, по-старите поколения. Това, което гледам тази вечер е един ажиотаж подобен на нашите по време на лагери и бригади в гимназията. Божке, тези хора не са готови да гледат деца, защото те самите са изключително инфантилни. Поведението им е...направо думи нямам и то на всички там! А са хора в не особено млада възраст, все пак повечето гонят и са минали 30-те, не са тийнейджъри на по 18....

# 232
  • Пловдив
Накрая всичките ще се бият за Киара. Тя ще излезе най-читавата.

Не бих се изненадала, не мисля че беше уместно нейното включване, но май ги изнерви церемонията на розата и Шермин и се отдадоха на алкохол. С кой е ходила не е най-готиното нещо да обсъждаш пред възлюбения си.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 23:59 от alice_ in_ wonderland1

# 233
Най-накаря на тоя синхрон Кристина не прилича на лелка Joy
Да се носи повече така

# 234
Е, аз като я чух как говори на Петър... Баш пияна си беше. И сега продължава с Габата.

# 235
  • # супернатурална #
Права е Кристина, какво ходи да се оплаква на мама и тате от лошата жена.  Не, че е хубаво да говори така, без значение мъж или жена, ама откакто я наричА "малоумница" искам да го сдъвче и изплюе.

# 236
Абсолютно намирам чалгаджийката със шпагатите (по Шермин), за най-готиното момиче вътре! Бре, какви неприятници вътре, егати кошмара, братче! А най-красива е на тоя съсел Джани приятелката - много екзотична! Шерминатора може да гледа и да цъка с език под издяланата си писта!

# 237
Кристина ми е много нелепа вече и тя.
Говори за бившите си пред очите на Петър и после драматизация!
И той не е стока, ама в случая има право.

# 238
Не вярвам да е Василев, Габи каза: оо, този е много хубав

# 239
Много бързо му мина Joy

Общи условия

Активация на акаунт