🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 81 026
  • 2 132
  •   3
Отговори
# 840
Изглежда - и то това е същият приятел, който тръгна с Емануела след него.
Или не са били двойка този приятел и Йоана, или Елвина наистина много си я обича.

Нееее! 🤯
Явно наистина я обича. Или поне засега така си е наумил
Йоанка е хубавка, младичка , а напоследък и доста турсено лице . Става доста известна и Марто това много го устройва.

# 841
  • Street of Dreams
Когато видях Мартина много отблизо, се изненадах колко мъничко е лицето й. Беше с опъната назад коса. Тук масово считахме, че прилича на питка. Видя ми се дребничка, фина и слаба. Може и с Кристина да е така. Последната иначе изобщо не намирам за красива, съвсем обикновена е.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 21:48 от OnDiNe_

# 842
или Елвина наистина много си я обича.
Или е комплексиран егоистичен нарцис, на когото все по-рядко му връзват, и който все пак осъзнава, че по-добре няма да става, та залага на “сигурно”.
Но ми харесва романтичната ти нагласа Heart

# 843
И аз я гледах Мартина- според мен е отслабнала и може да е разградила лицето, че го беше набухала с филъри.

# 844
Мартина още като млада изглеждаше по-пухкава в лице, може би заради по-кръглите черти. В предаването чак се стреснах като я показваха в цял ръст, че всъщност е доста слабичка тип 48 килограма.

# 845
В момента гледам епизода от вчера. Виктория ме изумява. Да си въобразява, че Петър и Кристина се разправят заради нея???? Наистина е делулу.

# 846
  • In The Middle Of Nowhere
Някой знае ли дали Габриела (Габа) има брат или сестра?

# 847
Искрено пожелавам на Петърчо да се обзаведе с баджанаци бензинджия, тракторист и арматурист.

# 848
Като Кристина стана от шезлонга и Петър седеше на него - как я нарече? Бяха с Дениз.
Предната вечер в спалнята ...Петърчо какво й е говорил за неговите връзки (бивши), когато се фръцна и отиде да пие с компанията?
Нарече я "пръдня"

# 849
Кристина със сигурност се е срамувала от "кавалера" си в Рая,когато го е изгледала след излизането си Laughing

# 850
  • Варна
Аз също възприемам Кристина за жена с нехубаво тяло, като мекица е накак, мека е и по- широка в торса, краката също не се издължени и струговани, в дупето е добре.  Не се ли хване да тренира ще се отпусне съвсем. Отделно ретро визията в главата …Мисля, че ще изглежда по-добре ако забрави тези червени червила и намали гримът,за косата даже дума няма да отварям.
При Дениз е започнало едно свличане на лицето също, затова изглежда така повехнала, разчита на слабото си тяло, но и там скоро ще започне главоломна деградация. Все пак не са първа младост мацките. Много искам да видя още снимки на бижутеркатан и особено на родителите й, откъде идва тази екзотична хубост се чудя. Само субтитри трябва да й слагат на нея, ама хайде ,прощавам заради красотата .

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 21:53 от Ivka_smile

# 851
Петър да не е израснал в някое село?
Ама такова далеч от цивилизацията... Ако дрънка такива глупости по адрес на Кристина след предаването - не му прави чест.
Аз съм супер консервативна относно някои неща, но явно имам малко повече капацитет от него, за да знам, че аз консервативна мога да бъда само и единствено спрямо себе си и моите решения и действия. А не да казвам на другите как да живеят и какво да правят. На който не му харесва друг как живее, какви избори е правил и прави в живота си, да не се хваща с този човек, пък било то и наужким, само за да го дават повече време по ТВ. Не знам ще има ли някога в българския ефир реалити от какъвто и да е тип, в което да няма поне едно момиче, което да бъде изкарвано леко от някакви си участници вътре или от същите по Преди обеди, подкастове и тн след края. И то обикновено от някой смотльо, който се е засегнал, че не го е чакала него през целия си живот или че си е продължила живота без него, след като го е видяла колко е зле. Едно е зрителите какво мислят и коментират, а съвсем друго самите продуценти и участници какво си позволяват. В последния Ерген Мартин изби рибата в Преди обед, нищи бившите и настоящите на Даниела, тюхка се, че бил лъган, мамен и изоставен, а развръзката към днешна дата май за друго говори. В Острова на 100-те гривни Биляна беше подлагана на кръстосан разпит от цяла озверяла тълпа с кого, как и колко пъти е спала преди Берке. Миналата година в Къщата на инфлуенсърите, Валерия от сезона на Алек също беше изкарана едва ли не недостойна за Янков от самия Янков, защото преди това с не знам си кого била, Даниел ХаХо я наричаше как ли не после и по подкастове. Тази година се опитваха да обиждат Йоана, че спи с чичовцИ за пари. В първия сезон на Диви и красиви, Николай, като разбра, че няма да ги бъде със Симона, я изкара и той каква ли не, само защото тя не го харесваше. Във втори сезон Джулия беше обвинявана, че си сменяла партньорите като не знам си каква, понеже се отказа да играе с един, който не знаеше в коя от всичките си енергии ще се събуди...
Въобщеее... Предлагам на продуцентите да си подбират по-адекватни участници и от двата пола, за да се спре с тая тъпа пропаганда.

# 852
Какво значи не са първа младост? Някои нямат и 30. Габриела и тя е стара чанта на 24 сигурно. Няма общо с възрастта, а с начин на живот. И корекции.

# 853
# 854
Днес май влизат нови..

Общи условия

Активация на акаунт