🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 47 571
  • 1 464
  •   137
Отговори
# 795
Аз не харесвам изключително студеното поведение на Кристина. Дори на някои места ми изглежда като темерут ! Дебелокожа и без никакви емоции.
Не ми харесва също така, как се опита да вмени чувство на вина, а самата себе си да оправдае и да не се почувства дори малко виновна. Ок, така смята, но поне би трябвало да се опита да разбера чувствата на другия.

За мен тя е манипулатор, който освен дебелокож, е и невъзпитан, тъй като когато му говорят очи в очи, не си сваля очилата. Това са елемтарни неща, които се учат до 7 г възраст ( сваляне на шапка когато се влиза някъде, сваляне на сл. очила когато някой ти говори, гледане в очите и тн ) .

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 19:11 от BlackCat12

# 796
Бузките може и от филъри да са се получили, ама аз не съм забелязала да има пухкаво лице, на живо.
По бански си е слаба доста, видя се и снощи, даже и в близък план и снимаха дупето..
По-скоро талията не и е ясно очертана и силиконовите гърди създава такъв ефект.
Шермито също грам мускулатура няма, особено отзад.
Иначе по-пухкава (не дебела, разбира се) за мен е Натали. Такъва и е структура
Тя е просто слаба и отпусната.

# 797
Лично за мен Криси е красива, но с ужасен характер.Разглезена, с твърде голямо самочувствие и претенции..Липсва и връзка с реалния свят, извън похлупака на мама и тате.Меркантилна също😀Странен вкус за мъже има, като тук Петър направо е най-доброто което е имала за мен.Ясно ми е, че по нейните критерии не е така, защото не е успешен чичко паричко.Но със здраве, ще си намери някой богаташ да я бута да е известна и да я поддържа .

# 798
Аз не харесвам изключително студеното поведение на Кристина. Дори на някои места ми изглежда като темерут ! Дебелокожа и без никакви емоции.
Не ми харесва също така, как се опита да вмени чувство на вина, а самата себе си да оправае и да не се почувства дори малко виновна. Ок, така смята, но поне би трябвало да се опита да разбера чувствата на другия.
За мен тя е манипулатор, който освен дебелокож, е и невъзпитан, тъй като когато му говорят очи в очи, не си сваля очилата. Това са елемтарни неща, които се учат до 7 г възраст ( сваляне на шапка когато се влиза някъде, сваляне на сл. очила когато някой ти говори, гледане в очите и тн ) .
Тук вече съм съгласна с коментара.Темерут си е, ама тя си го знае и мисля, че се гордее с това Laughing

# 799
Хаххах…🤣🤣🤣
Ами, няколко телевизора имам- изглежда ми кръглобуза мацката.Не казах дебела.
Аз съм била същата като млада: кръгло лице на нормално телО.
По-нагоре имаше коментар, че е като бичме Laughing Това ме разсмя, като знам колко е дребно всъщност.

# 800
  • София
Малко ми е емоционален инвалид, сори. Нея ли спрягаха и със Слави Трифонов?

# 801
Мартин и Йоана са толкова плоски и дървени. Не знам защо си мислеха, че някой им вярва. В крайна сметка Даниела си излезна права, само че си направиха шоу и PR на нейн гръб и на предаването. Бляк

# 802
Мартин и Йоана са толкова плоски и дървени. Не знам защо си мислеха, че някой им вярва. В крайна сметка Даниела си излезна права, само че си направиха шоу и PR на нейн гръб и на предаването. Бляк
Не знам но това девойче Йоана така е предобрила с пълнененето на лицето, че прилича на лелка, а е само на 20- на години. Даже и възрастовата разлика не им личи с Мартин
Напомня ми на Илияна Раева, но жената вече сигурно е на 60 години. Тук става дума за младо, красиво момиче, абсурдно изглежда, днес ми излезе видеото на Надкаст.

# 803
Малко ми е емоционален инвалид, сори. Нея ли спрягаха и със Слави Трифонов?
От Кристина лъха егоизъм, самовлюбеност и високомерие. Не изглежда и да прелива от емпатия, прави малки жестове към Емили или Виктория от куртоазия и желание за себеизтъкване.
Не знам къде и как е завършила право, но това не е вече гаранция за интелигентност - примери за пишман- юристи много😉Емили😵💫😵💫 да речем. Чухме ѝ диалекта на Кристина, видяхме и какво , как и колко чете. Ако и не работи нищо… явно колко е компетентна.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 19:12 от ellis

# 804
Не знам но това девойче Йоана така е предобрила с пълнененето на лицето, че прилича на лелка, а е само на 20- на години. Даже и възрастовата разлика не им личи с Мартин
Напомня ми на Илияна Раева, но жената вече сигурно е на 60 години. Тук става дума за младо, красиво момиче, абсурдно изглежда, днес ми излезе видеото на Надкаст.

Те повечето, които си бият хиалурон и ботокс и се подлагат на всякакви естетически процедури изглеждат мега възрастни. И миналият сезон на Ергенът, например не можех да повярвам че Мартина и Даниела са в началото на 30-те си. Изглеждат скандално дърти, та вкл. и тази Йоана.

# 805

Още преди дя започне предаването изтече информация, че те влизат и двамата в Ергенът, като ще играят на разделени, но не са се разделяли. Да, в някой от клюкарските сайтове беше, но когато питаха Мартин защо се е ядосал той сам каза, ще сега всичко писано ще излезе истина. Може наистина да не е знаел, тя да е влязла без да му казва и после да са се разделили. Но това прочетох още тогава и след подкаста при Ана-Мария той потвърди, че след КИ са се чували и тогава си помилих, че явно всичко е театър.

# 806
Защо Джани не се насочи към Кристина в началото?
Защото вече я е виждал в централата на МЕЧ!

# 807
Защо Джани не се насочи към Кристина в началото?
Защото вече я е виждал в централата на МЕЧ!

И го е страх от Руди да нв го набие 🤣🤣🤣

# 808
Били са разделени Йоана и Мартин  , тя след предаването излизаше с бивш негов приятел

# 809
Случайно ми попадна Натали да участва тук, може и да сте го обсъждали.

Би трябвало да се е появявала и в други видеа.

Те повечето, които си бият хиалурон и ботокс и се подлагат на всякакви естетически процедури изглеждат мега възрастни. И миналият сезон на Ергенът, например не можех да повярвам че Мартина и Даниела са в началото на 30-те си. Изглеждат скандално дърти, та вкл. и тази Йоана.
Глупости.

И кое по-точно са “глупости”? Да не би да изглеждат млади? Прекомерната употреба на филъри състарява страшно много.

Общи условия

Активация на акаунт