🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 37 963
  • 1 118
  •   90
Отговори
# 480
  • София
Случйно попаднах на това видео. Не знам дали е споделяно, но тук Шерминаторката разказва за произхода си и за езиците, които говори. Родният и баща, както и вторият са с турски произход. Говори още руски покрай бившият и, както и турски. Нямах нерви да изгледам всичко.
Тя споменава, че апартамента в Дубай е бил нает от бившият (немеца), а днес останахме с впечатление, че е нейна собственост. Или поне това трябваше да си помислим.

Tук Шермин ми се вижда доста по-нормална. Не използва "рИално", почти не се чува "ъ" в края на думите, комуникира на съвсем обикновени теми. После явно се е взела много насериозно и като център на вниманието. Егоцентризмът и нарцисизмът ѝ са надделяли.

# 481
Скрит текст:
Не съм много съгласна за мъжете с възможности, айде Руди - Ок, има там някакви, ама Петканов го зарязваха 1000 пъти, защото е лентяй. Бащата на Криси има достатъчно пари, просто нея я гъделичка да е известен.
Какви пари има пък бащата на Криси?!? ха-ха-ха
[/quote]
Едва ли е на хляб и сол с кантората.
[/quote]
Каква кантора??? Баща й има малък цех за дървообработване.
[/quote]
Ми дай повече инфо, информирай ни Grinning
[/quote]
Тя кога е казала, че баща и има кантора Laughing
Баща и има цех за дървообработка във Бяла Слатина, никаква кантора няма, а тя не знам какво точно работи при него, обаче от години си я отглеждат девойката и е доста поразглезена. Иначе си е доста хубава и на живо, доста по-естествен вид има от другите девойки в къщата.
Аз лично не знам тя да е работила нещо, по-скоро е била на някой стаж във някоя кантора и от там е тръгнало.

# 482
Криси каза, че работи в кантора и отделно помага на родителите си. Не е казвала, че работи в кантората на баща си.

# 483
Криса като реши да се хвали с кой е била, не бих казала че говореше за бивши гаджета. Grinning Даже мисля че Шермин и направи забележка да не говори с имена.

# 484
"Преди обед" от днес с коментар за изказването на Кристина от снощи:

https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/studio-ergenat-ljubov … h-i-kakvo-ne.html

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 17:42 от Berussa

# 485
Петър, горкият, така тежко преглътна, като чу за 6-те хиляди на Криса. И после повтори същата сума, като ехо.

# 486
Това с кантората на бащата на Кристина може да е тръгнало и от мой коментар при предишното й участие, че е такъв юрист, който най-много да носи папките в кантората на тате. Laughing

Криси каза, че работи в кантора и отделно помага на родителите си. Не е казвала, че работи в кантората на баща си.
Криси каза, че е юрисконсулт във фирма.

# 487
Може да е юрисконсулт в дърводелския цех. Може тате да я е назначил да трупа стаж.

# 488
И моят спомен е, че още от предишния сезон се коментира, че баща ѝ е някакъв много голям адвокат и през цялото време се чудех как може да е толкова посредствена, ако е така. Явно не е било така.

# 489
Хахаха, аз наистина си мислех, че има кантора. Ще прощавате. Grinning

# 490
  • София
Честно казано, и аз мислих, че баща и е адвокат, дори си мислих, че е основният, който представлява всички видни земеделци от района Grinning Не знам как съм си го измислила, явно някой ми го е казал или съм прочела някъде. Но е хубаво, че истината излезе наяве.

# 491
  • # супернатурална #
Шерма е златна кокошка за такива предавания, само да бяха подбрани по-прецизно останалия каст. Толкова е ниска топка, че чак ми липсва една Елена с две изречения (на български и немски) да я сложи на място. Една Дениз има потенциал, но толкова да пази поведение, а и сигурно няма вяра на нервите си и...уйде коня в ряката, ще изкочи "изрод мръсен" и изкривеното от злоба лице.
Поне сценаристите да подхвърля някоя реплика на кандидат актриси и певици. Примерно:
Как няма да си мислиш, че владееш пет езика, като в теб се борят за надмощие поне три личности, всяка от които вярва, че език се научава в креватната академия.
Най-много да владееш недобър устен френски.
И имаш наглостта да говориш за конска захапка, като твоите зъби се побират в устата след силен напън на устната мускулатура.

# 492
Кристина не е по различна от Шарнир. Едната си заявява гласно какво иска, а другата подмолно с роли и чалга клипчета иска да се набута в политиката. Важно е да хванеш някъде окото, после имаш дипломата ( право) и Дани Каназирева номер 2 или кметицата на Момин проход🤣

# 493
Пиша сега, за да се обявя в защита на Кристина и Киара...
Разбирам, че много хора биха желали Киара да постави вербално Шермин на мястото й. Разбирам, че Кристина много се издънила като се разприказвала за бивши гаджета.
Но! Едно моментно поведение, недотам на висота в очите на обществото, не означава даденият индивид "да ти падне в очите". Точно редките издънки водят до преекспониране от гледна точка на общественото мнение, а редовните простотии започват да се приемат за нормално поведение на дадени индивиди.
Всички сме хора и повечето сме като Киара и Кристина ( говоря за себе си и моята гледна точка). За жалост, не мога, а и не желая да бъда обръгнала нагла, високомерна и креслива простакеса от рода на Шермин и Габа! Даже с риск да падна в очите на някои.

# 494
На Габриела обаче не е моментно поведение. Това момиче не знам къде е расло и къде живее, но като я гледам, виждам и чувам само гето и дъно. Толкова неприятно, грубо, циганско, мутренско, агресивно, пошло, просташко поведение! В ефир целенасочено да крещиш " маймуно" към който и да е.

Общи условия

Активация на акаунт