🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 71 660
  • 2 043
  •   47
Отговори
# 900
Не искам да плюя Дениз, защото наистина ни я показват в съвсем друга светлина.

# 901
Кристина ми прилича на морска звезда - приятно изглеждащ мъж, я целува или гушка, а тя отворила крака и ръце - не мърда. Хахахахаха

# 902
Имало едно нещо у Джанката по-нелепо от ревността му - пеенето. Joy

Абе Шермин сополи ли има в носа? Постоянно й блести нещо на входа на ноздрите. Да го йздуха тоя нос!

Конци. По-добре да не ги духа, че ще стане страшно.
Конци? Е, защо е още с конци, не е ли странно? Мислех, че е нонстоп хремава, както пък тази новата, която се слага на Петър - нонстоп има трохи от нещо по устата. Явно от двата тона филър не ги усеща. 🙄

# 903
Кристина ми прилича на морска звезда - приятно изглеждащ мъж, я целува или гушка, а тя отворила крака и ръце - не мърда. Хахахахаха
Не обиждай морската звезда. Кристина прилича на спагети.

# 904
В този епизод Габриела Бижу каза повече думи от колкото във всички епизоди досега взети заедно.

# 905
Явно наистина Габи си харесва Джанката…..😅Ако отвън са заедно - Джанката да спонсорира предаването, че са му намерили такава симпатична жена😁

# 906
Е много е красива Габи Бижу! И с хубаво излъчване, дори Шерминатора свали малко маската пред нея.

# 907
Сега епизодът ще свърши точно като влязат мъжете. Да ги видим в гръб.

# 908
Шармин едва удържа да не удари един кючек Joy

# 909
ШерминЪ пак не си е преброила чашките-то говор,то поглед Head Band

# 910
Шермин говори нормално с Габриела , последната е голяма сладурана .

# 911
  • София
Едно видео се шари из социалните мрежи.. как са мята, тази така лъже, ама от сърце, чак сама не си вярва.

Днес само четох, не съм зяпала, ама май нищо не съм изпуснала, ще видя като имам време за фон да го пусна.

# 912
  • В Града на Липите
шЪ я обидиш. Никога не би си въртяла задните части на толкова мазна чалга. В чужбина не правят така.

Калоян колкото пъти го видя, си представям приятелите и колегите му как ще го спукат от подигравки за Габа.

# 913
  • На морето!
Гранд дамите Габи и Сармата нещо хич не се забавляват, стоят на бара и хвърлят белтъци, после да имат материал за обсъждане.

Сега ще е яко да вкарат нови мъже и да направят афтърпарти в съседната къща, без право на старите мъже да се включват.

Калата е счетоводител, много му отива.

# 914
Е, ми наистина е много готина Габриела Бижу! Сърдечна, мила, хубав разговор имаха с Шермин. Значи не само е най-хубавата, но и най-приятната, а и май най-интелигентна от компанията.
Дениз не ми харесва в лице, гледам, гледам... тцъ.

Общи условия

Активация на акаунт