🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 67 264
  • 1 984
  •   67
Отговори
# 915
Забелязах, че на Натали много и шари погледа ако има мъж наоколо. Тоя зад бара..например. Той и близнака го каза, че го е гледала продължително...

# 916
Шермин за първи път я чувам да говори нормално.

# 917
Прекрасна Габриела, какво прави там изобщо...
Габи Грубиела сама не се понася, затова е толкова жалка и агресивна. Нещастно същество, подлога на мутри

# 918
  • Пловдив
Е, ми наистина е много готина Габриела Бижу! Сърдечна, мила, хубав разговор имаха с Шермин. Значи не само е най-хубавата, но и най-приятната, а и май най-интелигентна от компанията.
Дениз не ми харесва в лице, гледам, гледам... тцъ.

Тъкмо щях да пиша това! Страхотна е, между другото хареса ми, че не се хвърли да се мята като изтървана. Не че е лошо, но пък така успяхме да видим повече от нея. И наистина много човешко отношение към Шермин, такова което не заслужава, но нейсе. Склонна съм да вярвам, че наистина си държи на нейния Джани. А той какъв късметлия е значи...

# 919
Да, Габриела се очертава като най-нормалната дама вътре. Чак нетипично нормална като за участница в продукция на Тушев.

# 920
  • В Града на Липите
Хубавите ябълки, прасетата ги ядат.
Тази поговорка не е измислена току-така.

# 921
  • here and now
Този комплексар Джан Карло, не го заслужава това момиче...

# 922
Шермин пак е вързала кънките.

# 923
  • В Града на Липите
Шермин пак е вързала кънките.
Явно половината бюджет е отишъл за пиене. Затова живеят в толкова икономични условия и на толкова див плаж.

Засега новите мъже не будят възхищението ми.

# 924
Въобще не ми е хубава Кристина.
Късокрачка с голяма глава. Бузите и чорлавата коса не помагат. Някак не си я представям като трофейна съпруга, твърде много еснафлък и грозно червило.

# 925
Какви селяци вкараха...

# 926
Май не е много хубаво ,да се държат зле с теб , а Бланко?

# 927
Щом и Габа разреваха, нивото е високо

# 928
  • here and now
На Габа явно са ѝ сипали от нейното...
И май не ѝ хареса...

# 929
На Габа явно са ѝ сипали от нейното...
И май не ѝ хареса...
Обиди като маймуно ли? Даже не мога да изброя всичко, което избълва с деформираната си уста

Общи условия

Активация на акаунт