🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 69 799
  • 2 023
  •   60
Отговори
# 705
Невъртящата кючеци Joy

# 706
Ники Николов в момента е в БТВ и гостува в "Преди обед", за да разкаже за новите трима ергени.

# 707
И на мен ми беше скучен епизода. Все тази ли мъка ще е до декември?

И вътре май вече жените ги приемат по корекции. 1-2 НЕоперирани за цвят, вместо да е обратното. Жалко, че на кастингите одобряват предимно бръмчалки.

# 708
Петър на мен ми е противен , обратното на повечето мнения тук . 😄
За мен има разлика да демонстрираш близост в предаването и да говориш , че си била с някой извън него. Всеки си има минало , едва ли е била с двама мъже Кристина ,синът на Петканов може да чуе и от баща си какви ги дрънка по подкастове , не е казала кой знае какво . Той така беше  унижил Александра с тези куфари и гнусните колажи , че Кристина е най-малкият проблем.
За мен тя е права в ситуацията , ок станало му е неприятно , но наистиан всеки си има минало , а и аз съм съгласна с нея, че му е много важно пред камерите да се покаже в добра светлина .

# 709
  • В Града на Липите
Повечето упреци не бяха за миналото на Кристина, а за начина по който изложи това минало.
И Дениз има минало, но не го развява, като трофей.
Всеки може да се изложи в даден момент, въпроса е как ще излезе от ситуацията. Нейния на мен ми беше неприятен, но явно си има самочувствие жената и Петър на й е от категорията мъже, към които се е насочила, затова май се чуди, как да го разкара.

# 710
То пък голямата хвалба, че някой си е лягал с Петканов и Руди. Поне да бяха някакви наистина сериозни хора, а то.... Мен щеше да ме е срам да го кажа това.

# 711
Мартин и Йоана са в Надкаст за Трейтърс и си признаха, че са заедно... не че не личеше хахаха

# 712
Мартин и Йоана са в Надкаст за Трейтърс и си признаха, че са заедно... не че не личеше хахаха

Може ли линк

# 713
Колкото е грозно мъже да обясняват с коя са спали, че всички да разберат, толкова и жени да го правят.

# 714
  • Sofia
Невъртящата кючеци класна дама с рокля сложена на пъпа, имаща претенции кой бил от махалата, се е събрала с една сюрия мангасари снощи
Сигурно са ѝ пяли кючека с нейните мудри 🤌💸 за милионер/милиардер,олд мъни и т.н. 💶💰💷
Може и за участия да я викат,както Беба от ББ мин.год.

# 715
То пък голямата хвалба, че някой си е лягал с Петканов и Руди. Поне да бяха някакви наистина сериозни хора, а то.... Мен щеше да ме е срам да го кажа това.

И аз така смятам- с тези и да съм спала няма да се похваля! LaughingLaughingLaughing

# 716

Те май не са се разделяли изобщо....

# 717
Е глупости , как си ги решавате тези неща?

# 718
  • Пловдив
Освен физическо насилие, има и емоционално такова, което също много болезнено ранява.- За Джани и уж безобидността му.
Също като много от вас превъртах епизода.Безумна тъпотия.Дано четат продуцентите на шоуто.

Аз определено не го вземам на сериозно, според мен е поза, надува перки, прави цирк, иска да е на първо място като всеки Лъв. И точка, отделно не съм никак съгласна с това жалене на Габриела, тя много добре го е преценила вече, видяхме от синхрона, нямат деца, семейство, за да има нещо да я държи при него на сила, просто може да го остави. Виждаме, че явно не иска, не ми изглежда потисната или задържана. Толкова за тях и тяхната връзка. Щом се обичат, да са заедно. Бих казала, че съм ок

# 719
Невъртящата кючеци класна дама с рокля сложена на пъпа, имаща претенции кой бил от махалата, се е събрала с една сюрия мангасари снощи
Сигурно са ѝ пяли кючека с нейните мудри 🤌💸 за милионер/милиардер,олд мъни и т.н. 💶💰💷
Може и за участия да я викат,както Беба от ББ мин.год.

Нещо от сорта на Ивонето от ББ миналата година. То световна слава, то Монако, Дубай, любовница на световни футболисти и накрая с Гошо Ланеца под ръчичка джемсешъни из махалата.

Общи условия

Активация на акаунт